LAHJAKORTTIKAUPAN YLEISET TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Nämä yleiset toimitusehdot koskevat Suomen Hilton hotellien (Scandic Hotels Oy:n) (jäljempänä myyjä), y-tunnus: 1447914-7, verkkosivuston (hravintolat.fi) kautta tilattuja lahjakortteja. Näitä yleisiä toimitusehtoja sovelletaan myyjän ja lahjakortin ostajan (jäljempänä ostaja) välisessä sopimussuhteessa. Lahjakortin myyjällä on oikeus perua tehty tilaus tai purkaa kauppa, mikäli yleisiä sopimusehtoja tai palvelukohtaisia erityisehtoja on rikottu.

LAHJAKORTIN OSTO JA TOIMITUSTAPA

Ostaja ostaa lahjakortin myyjän lahjakorttikaupasta. Myyjä lähettää ostetut lahjakortit PDF-muodossa ostajan tilauslomakkeessa ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen (ostaja tai lahjakortin saaja), kun ostotapahtuma ja ostajan maksusuoritus on rekisteröitynyt järjestelmään.

Kaikkien lahjakorttien hinnat ovat ALV 0%.  Lahjakortti käy tuotekuvauksessa erikseen määritellyn, arvonlisäveron sisältävän tuotteen tai palvelun maksuun.

Ostaessaan lahjakortin asiakas hyväksyy ostohetkellä voimassaolevat yleiset toimitusehdot ja palvelukohtaiset erityisehdot.

LAHJAKORTIN SISÄLTÖ

Voimassa oleva lahjakortti kelpaa maksuksi lahjakortissa ilmoitettuun palveluun ja ilmoitetulle palveluntarjoajalle. Palvelun sisältö on mahdollisimman tarkasti kuvattu verkkokaupan sivustolla. Jos palvelusta kuitenkin herää kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä suoraan hotelleihimme tai Suomen Hilton hotellien asiakaspalveluun: 0300 870 882 (0,65 €/min + pvm/mpm) tai giftvoucher.finland@scandichotels.com.

LAHJAKORTIN VOIMASSAOLO

Lahjakortti on voimassa lahjakortissa ilmoitettuun päivämäärään asti. Palvelu on käytettävä lahjakortin voimassaoloaikana.

LAHJAKORTIN KÄYTTÄMINEN

Lahjakortti toimii maksuvälineenä lahjakortissa ilmoitetun palveluntarjoajan palveluun. Lahjakortti on esitettävä palveluntarjoajalle palvelua maksettaessa. Useimmat Hiltonin myymät palvelut edellyttävät ennakkoon tehtävää varausta. Lahjakorttia vastaan ei palauteta rahaa, eikä käyttämättömiä palveluja hyvitetä.

Ostaja on vastuussa lahjakortin huolellisesta säilyttämisestä, eikä ostajalla ole oikeutta saada korvausta kadonneesta tai anastetusta lahjakortista myyjältä.

LAHJAKORTILLA TEHDYN VARAUKSEN VARAUSEHDOT

Lahjakorteilla tehtyjä varauksia sitovat Scandicin yleiset varausehdot: https://hravintolat.fi/fi/toimitusehdot.

MAKSUTAVAT

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä luottokortilla NETS:n tuottaman palvelun välittämänä.

PERUUTUSOIKEUS

Lahjakortin ostajalla on oikeus peruuttaa veloituksetta myyjän lahjakorttikaupan kautta tehty lahjakortin tilaus 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun ostaja tai lahjakortin saaja on vastaanottanut lahjakortin. Maksu palautetaan samalla maksutavalla, jota ostaja on käyttänyt. Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli lahjakortti on jo käytetty, palvelun ajankohta on jo varattu tai palveluntarjoaja on aloittanut valmistelut palvelun suorittamiseksi. Palautusasioissa ole yhteydessä asiakaspalveluumme; giftvoucher.finland@scandichotels.com.

VASTUUNRAJOITUS

Suomen Hilton hotellien myymät lahjakortit oikeuttavat maksuvälineeksi lahjakortissa ilmoitetusta palvelusta ja ilmoitetulle palveluntarjoajalle. Myyjän vastuu rajoittuu aina enintään lahjakortin nimellisarvoon. Myyjä ei vastaa vahingoista tai viivästyksistä, jotka johtuvat ylivoimaisesta esteestä (force majeure, kuten esimerkiksi lakosta, työsulusta, maksuvälinesaarrosta, tietoliikennehäiriöstä).

YKSITYISYYDENSUOJA

Palveluun sovelletaan Suomen Hilton hotellien yksityisyydensuojakäytäntöä, joka löytyy osoitteesta https://hravintolat.fi/fi/tietosuojaseloste.

MUUTOKSET TILAUS- JA TOIMITUSEHTOIHIN

Myyjä pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.