MERITORPAN BRUNSSI

Meritorpan suosittu brunssi  katetaan jälleen sunnuntaisin kello 12–15.  Elokuusta alkaen se toteutetaan 2020-luvun tapaan pöytiin tarjoiltuna.  Viihtyisä  kokemus  Meritorpan merellisissä maisemissa, oman pöytäseurueen kanssa rauhassa ja turvallisesti nautiskellen, on nykyelämän uutta luksusta.  Meritorpan brunssi kokoaakin yhteen kaiken ikäisiä herkuttelijoita aina pariskunnista useampaa sukupolvea edustaviin seurueisiin.

Keittiömestarimme ovat luoneet kala- ja kasvispainotteisen kokonaisuuden, jossa pääosaa esittävät kauden parhaat raaka-aineet.

Alla oleva brunssimenu voimassa 17.1. – 14.2. välisenä aikana
Meritorpan brunssi tarjolla sunnuntaisin klo 12.00 – 15.00

Lämpimästi tervetuloa!

Meritorpan brunssin alkupalat

Alkupalat tarjoillaan pienissä kulhoissa pöytiin

BRUNSSI 49 € / henkilö


Merenelävät
Sokerisuolattua merilohta
Creme Fraichella maustettua siikaa ”tartar”
Silli- sekä silakkavalikoima
Muikkua
Skagen Pohjanmeren käsinkuorituista katkaravuista

Lihat
Caesarsalaattia, grillattua maalaiskananrintafileetä
Portobello-purjopiirakkaa, hollandaisekastiketta
Kauden raakamakkaraa, sinappia

Salaatit, kasvikset & juurekset
Tilliperunaa
Vihersalaattia, sitrus-vinaigrettea
Pikkelöityjä kauden vihanneksia
Metsäsieni ”coleslaw”

Kylmät kastikkeet
Tilli-hummusta
Vesikrassi-ravigote
Mausteista myskikurpitsaa

Leipä & voi
Leipävalikoima, kirnuvoita

Pääruoka
Paahdettua siikaa, rapurisottoa, tomaattia, basilikavaahtoa
Tai
Paistettua Iberico-porsaan niskaa, juures-tartiflette, endiiviä, karhunvadelmakastiketta
Tai
Savustettua juuriselleriä ”Grenobloise”, punajuurta, sienimuhennosta

 

Brunssin pääruoka tarjotaan lautasannoksina
Brunssin pääruoka tarjotaan lautasannoksina


Jälkiruoat, smoothiet & juustot

Juustovalikoima, hilloa
Hedelmälassi
Appelsiinimehua & omenatuoremehua
Mantelikakkua, tyrnihilloketta, mascarpone-moussea
Maitosuklaa-fudge

Kahvia tai teetä

Onko teillä juhlapäivä, vai vietättekö syntymäpäiviä ja haluaisitteko tehdä brunssivierailustanne hieman juhlavamman?
Tarjoamme kakkua erikoishintaan brunssivieraillemme.
Kakkuun voi lisätä vieraamme toiveet huomioiden esim nimen, kynttilän, tähtisädetikun.
Kakkutilaus on tehtävä viimeistään 3 arkipäivää ennen tilaisuutta myyntipalvelun kautta.

Vadelmakermakakku (L)
5 – hengen kakku 34 €

Sacherkakku (L)
5 – hengen kakku 34 €

Sitruuna-marenkitartaletti (L)
5 – hengen kakku 34 €
8 – hengen kakku 54 €

Mango-lime (L,G)
8 – hengen kakku 54 €

Kakut myydään vain kokonaisina.


TERVETULOA!
Ravintola Meritorppa puh. 09 45812240

Pöytävaraukset:

Yli kymmenen hengen ryhmät sekä erikoispäivät myyntipalvelun kautta
puh. 09 4272 2535 | sales.hiltonhelsinki@hilton.com

Alle kymmenen henkilön varaukset voit tehdä varausjärjestelmästämme.

Aloita valitsemalla henkilömäärä.