Hilton Helsinki Strand – Nordic menut ja buffetit
Hilton Helsinki Strandissa voit valita monista vaihtoehdoista sopivan pöytiintarjoiltavan menun tai buffetin tilaisuuteesi. Viiniasiantuntijamme on valinnut suositusviinit.
Nordic Menut ja Buffetit
Menut tarjoillaan pöytiin lautasannoksina. Menujen minimihenkilömäärä on 10. Hinnat on ilmoitettu per henkilö. Jokaiseen menuun olemme suunnitelleet viinipaketit, joissa on tarjolla menuun sopivia kokonaisuuksia erilaisilla sisältövaihtoehdoilla.
Juhlakautena 14.11.-13.12.2024 torstain sekä perjantain tilaisuuksissa menujen, buffetien ja pikku purtavien hintalisä +5 €/hlö.
Voimassa 1.9.2024-30.8.2025.
Nordic buffet -vaihtoehdot löydät sivulla alempana.
Nordic menut
MENU ARTIC CHAR
Voit valintasi mukaan tilata 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3–62,00 € / 4–67,00 € / 5–72,00 €
14.11-13.12.2024
3–67,00 € / 4–72,00 € / 5–77,00 €
- Härkäpastramia, yrttistä perunasalaattia ja rapeaa salottisipulia M, G
- Paistettua nieriää, rapukastiketta ja kukkakaali-perunapyreetä L, G
- Suklaafondant ja vaniljajäätelöä L
Väliruokaehdotelmamme:
Kotimaisia juustoja ja hilloketta
Tattikeittoa ja yrtticrostiini L
Viinisuositukset:
- Alkumalja samppanjalla: Gratiot-Pillier Tradition Brut
- Alkumalja kuohuviinillä: Le Contesse Prosecco Bio Brut
- Alkuruokaviini: Eduardo Delaunay Septembre Bourgogne Pinot Noir
- Pääruokaviini: Domäne Wachau Gruner Veltliner Federspiel Terrassen
- Välikeiton viini: Steinhaus Windhund Dolomiti
- Jälkiruokaviini: Sauternes Rèseve Mouton Cadet
- Juuston viini: Graham`s Natura Reserve Ruby Port
Viinipaketit:
- 60,30 € Samppanja 12 cl, alkuruoka- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
- 54,00 € Kuohuviini 12 cl, alkuruoka- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
- 47,60 € Samppanja 12 cl, alku- ja pääruokaviini16 cl
- 41,30 € Kuohuviini 12 cl, alku- ja pääruokaviini16 cl
- 44,80 € Alku- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 c
- 32,10 € Alku- ja pääruokaviini 16 cl
- 10,50 € Välikeiton viini 12 cl
- 9,00 € Juuston viini 8 cl
After dinner:
- 19,50 € Kahvi/tee + avec 4 cl (Larsen V.S.O.P tai Baileys Irish Cream)
- 6,10 € Kahvi- / teeannos
Viinipaketti saatavilla myös alkoholittomana, kysy lisää myynnistämme.
MENU PIKEPERCH
Valintasi mukaan: 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3–62,00 € / 4–67,00 € / 5–72,00 €
14.11-13.12.2024
3–67,00 € / 4–72,00 € / 5–77,00 €
- Toast Skagen L
- Salviavoissa paistettua kuhaa, fenkoli-valkoviinikastiketta ja sitruuna-perunaterriiniä L, G
- Omenafrangipanea ja kanelimoussea L
Väliruokaehdotelmamme:
Kotimaisia juustoja ja hilloketta
Tattikeittoa, yrtticrostiini L
Viinisuositukset:
- Alkumalja samppanjalla: Gratiot-Pillier Tradition Brut
- Alkumalja kuohuviinillä: Le Contesse Prosecco Bio Brut
- Alkuruokaviini: Schloss Johannisberg Gelblack Riesling Trocken
- Pääruokaviini: Locus Muscadet de Sevre et Maine Convergence
- Välikeiton viini: Steinhaus Windhund Dolomiti
- Jälkiruokaviini: Dr. Pauly-Bergweiler Noble Haus Beerenausleese
- Juuston viini: Graham`s Natura Reserve Ruby Port
Viinipaketit:
- 60,10 € Samppanja 12 cl, alkuruoka- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
- 53,80 € Kuohuviini 12 cl, alkuruoka- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
- 46,80 € Samppanja 12 cl, alku- ja pääruokaviini16 cl
- 40,50 € Kuohuviini 12 cl, alku- ja pääruokaviini16 cl
- 44,60 € Alku- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
- 31,30 € Alku- ja pääruokaviini 16 cl
- 10,50 € Välikeiton viini 12 cl
- 9,00 € Juuston viini 8 cl
After dinner:
- 19,50 € Kahvi/tee + avec 4 cl (Larsen V.S.O.P tai Baileys Irish Cream)
- 6,10 € Kahvi- / teeannos
Viinipaketti saatavilla myös alkoholittomana, kysy lisää myynnistämme.
MENU WHITEFISH
Valintasi mukaan: 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3–64,00 € / 4–69,00 € / 5–74,00 €
14.11-13.12.2024
3–69,00 € / 4–74,00 € / 5–79,00 €
- Savustettua ankanrintaa, sienimoussea ja punasipulihilloketta L, G
- Paistettua siikaa, lämmin tomaattivinegrettiä ja savuporo-perunapyreetä L, G
- Lakkaparfait, paahdettua valkosuklaata ja kauracrumblea G
Väliruokaehdotelmamme:
Kotimaisia juustoja ja hilloketta
Tattikeittoa, yrtticrostiini L
Viinisuositukset:
- Alkumalja samppanjalla: Gratiot-Pillier Tradition Brut
- Alkumalja kuohuviinillä: Le Contesse Prosecco Bio Brut
- Alkuruokaviini: Eduardo Delaunay Septembre Bourgogne Pinot Noir
- Pääruokaviini: Domäne Wachau Gruner Veltliner Smaragd Achleiten
- Välikeiton viini: Steinhaus Windhund Dolomiti
- Jälkiruokaviini: Cossetti Moscato dAsti La Vita Juuston viini: Grahams Natura Reserve Ruby Port
Viinipaketit:
- 65,70 € Samppanja 12 cl, alkuruoka- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
- 59,40 € Kuohuviini 12 cl, alkuruoka- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
- 55,80 € Samppanja 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
- 49,50 € Kuohuviini 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
- 50,20 € Alku- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
- 40,30 € Alku- ja pääruokaviini 16 cl
- 10,50 € Välikeiton viini 12 cl
- 9,00 € Juuston viini 8 cl
After dinner:
- 19,50 € Kahvi/tee + avec 4 cl (Larsen V.S.O.P tai Baileys Irish Cream)
- 6,10 € Kahvi- / teeannos
Viinipaketti saatavilla myös alkoholittomana, kysy lisää myynnistämme.
Nordic buffetit
BUFFET NORTHERN LIGHTS
Buffet VAIHTOEHTO 1: 58,00 €/henkilö (14.11-13.12.2024 63,00 €)
sisältää alkuruokapöydän ja jälkiruuat
Buffet VAIHTOEHTO 2: 76,00 €/henkilö 14.11-13.12.2024 81,00 €
sisältää alku- ja jälkiruuan lisäksi kolme lämminruokavaihtoehtoa
Buffettien minimihenkilömäärä on 20 ellei muuta mainita. Hinnat on ilmoitettu per henkilö.
Voimassa 1.9.2024-30.8.2025
Juhlakautena 14.11-13.12.2024 torstain sekä perjantain tilaisuuksissa menujen, buffetien ja pikku purtavien hintalisä +5 €/hlö.
Alkuruokia
Vihersalaattia ja vinegrettiä M, G, V
Yrttistä tatti-perunasalaattia M, G, V
Leipäjuustoa, hunajapaahdettuja juureksia ja siemeniä L, G
Savustettua lohta ja ryytisinappikastiketta M, G
Balsamicopunajuuria, saksanpähkinää ja rucolaa M, G, V
Savustettuja muikkuja ja tillikurkkuja M, G
Savuporomoussea ja mallasleipää L
Leipävalikoima
Pääruoat:
Paahdettua nieriää, piparjuurivoikastiketta L, G
Rosmariinipaahdettua naudanfileetä, karpalokastiketta M, G
Sieni-juuresraguuta M, G, V
Paahdettua maa-artisokkaa-perunapaistosta ja lehtikaalia M, V, G
Jälkiruokia
Omenakaurapaistosta ja vaniljakastiketta L, G
Juustovalikoima ja talon hilloketta
Viinisuositukset (yhdestä pullosta 75 cl riittää noin viidelle asiakkaalle)
- Alkujuoma: Le Contesse Prosecco Bio Brut 57,50 €/75 cl
- Viini 1: Domäne Wachau Gruner Veltliner Federspiel Terrassen 63,50 €/75 cl
- Viini 2: CVNE Crianza 63,50 €/75 cl
- Jälkiruokaviini: Cossetti Moscato d`Asti La Vita 46,50 €/37,5 cl
BUFFET ARCHIPELAGO
Buffet VAIHTOEHTO 1: 58,00 €/henkilö (14.11-13.12.2024 63,00 €)
sisältää alkuruokapöydän ja jälkiruuat
Buffet VAIHTOEHTO 2: 76,00 €/henkilö (14.11-13.12.2024 81,00 €)
sisältää alku- ja jälkiruuan lisäksi kolme lämminruokavaihtoehtoa
Buffettien minimihenkilömäärä on 20 ellei muuta mainita. Hinnat on ilmoitettu per henkilö.
Voimassa 1.9.2024-30.8.2025
Juhlakautena 14.11-13.12.2024 torstain sekä perjantain tilaisuuksissa menujen, buffetien ja pikku purtavien hintalisä +5 €/hlö.
Alkuruokia
Vihersalaattia ja vinegrettiä M, G
Paahdettua kukkakaalia, pinaattia ja pinjansiemeniä M, G, V
Kananmunaröraa ja Cavi-Artia M, G,
Silakka- ja sillivalikoima M, G
Savusiika-kasvissalaattia M, G
Loimutettua lohta, piparjuurirémouladea M, G
Savustettua karitsanpaistia, omenaselleri-salaattia L, G
Leipävalikoima
Tilliperunoita L, G
Pääruoat
Kasvis-edamamepapuröstit ja lehtikaalipestoa M, G, V
Valkoviinissä haudutettua kuhaa, purjo-pinaattipaistosta L, G
Pitkään haudutettua naudan entrecôtea, madeirakastiketta ja palsternakkapyreetä L, G
Jälkiruokia
Juustoja ja talon hilloketta
Vaniljapannacottaa, tyrni- omenakompottia L, G
Viinisuositukset (yhdestä pullosta 75 cl riittää noin kuudelle asiakkaalle)
- Alkujuoma: Le Contesse Prosecco Bio Brut 57,50 €/75 cl
- Viini 1: Chateau de Fontaine-Audon Sancerre 87,00 €/75 cl
- Viini 2: CVNE Crianza 63,50 € /75 cl
- Jälkiruokaviini: DR Pauly-Bergweiler Noble Haus Beerenausleese 62,50 €/37,5 cl