Kokoustilat

Hilton Helsinki Kalastajatorppa on legendaarinen hotelli kokouksiin ja tapatumiin.

Hilton Helsinki Kalastajatorppa tarjoaa tilat, palvelut ja asiantuntemuksen, jolla kokouksesi ja tapahtumasi onnistuvat muutaman hengen johtoryhmän kokouksista isoihin cocktailjuhliin. Kesäisin yksityinen puutarha ja puistoalue sopivat erinomaisesti juhliin, vastaanottoihin ja ulkotapahtumiin.

  • Erilaisiin tarpeisiin. Meiltä löytyvät toimivat ja sopivat tilat niin pieniin kuin suuriinkin kokouksiin, jopa 500 henkilön tapahtumiin. Ja trendikäs hybriditapahtuma voi kasvattaa osallistujamäärää entisestään.
  • Helppoa ja vaivatonta. Ammattitaitoiset kokousasiantuntijamme ovat apunanne ja räätälöivät teille sopivan tilaisuuden kokouspaketteineen, oheisohjelmineen – turvallisuus huomioiden.
  • Inspiroivaa. Monipuoliset kokoustilat ja upeat luovat tarjoilut erikoisruokavalioineen varmistavat tilaisuuden onnistumisen.
  • Digitaalista niin halutessanne. Hotellissamme järjestyvät ratkaisut myös tilaisuutesi digitaalisiin tarpeisiin – pieniin ja suuriin. Tapahtuma voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan ja itse toteutus on avullamme helppoa.

Valitse teille sopiva kokouspaketti tai pyydä myyntipalveluamme räätälöimään tarpeisiinne sopiva tilaisuus. Katso yhteystiedot täältä »