Sesonkimenut

Hilton Helsinki Kalastajatorppa – Sesonkimenut

Hilton Helsinki Kalastajatorpalla voit valita monista vaihtoehdoista sopivan pöytiintarjoiltavan menun tilaisuuteesi. Menuvaihtoehdoista voi valita kolmen, neljän tai viiden ruokalajin kokonaisuuden tilaisuutesi luonteen tai budjetin mukaan. Viiniasiantuntijamme on valinnut suositusviinit.

Sesonkimenut Kalastajatorpalla

Menut tarjoillaan pöytiin lautasannoksina. Menujen minimihenkilömäärä on 10. Hinnat on ilmoitettu per henkilö.

Juhlakautena 14.11.–13.12.2024 torstain sekä perjantain tilaisuuksissa menujen hinnat ovat +5€/hlö.

Jokaiseen menuun olemme suunnitelleet viinipaketit, joissa on tarjolla menuun sopivia kokonaisuuksia erilaisilla sisältövaihtoehdoilla.
Menuiden hinnat per henkilö ja viinien hinnat per pullo.
Menuiden minimihenkilömäärä on 10.

Katso Sesonkimenut 1.9.2024-30.8.2025

Sesonkimenut -30.8.2024 asti

KESÄ (kesäkuu–elokuu 2024)

MENU LOHI
Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 = 63,00 € / 4 = 68,00 € / 5 = 73,00 €

  • Skagen Pohjanmeren käsinkuorituista katkaravuista, pikkelöityä avomaankurkkua ja mallasleipää M, G
    Schloss Johannisberg Gelblack Riesling Trocken, Rheingau Saksa / 74,00DR H. Thanish Graacher GG Himmelreich Riesling 2018, Mosel Saksa 88,00
  • Herneenverso-gazpachoa, mintulla maustettuja herneitä ja pinjansiementä L, G
    Champagne Gratiot-Pilliére Tradition Brut, Ranska 95,50
  • Miedosti savustettua lohta, muhennettuja kantarelleja, kesäperunaa ja
    karhunlaukka-beurre-blanc -kastiketta L, G
    Grand Calcaire Chablis, Burgundi Ranska 88,00
    Patriarche Puligny-Motrachet, Burgundi Ranska 128,00

  • Suomalaisia pientilajuustoja ja aprikoosihilloketta L, G
    Ramos Pinto 10 Years Old Tawny 56,50 / 37,5cl
  • Mansikkatriflea ja sitruuna-vaniljamoussea L, G
    Cossetti Moscato d’asti la vita, Piemonte Italia 9,60 8cl / 45,00 plo
    Lenz Moser Beerenauslese, Niederosterreich Itävalta 52,00

MENU HÄRKÄ
Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 = 65,00 € / 4 = 70,00 € / 5 = 75,00 €

  • Skagen Pohjanmeren käsinkuorituista katkaravuista, pikkelöityä avomaankurkkua ja mallasleipää M, G
    Schloss Johannisberg Gelblack Riesling Trocken, Rheingau Saksa / 74,00DR H. Thanish Graacher GG Himmelreich Riesling 2018, Mosel Saksa 88,00
  • Herneenverso-gazpachoa, mintulla maustettuja herneitä ja pinjansiementä L, G
    Champagne Gratiot-Pilliére Tradition Brut, Ranska 95,50
  • Grillattua häränfileetä, muhennettuja kantarelleja, kesäperunaa ja
    portviinikastiketta L, G
    Cossetti Barbaresco, Piemonte Italia 86,00
    CVNE Imperia Gran Reserva 2015, DOCa Rioja Espanja 138,00

  • Suomalaisia pientilajuustoja ja aprikoosihilloketta L, G
    Ramos Pinto 10 Years Old Tawny 56,50 / 37,5cl
  • Mansikkatriflea ja sitruuna-vaniljamoussea L, G
    Lenz Moser Beerenauslese, Niederosterreich Itävalta 52,00


Sesonkimenut 1.9.2024 – 30.8.2025

MENU SYKSY

(syyskuu – lokakuu 2024)

Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 = 64,00 € / 4 = 69,00 € / 5 = 74,00 €

Juhlakautena 14.11.–13.12.2024 torstain sekä perjantain tilaisuuksissa
menujen hinnat ovat +5€/hlö
3 = 69,00 € / 4 = 74,00 € / 5 = 79,00 €

Sokerisuolattua lohta, marinoitua omenaa, piparjuurta ja siianmätimoussea L, G
Paahdettua ankanrintafileetä, tryffelillä maustettua mustakaalia ja sherrykastiketta L, G
Piimäpannacottaa, tyrnigeeliä ja suklaacrumblea L, G

Väliruokaehdotelmamme:
Suomalaisia pientilajuustoja ja lakkahilloketta L, G
Kermaista tattikeittoa ja timjamivinegrettiä L, G

Viinisuositukset:

  • Alkumalja samppanjalla: Gratiot-Pillier Tradition Brut
  • Alkumalja kuohuviinillä: Le Contesse Prosecco Bio Brut
  • Alkuruokaviini: Domäne Wachau Gruner Veltliner Smaragd achleiten
  • Pääruokaviini: Eduardo Delaunay Septembre Bourgogne Pinot Noir
  • Välikeiton viini: Steinhaus Windhund Dolomiti
  • Jälkiruokaviini: Thanisch Bernkasteler Lay Riesling Auslese
  • Juuston viini: Graham`s Natura Reserve Ruby Port

Viinipaketit:

  • 73,20 € Samppanja 12 cl, alkuruoka- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 63,20 € Kuohuviini 12 cl, alkuruoka- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 59,50 € Kuohuviini 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 49,50 € Kuohuviini 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 54,00 € Alku- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 40,30 € Alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 10,50 € Välikeiton viini 12 cl
  • 9,00 € Juuston viini 8 cl

After dinner:

  • 19,30 € Kahvi / tee + avec 4 cl (Larsen V.S.O.P tai Baileys Irish Cream)
  • 6,10 € Kahvi- / teeannos

MENU TALVI

(marraskuu 2024 – helmikuu 2025)

Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 = 71,00 € / 4 = 76,00 € / 5 = 81,00 €

Juhlakautena 14.11.–13.12.2024 torstain sekä perjantain tilaisuuksissa
menujen hinnat ovat +5€/hlö
3 = 76,00 € / 4 = 81,00 € / 5 = 86,00 €

Paistetut pienet blinit, siianmätiä, muikunmätimoussea ja punasipulia L, (G)
Paistettua poronulkofileetä, riistaduxelles’ta, myskikurpitsaa Macaire ja tummaa herukkakastiketta M, G
Appelsiini-tummasuklaaleivos ja mandariinicoulis’ta L, G

Väliruokaehdotelmamme:
Suomalaisia pientilajuustoja ja omena-korinttihilloketta L, G
Mustajuurikeittoa, pikkelöityä mustajuurta ja savupaprikaöljyä L, G

Viinisuositukset:

  • Alkumalja samppanjalla: Gratiot-Pillier Tradition Brut
  • Alkumalja kuohuviinillä: Le Contesse Prosecco Bio Brut
  • Alkuruokaviini: Thanisch Bernkasteler Kabinett Fruchtig
  • Pääruokaviini: Abadia Retuerta Seleccion Especial
  • Välikeiton viini: Laroche Chablis Saint Martin
  • Jälkiruokaviini: Dr. Pauly-Bergweiler Noble Haus Beerenausleese
  • Juuston viini: Graham`s Natura Reserve Ruby Port 9

Viinipaketit:

  • 72,20 € Samppanja 12 cl, alkuruoka- ja pääruoka viini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 62,20 € Kuohuviini 12 cl, alkuruoka- ja pääruoka viini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl                                 
  • 58,90 € Samppanja 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 48,90 € Kuohuviini 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 53,00 € Alku- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 39,70 € Alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 13,90 € Välikeiton viini 12 cl
  •   9,00 € Juuston viini 8 cl

After dinner:

  • 19,30 € Kahvi / tee + avec 4 cl (Larsen V.S.O.P tai Baileys Irish Cream)
  • 6,10 € Kahvi- / teeannos

MENU KEVÄT

(maaliskuu – toukokuu 2025)

Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 = 66,00 € / 4 = 71,00 € / 5 = 76,00 €

Kampasimpukkahyydykettä, marinoitua parsaa ja sahramilla maustettua fenkolia L, G
Karitsanfileetä ’mie de pain’, savuvoilla glaseerattuja kevätvihanneksia ja Bordelaise-kastiketta L, G
Valkosuklaanamelakaa, haudutettua raparperia ja mansikkasorbettia VL, G

Väliruokaehdotelmamme:
Suomalaisia pientilajuustoja ja pähkinähilloketta L, G
Kermaista korvasienikeittoa ja rapeaa pancettaa L, G

Viinisuositukset:

  • Alkumalja samppanjalla: Gratiot-Pillier Tradition Brut
  • Alkumalja kuohuviinillä: Le Contesse Prosecco Bio Brut
  • Alkuruokaviini: Domäne Wachau Gruner Veltliner Smaragd Achleiten
  • Pääruokaviini: Chateau Tour Prignac
  • Välikeiton viini: Laroche Chablis Saint Martin
  • Jälkiruokaviini: Thanisch Bernkasteler Lay Riesling Auslese
  • Juuston viini: Graham`s Natura Reserve Ruby Port

Viinipaketit:

  • 70,00 € Samppanja 12 cl, alkuruoka- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 60,00 € Kuohuviini12 cl, alkuruoka- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl                                   
  • 56,30 € Samppanja 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 46,30 € Kuohuviini 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 50,80 € Alku- ja pääruoka viini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 37,10 € Alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 13,90 € Välikeiton viini 12 cl
  •   9,00 € Juuston viini 8 cl

After dinner:

  • 19,30 € Kahvi / tee + avec 4 cl (Larsen V.S.O.P tai Baileys Irish Cream)
  • 6,10 € Kahvi- / teeannos


MENU KESÄ

(kesäkuu – elokuu 2025)

Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 = 68,00 € / 4 = 73,00 € / 5 = 78,00 €

Kalastajatorpan ”Smørrebrød”: graavattua siikaa, savustettuja muikkuja, kirjolohenmätiä, uppomuna ja mallasleipää L, (G)
Grillattua häränsisäfileetä, kevyesti muhennettuja kantarelleja, kesäperunaa ja lipstikkahollandaisea L, G
Vadelma-raparperimoussea, marjoja Romanov ja pistaasijäätelöä L, G

Väliruokaehdotelmamme:
Suomalaisia pientilajuustoja ja aprikoosihilloketta L, G
Sitruunaista simpukkakeittoa ja kesäyrttipistouta L, G

Viinisuositukset:

  • Alkumalja samppanjalla: Gratiot-Pillier Tradition Brut
  • Alkumalja kuohuviinillä: Le Contesse Prosecco Bio Brut
  • Alkuruokaviini: Paradies Riesling Feinherb
  • Pääruokaviini: Chateau Tour Prignac
  • Välikeiton viini: Clos Des Miran Côtes du Rhône Bio Blanc
  • Jälkiruokaviini: Dr Thanish Bernkasteler Lay Riesling Auslese
  • Juuston viini: Graham`s Natura Reserve Ruby Port

Viinipaketit:

  • 61,80 € Samppanja 12 cl, alkuruoka- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 51,80 € Kuohuviini 12 cl, alkuruoka- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl                                  
  • 48,10 € Samppanja 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 38,10 € Kuohuviini 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 42,60 € Alku- ja pääruoka viini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 28,90 € Alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 10,50 € Välikeiton viini 12 cl
  •   9,00 € Juuston viini 8 cl

After dinner:

  • 19,30 € Kahvi / tee + avec 4 cl (Larsen V.S.O.P tai Baileys Irish Cream)
  • 6,10 € Kahvi- / teeannos