Sesonkimenut

Hilton Helsinki Kalastajatorppa – Sesonkimenut

Hilton Helsinki Kalastajatorpalla voit valita monista vaihtoehdoista sopivan pöytiintarjoiltavan menun tilaisuuteesi. Menuvaihtoehdoista voi valita kolmen, neljän tai viiden ruokalajin kokonaisuuden tilaisuutesi luonteen tai budjetin mukaan. Viiniasiantuntijamme on valinnut suositusviinit.

Sesonkimenut Kalastajatorpalla

Menut tarjoillaan pöytiin lautasannoksina. Menujen minimihenkilömäärä on 10. Hinnat on ilmoitettu per henkilö.

Juhlakautena 14.11.–13.12.2024 torstain sekä perjantain tilaisuuksissa menujen hinnat ovat +5€/hlö.

Jokaiseen menuun olemme suunnitelleet viinipaketit, joissa on tarjolla menuun sopivia kokonaisuuksia erilaisilla sisältövaihtoehdoilla.
Menuiden hinnat per henkilö ja viinien hinnat per pullo.
Menuiden minimihenkilömäärä on 10.

Sesonkimenut 1.9.2024 – 30.8.2025

MENU SYKSY

(syyskuu – lokakuu 2024)

Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 = 64,00 € / 4 = 69,00 € / 5 = 74,00 €

Juhlakautena 14.11.–13.12.2024 torstain sekä perjantain tilaisuuksissa
menujen hinnat ovat +5€/hlö
3 = 69,00 € / 4 = 74,00 € / 5 = 79,00 €

Sokerisuolattua lohta, marinoitua omenaa, piparjuurta ja siianmätimoussea L, G
Paahdettua ankanrintafileetä, tryffelillä maustettua mustakaalia ja sherrykastiketta L, G
Piimäpannacottaa, tyrnigeeliä ja suklaacrumblea L, G

Väliruokaehdotelmamme:
Suomalaisia pientilajuustoja ja lakkahilloketta L, G
Kermaista tattikeittoa ja timjamivinegrettiä L, G

Viinisuositukset:

  • Alkumalja samppanjalla: Gratiot-Pillier Tradition Brut 97,00
  • Alkumalja kuohuviinillä: Le Contesse Prosecco Bio Brut 57,50
  • Alkuruokaviini: Domäne Wachau Gruner Veltliner Smaragd achleiten 101,50
  • Pääruokaviini: Eduardo Delaunay Septembre Bourgogne Pinot Noir 87,00
  • Välikeiton viini: Steinhaus Windhund Dolomiti 65,50
  • Jälkiruokaviini: Thanisch Bernkasteler Lay Riesling Auslese 128,50
  • Juuston viini: Graham`s Natura Reserve Ruby Port 84,00

Viinipaketit:

  • 73,20 € Samppanja 12 cl, alkuruoka- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 63,20 € Kuohuviini 12 cl, alkuruoka- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 59,50 € Kuohuviini 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 49,50 € Kuohuviini 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 54,00 € Alku- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 40,30 € Alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 10,50 € Välikeiton viini 12 cl
  • 9,00 € Juuston viini 8 cl

After dinner:

  • 19,30 € Kahvi / tee + avec 4 cl (Larsen V.S.O.P tai Baileys Irish Cream)
  • 6,10 € Kahvi- / teeannos

MENU TALVI

(marraskuu 2024 – helmikuu 2025)

Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 = 71,00 € / 4 = 76,00 € / 5 = 81,00 €

Juhlakautena 14.11.–13.12.2024 torstain sekä perjantain tilaisuuksissa
menujen hinnat ovat +5€/hlö
3 = 76,00 € / 4 = 81,00 € / 5 = 86,00 €

Paistetut pienet blinit, siianmätiä, muikunmätimoussea ja punasipulia L, (G)
Paistettua poronulkofileetä, riistaduxelles’ta, myskikurpitsaa Macaire ja tummaa herukkakastiketta M, G
Appelsiini-tummasuklaaleivos ja mandariinicoulis’ta L, G

Väliruokaehdotelmamme:
Suomalaisia pientilajuustoja ja omena-korinttihilloketta L, G
Mustajuurikeittoa, pikkelöityä mustajuurta ja savupaprikaöljyä L, G

Viinisuositukset:

  • Alkumalja samppanjalla: Gratiot-Pillier Tradition Brut 97,00
  • Alkumalja kuohuviinillä: Le Contesse Prosecco Bio Brut 57,50
  • Alkuruokaviini: Thanisch Bernkasteler Kabinett Fruchtig 128,50
  • Pääruokaviini: Abadia Retuerta Seleccion Especial 106,00
  • Välikeiton viini: Laroche Chablis Saint Martin 87,00
  • Jälkiruokaviini: Dr. Pauly-Bergweiler Noble Haus Beerenausleese 62,50
  • Juuston viini: Graham`s Natura Reserve Ruby Port 84,00

Viinipaketit:

  • 72,20 € Samppanja 12 cl, alkuruoka- ja pääruoka viini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 62,20 € Kuohuviini 12 cl, alkuruoka- ja pääruoka viini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl                                 
  • 58,90 € Samppanja 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 48,90 € Kuohuviini 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 53,00 € Alku- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 39,70 € Alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 13,90 € Välikeiton viini 12 cl
  •   9,00 € Juuston viini 8 cl

After dinner:

  • 19,30 € Kahvi / tee + avec 4 cl (Larsen V.S.O.P tai Baileys Irish Cream)
  • 6,10 € Kahvi- / teeannos

MENU KEVÄT

(maaliskuu – toukokuu 2025)

Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 = 66,00 € / 4 = 71,00 € / 5 = 76,00 €

Kampasimpukkahyydykettä, marinoitua parsaa ja sahramilla maustettua fenkolia L, G
Karitsanfileetä ’mie de pain’, savuvoilla glaseerattuja kevätvihanneksia ja Bordelaise-kastiketta L, G
Valkosuklaanamelakaa, haudutettua raparperia ja mansikkasorbettia VL, G

Väliruokaehdotelmamme:
Suomalaisia pientilajuustoja ja pähkinähilloketta L, G
Kermaista korvasienikeittoa ja rapeaa pancettaa L, G

Viinisuositukset:

  • Alkumalja samppanjalla: Gratiot-Pillier Tradition Brut 97,00
  • Alkumalja kuohuviinillä: Le Contesse Prosecco Bio Brut 57,50
  • Alkuruokaviini: Domäne Wachau Gruner Veltliner Smaragd Achleiten 101,50
  • Pääruokaviini: Chateau Tour Prignac 76,00
  • Välikeiton viini: Laroche Chablis Saint Martin 87,00
  • Jälkiruokaviini: Thanisch Bernkasteler Lay Riesling Auslese 128,50
  • Juuston viini: Graham`s Natura Reserve Ruby Port 84,00

Viinipaketit:

  • 70,00 € Samppanja 12 cl, alkuruoka- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 60,00 € Kuohuviini12 cl, alkuruoka- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl                                   
  • 56,30 € Samppanja 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 46,30 € Kuohuviini 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 50,80 € Alku- ja pääruoka viini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 37,10 € Alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 13,90 € Välikeiton viini 12 cl
  •   9,00 € Juuston viini 8 cl

After dinner:

  • 19,30 € Kahvi / tee + avec 4 cl (Larsen V.S.O.P tai Baileys Irish Cream)
  • 6,10 € Kahvi- / teeannos


MENU KESÄ

(kesäkuu – elokuu 2025)

Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 = 68,00 € / 4 = 73,00 € / 5 = 78,00 €

Kalastajatorpan ”Smørrebrød”: graavattua siikaa, savustettuja muikkuja, kirjolohenmätiä, uppomuna ja mallasleipää L, (G)
Grillattua häränsisäfileetä, kevyesti muhennettuja kantarelleja, kesäperunaa ja lipstikkahollandaisea L, G
Vadelma-raparperimoussea, marjoja Romanov ja pistaasijäätelöä L, G

Väliruokaehdotelmamme:
Suomalaisia pientilajuustoja ja aprikoosihilloketta L, G
Sitruunaista simpukkakeittoa ja kesäyrttipistouta L, G

Viinisuositukset:

  • Alkumalja samppanjalla: Gratiot-Pillier Tradition Brut 97,00
  • Alkumalja kuohuviinillä: Le Contesse Prosecco Bio Brut 57,50
  • Alkuruokaviini: Paradies Riesling Feinherb 63,50
  • Pääruokaviini: Chateau Tour Prignac 76,00
  • Välikeiton viini: Clos Des Miran Côtes du Rhône Bio Blanc 65,50
  • Jälkiruokaviini: Dr Thanish Bernkasteler Lay Riesling Auslese 128,50
  • Juuston viini: Graham`s Natura Reserve Ruby Port 84,00

Viinipaketit:

  • 61,80 € Samppanja 12 cl, alkuruoka- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 51,80 € Kuohuviini 12 cl, alkuruoka- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl                                  
  • 48,10 € Samppanja 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 38,10 € Kuohuviini 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 42,60 € Alku- ja pääruoka viini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 28,90 € Alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 10,50 € Välikeiton viini 12 cl
  •   9,00 € Juuston viini 8 cl

After dinner:

  • 19,30 € Kahvi / tee + avec 4 cl (Larsen V.S.O.P tai Baileys Irish Cream)
  • 6,10 € Kahvi- / teeannos