![](https://hravintolat.fi/wp-content/uploads/2024/04/Hilton-chef-smiling-1920x750px.jpg)
Hilton Helsinki Kalastajatorppa – Ravintola ryhmämenut
Ennakkoon tilattavat menukokonaisuudet
Yhtenäinen menukokonaisuus on tilattavissa yli 9 hengen ryhmille.
Maanantai – perjantai klo 12 – 22, lauantai klo 13 – 22..
Ennakkotilaus viimeistään 3 vrk ennen.
MENUT 6.6. – 4.9.2024
MENU LAAJALAHTI 68,50€
Viinipaketti 50,00€
Savustettua kuhaa, fenkolia, kurkkua, tilli-kananmunakastiketta
Bründlmayer Grüner Veltliner Fogelsang, Wachau, Austria
Grillattua härkää ”flank steak”, kevätsipulilla maustettua perunaa, viherpippuria, lipstikka-pistou
Abadia Retuerta Selection Especial, DOP Ribera Del Douro, Spain
Jogurttipannacotta, limellä maustettuja mansikoita, basilikagranita
Dr.H.Thanisch Bernkasteler Lay Riesling Auslese, Mosel, Germany
MENU KALASTAJATORPPA 57,80€
Viinipaketti 50,00€
Skagen Pohjanmeren käsinkuorituista katkaravuista, Meritorpan mallasleipää
Chateau de Fontaine-Audon Sancerre. Loire, France
Hiillostettu ahventa, porkkanapyreetä, quinoaa, sitruunatimjamivaahtoa
Bründlmayer Grüner Veltliner Fogelsang, Wachau, Austria
Valkosuklaakakkua, marinoitua lakkaa, lakkasherbettiä
Dr.H.Thanisch Bernkasteler Lay Riesling Auslese, Mosel, Germany
Menujen viinipaketit ovat 12 cl / 16 cl / 8 cl. Viinipaketit on mahdollista saada myös puolikkaina
Alkoholiton viinipaketti
Espanja /Spain
Freixenet 00 Still Wine White
Penedés
Freixenet 00 Still Wine Rosé
Penedés
tai/or
Freixenet 00 Still Wine Red
Penedés
Freixnet 0,0% Alcohol free sparkling
Penedés, Airen
Varaukset
Myyntipalvelu puh. 09 42722535
Ravintola Meritorppa puh. 050 5520751
Yli kymmenen hengen ryhmät sekä erikoispäivät myyntipalvelun kautta
puh. 09 42722535 | sales.hiltonhelsinki@hilton.com
Alle kymmenen henkilön varaukset voit tehdä varausjärjestelmästämme.
Mahdolliset pöytätoiveet voitte lisätä pöytävarauksen kohtaan Click to add a special request
Aloita valitsemalla henkilömäärä.