MERITORPAN BRUNSSI
Meritorpan suosittu brunssi katetaan sunnuntaisin ja toteutetaan 2020-luvun tapaan osittain pöytiin tarjoiltuna. Viihtyisä kokemus Meritorpan merellisissä maisemissa, oman pöytäseurueen kanssa rauhassa ja turvallisesti nautiskellen, on nykyelämän uutta luksusta. Meritorpan brunssi kokoaakin yhteen kaiken ikäisiä herkuttelijoita aina pariskunnista useampaa sukupolvea edustaviin seurueisiin.
Keittiömestarimme ovat luoneet kala- ja kasvispainotteisen kokonaisuuden, jossa pääosaa esittävät kauden parhaat raaka-aineet.
Aukioloajat, pöytävaraukset voi helposti tehdä sivun alaosassa.
Lämpimästi tervetuloa!
BRUNSSI 10.9.–22.10.2023
54,90/hlö
Alkuruoat – tarjotaan noutopöydästä
Merenelävät
Loimutettua lohta, tilli-omenaravigote
Cevicheä kotimaisesta kalasta ja oliiviöljyä, suolaheinää
Savusärkimoussea
Hiillostettuja sekä marinoituja muikkuja, kananmunakastiketta
Skagen Pohjanmeren käsinkuorituista katkaravuista
Silli- ja silakkavalikoima
Lihat
Caesarsalaattia, grillattua maalaiskananrintafileetä
Lammasmakkaraa, sinappia
Kasvikset & kylmät kastikkeet
Vihersalaattia, herneenversovinaigrettea
Mintulla maustettuja edamamepapuja, munakoisoa, frisée salaattia
Suolasienitabbouleh
Paahdettua myskikurpitsaa, Aurajuustoa, kurpitsasiemengranolaa
Tatti-perunasalaattia, kaprista
Tilli-perunaa
Leipä & Voi
Meritorpan leipävalikoima, kirnuvoita
Pääruoka – pöytiin tarjoiltu
Paahdettua siikaa, maa-artisokkaa, rapukastiketta
tai
Häränposkirilletteä, lehtikaali-villikaura fricassée, punaviinikastiketta
tai
Savustettua mukulaselleriä, lehtikaali-villikaura fricassée, punaviinikastiketta
Jälkiruoat & smoothiet
Passionpannacotta, hedelmäsalaattia
Suklaakakkua, vaniljamoussea
Vegaaninen marja smoothie
Viinisuositukset
- Le Contesse Prosécco Bio Brut 7,80 | 49,00
Doc Veneto, Glera, Italy - Champagne Gratiot-Pilliére Tradition Brut 15,10 | 94,50
AC Champagne, Chardonnay, France - Chablis Premier cru Grande Cuvee 2017 18,50 | 88,00
AC Chablis Grand Cru, Chardonnay, France - Arancione Originale Ripasso 10,40 | 65,00
Doc Venetto, Corvina, Rondinella, Molinara, Italy
KAKKUA JUHLAAN JA ILOON MERITORPAN BRUNSSILLE
Tarjoamme kakkua erikoishintaan brunssivieraillemme.
Kakkuun voi lisätä vieraamme toiveet huomioiden esim. nimen ja kynttilän .
Kakkutilaus on tehtävä viimeistään edeltävänä keskiviikkona klo 12 mennessä myyntipalvelun kautta.
Vadelmakermakakku (L)
5 – hengen kakku 34 €
Sacherkakku (L)
5 – hengen kakku 34 €
Sitruuna-marenkitartaletti (L)
5 – hengen kakku 34 €
8 – hengen kakku 54 €
Mango-lime (L, G)
8 – hengen kakku 54 €
Vadelma-vanilja (V, G, L, M, K)
5 – hengen kakku 34 €
Kakut myydään vain kokonaisina
Pöytävaraukset:
Yli kymmenen hengen ryhmät sekä erikoispäivät myyntipalvelun kautta
puh. 09 42455484 | sales.hiltonhelsinki@hilton.com
Meritorppa puh: 050 5520751
Alle kymmenen henkilön varaukset voit tehdä varausjärjestelmästämme.
Mahdolliset pöytätoiveet voitte lisätä pöytävarauksen kohtaan Click to add a special request
Aloita valitsemalla henkilömäärä.
Tee pöytävaraus tästä »