Ryhmämenut

Hilton Helsinki Kalastajatorppa – Ravintola ryhmämenut

Ennakkoon tilattavat menukokonaisuudet

Yhtenäinen menukokonaisuus on tilattavissa yli 9 hengen ryhmille.
Maanantai – perjantai klo 12 – 22, lauantai klo 13 – 22..
Ennakkotilaus viimeistään 3 vrk ennen.

MENUT 6.6. – 4.9.2024

MENU LAAJALAHTI 68,50€
Viinipaketti 50,00€

Savustettua kuhaa, fenkolia, kurkkua, tilli-kananmunakastiketta
Bründlmayer Grüner Veltliner Fogelsang, Wachau, Austria

Grillattua härkää ”flank steak”, kevätsipulilla maustettua perunaa, viherpippuria, lipstikka-pistou
Abadia Retuerta Selection Especial, DOP Ribera Del Douro, Spain

Jogurttipannacotta, limellä maustettuja mansikoita, basilikagranita
Dr.H.Thanisch Bernkasteler Lay Riesling Auslese, Mosel, Germany


MENU KALASTAJATORPPA 57,80€
Viinipaketti 50,00€

Skagen Pohjanmeren käsinkuorituista katkaravuista, Meritorpan mallasleipää
Chateau de Fontaine-Audon Sancerre. Loire, France

Hiillostettu ahventa, porkkanapyreetä, quinoaa, sitruunatimjamivaahtoa
Bründlmayer Grüner Veltliner Fogelsang, Wachau, Austria

Valkosuklaakakkua, marinoitua lakkaa, lakkasherbettiä
Dr.H.Thanisch Bernkasteler Lay Riesling Auslese, Mosel, Germany

Menujen viinipaketit ovat 12 cl / 16 cl / 8 cl. Viinipaketit on mahdollista saada myös puolikkaina

Alkoholiton viinipaketti
Espanja /Spain
Freixenet 00 Still Wine White
Penedés

Freixenet 00 Still Wine Rosé
Penedés
tai/or
Freixenet 00 Still Wine Red
Penedés

Freixnet 0,0% Alcohol free sparkling
Penedés, Airen

Varaukset

Myyntipalvelu puh. 09 42722535
Ravintola Meritorppa puh. 050 5520751

Yli kymmenen hengen ryhmät sekä erikoispäivät myyntipalvelun kautta
puh. 09 42722535 | sales.hiltonhelsinki@hilton.com

Alle kymmenen henkilön varaukset voit tehdä varausjärjestelmästämme.

Mahdolliset pöytätoiveet voitte lisätä pöytävarauksen kohtaan Click to add a special request
Aloita valitsemalla henkilömäärä.

Tee pöytävaraus tästä »