Brunssi

Hilton Helsinki Kalastajatorppa – Ravintola Meritorppa brunssi

Meritorpan suosittu brunssi katetaan sunnuntaisin ja toteutetaan 2020-luvun tapaan pääosin noutopöydästä herkutellen. Viihtyisä kokemus Meritorpan merellisissä maisemissa, oman pöytäseurueen kanssa rauhassa ja turvallisesti nautiskellen, on nykyelämän uutta luksusta. Meritorpan brunssi kokoaakin yhteen kaiken ikäisiä herkuttelijoita aina pariskunnista useampaa sukupolvea edustaviin seurueisiin.

Keittiömestarimme ovat luoneet kala- ja kasvispainotteisen kokonaisuuden, jossa pääosaa esittävät kauden parhaat raaka-aineet.

MERITORPAN BRUNSSI

9.6.-1.9.2024
(ei 23.6.2024)
49,90/hlö

Leipä & Voi
Focacciaa, paprikahummusta

Merenelävät
Lämminsavustettua kirjolohta
Kuhaterriini, tilli-kananmunakastiketta
Skagen Pohjanmeren käsinkuorituista katkaravuista
Meritorpan ”bouillabaisse”
Hiillostettua silakkaa
Tervasilakkaa
Lasimestarinsilliä

Lihat
Lammasmakkaraa, dijonsinappia
Grillattua kananrintafileetä, savustettua tomaattia
Paahtopaistia, piparjuurimajoneesia
Grillattua Ibericoporsasta BBQ

Kasvikset & Kylmät kastikkeet
Vihersalaattia, tillivinaigrettea
Perunasalaattia, kevätsipuli
Kesävihannessalaattia, marinoituja herneitä
Sitruksilla maustettua fetaa, vesimelonia
Kukkakaali ”tabbouleh”, paahdettua porkkanaa, auringonkukansiementä
Romaine salaattia, grana padanoa, krutonkeja, caesarkastiketta
Muhennettuja metsäsieniä
Tilli-perunaa

Pöytiin tarjoiltava lämmin vaihtoehto (5€ lisähinnasta)
Herneenversorisottoa, Champagne beurre blanc

Jälkiruoat & smoothiet
Kuningatarpiirakkaa, mascarponemoussea, mantelia
Valkosuklaakakkua, kirsikkahilloketta
Kinuski-toffee munkki
Mansikkasmoothie
Hedelmävati

Viinisuositukset

Le Contesse Prosécco Bio Brut 8,90 | 55,50
Doc Veneto, Glera, Italy
Champagne Gratiot-Pilliére Tradition Brut 15,30 | 95,50
AC Champagne, Chardonnay, France

Chablis Grand Calcaire 19,20 | 90,00
AC Chablis, Chardonnay, France
Arancione Originale Ripasso 13,90 | 65,00
Doc Venetto, Corvina, Rondinella, Molinara, Italy

KAKKUA JUHLAAN JA ILOON MERITORPAN BRUNSSILLE

Tarjoamme kakkua erikoishintaan brunssivieraillemme.
Kakkuun voi lisätä vieraamme toiveet huomioiden esim. nimen ja kynttilän .
Kakkutilaus on tehtävä viimeistään edeltävänä keskiviikkona klo 12 mennessä myyntipalvelun kautta.

Vadelmakermakakku (L)
5 – hengen kakku 34 €

Sacherkakku (L)
5 – hengen kakku 34 €

Sitruuna-marenkitartaletti (L)
5 – hengen kakku 34 €
8 – hengen kakku 54 €

Mango-lime (L, G)
8 – hengen kakku 54 €

Vadelma-vanilja (V, G, L, M, K)
5 – hengen kakku 34 €

Kakut myydään vain kokonaisina

Pöytävaraukset:

Yli kymmenen hengen ryhmät sekä erikoispäivät myyntipalvelun kautta
puh. 09 42455484 | sales.hiltonhelsinki@hilton.com
Meritorppa puh: 050 5520751

Alle kymmenen henkilön varaukset voit tehdä varausjärjestelmästämme.

Mahdolliset pöytätoiveet voitte lisätä pöytävarauksen kohtaan Click to add a special request
Aloita valitsemalla henkilömäärä.