MERITORPAN BRUNSSI
Meritorpan suosittu brunssi katetaan sunnuntaisin kahdessa kattauksessa kello 11-13.30 ja klo 15-17.30 ja toteutetaan 2020-luvun tapaan pöytiin tarjoiltuna. Viihtyisä kokemus Meritorpan merellisissä maisemissa, oman pöytäseurueen kanssa rauhassa ja turvallisesti nautiskellen, on nykyelämän uutta luksusta. Meritorpan brunssi kokoaakin yhteen kaiken ikäisiä herkuttelijoita aina pariskunnista useampaa sukupolvea edustaviin seurueisiin.
Keittiömestarimme ovat luoneet kala- ja kasvispainotteisen kokonaisuuden, jossa pääosaa esittävät kauden parhaat raaka-aineet.
Lämpimästi tervetuloa!
Brunssimenu 23.4. – 11.6.2023
54,90 € / henkilö
Brunssin alkuruokia
Leipä & Voi
Leipävalikoima, kirnuvoita
Merenelävät
Lämminsavustettua kotimaista kirjolohta
Crème fraîchella maustettua siikaa
Savuahvenmoussea
Hiillostettuja sekä marinoituja muikkuja
Skagen Pohjanmeren käsinkuorituista katkaravuista
Silli sekä silakkavalikoima
Lihat
Caesar salaattia, grillattua maalaiskananrintafileetä
Lammasmakkaraa, sinappia
Kasvikset & kylmät kastikkeet
Vegaanista metsäsienisalaattia
Marinoitua punasipulia, tomaattia, vihreää parsaa, mozzarellaa
Tilliperunaa
Vihersalaattia, vinaigrettea
Kananmunakastiketta
Brunssin pääruoka tarjotaan lautasannoksina
Pääruokia
Paahdettua nieriää, kevät vihanneksia, karhunlaukkaravigote
tai
Häränposki-rillettes, villikauraa, punaviinikastiketta
tai
Kevään valkoista parsaa ”polonaise”, hollandaisekastiketta
Jälkiruoat, smoothiet & juustot
Pieni pala juustoa, hilloa
Mango smoothie
Raparperipannacotta
Valkosuklaakakkua
Marjoja
Kahvia tai teetä
Viinisuositukset
Le Contesse Prosécco Bio Brut 7,60 | 47,50
Doc Veneto, Glera, Italy
Champagne Gratiot-Pilliére Tradition Brut 14,60 | 91,00
AC Champagne, Chardonnay, France
Chablis Premier cru Grande Cuvee 2017 18,50 | 88,00
AC Chablis Grand Cru, Chardonnay, France
Arancione Originale Ripasso 13,90 | 65,00
Doc Venetto, Corvina, Rondinella, Molinara, Italy
KAKKUA JUHLAAN JA ILOON MERITORPAN BRUNSSILLE
Tarjoamme kakkua erikoishintaan brunssivieraillemme.
Kakkuun voi lisätä vieraamme toiveet huomioiden esim. nimen ja kynttilän .
Kakkutilaus on tehtävä viimeistään edeltävänä keskiviikkona klo 12 mennessä myyntipalvelun kautta.
Vadelmakermakakku (L)
5 – hengen kakku 34 €
Sacherkakku (L)
5 – hengen kakku 34 €
Sitruuna-marenkitartaletti (L)
5 – hengen kakku 34 €
8 – hengen kakku 54 €
Mango-lime (L, G)
8 – hengen kakku 54 €
Vadelma-vanilja (V, G, L, M, K)
5 – hengen kakku 34 €
Kakut myydään vain kokonaisina
Pöytävaraukset:
Yli kymmenen hengen ryhmät sekä erikoispäivät myyntipalvelun kautta
puh. 09 42455484 | sales.hiltonhelsinki@hilton.com
Meritorppa puh: 050 5520751
Alle kymmenen henkilön varaukset voit tehdä varausjärjestelmästämme.
Mahdolliset pöytätoiveet voitte lisätä pöytävarauksen kohtaan Click to add a special request
Aloita valitsemalla henkilömäärä.
Tee pöytävaraus tästä »