MERITORPAN BRUNSSI

Meritorpan suosittu brunssi katetaan sunnuntaisin ja toteutetaan 2020-luvun tapaan pääosin noutopöydästä herkutellen. Viihtyisä kokemus Meritorpan merellisissä maisemissa, oman pöytäseurueen kanssa rauhassa ja turvallisesti nautiskellen, on nykyelämän uutta luksusta. Meritorpan brunssi kokoaakin yhteen kaiken ikäisiä herkuttelijoita aina pariskunnista useampaa sukupolvea edustaviin seurueisiin.

Keittiömestarimme ovat luoneet kala- ja kasvispainotteisen kokonaisuuden, jossa pääosaa esittävät kauden parhaat raaka-aineet.

Aukioloajat, pöytävaraukset voi helposti tehdä sivun alaosassa.
Lämpimästi tervetuloa!

 

BRUNSSI 7.1.2024 – 24.3.2024

Alkuvuoden ensimmäinen brunssi tarjoillaan kokonaan noutopöydästä, paitsi pöytiintarjoiltavat tuoreet blinit
54,90/hlö

Leipä & Voi
Meritorpan leipävalikoima, kirnuvoita

Merenelävät
Savustettua lohta
Sitruunalla marinoitua kuhaa
Skagen Pohjanmeren käsinkuorituista katkaravuista
Silakkavalikoima
Hiillostettua sekä marinoituja muikkuja
Crème fraîchella maustettua graavisiikaa
Sillikaviaaria
Mätimoussea

Lihat
Lammasmakkaraa, dijonsinappia
Kauden raakamakkaraa
Grillattua kananrintafileetä, parmesanmajoneesia
Paahtopaistia, piparjuurta
Häränposkiterriini, chimichurria

Kasvikset & Kylmät kastikkeet
Vihersalaattia, sherryvinaigrettea
Papuja, fenkolia, tomaatti
Mukulaselleria ”waldorf”
Paahdettua kukkakaali, merilevää
Suolakurkkua, hunajaa
Myskikurpitsaa, Aurajuustoa
Punasipuli, kruunutilli-etikkaa
Metsäsienisalaattia
Romaine salaattia, krutonkeja, kastiketta
Tilli-perunaa

Päälisuke
Paistetut pienet blinit (saatavilla myös vegaanisena)

Jälkiruoat & smoothiet
Puolukka-kookos smoothie
Vegaaninen suklaamousse, Romanovin marjoja
Uuni-omenapiirakkaa, vaniljakastiketta
Kinuski-toffee munkki
Suklaalajitelma

 

Viinisuositukset

Le Contesse Prosécco Bio Brut 8,60 | 54,50
Doc Veneto, Glera, Italy

Champagne Gratiot-Pilliére Tradition Brut 15,30 | 95,50
AC Champagne, Chardonnay, France

Chablis Premier cru Grande Cuvee 2017 18,50 | 88,00
AC Chablis Grand Cru, Chardonnay, France

Arancione Originale Ripasso 13,90 | 65,00
Doc Venetto, Corvina, Rondinella, Molinara, Italy

 

KAKKUA JUHLAAN JA ILOON MERITORPAN BRUNSSILLE

Tarjoamme kakkua erikoishintaan brunssivieraillemme.
Kakkuun voi lisätä vieraamme toiveet huomioiden esim. nimen ja kynttilän .
Kakkutilaus on tehtävä viimeistään edeltävänä keskiviikkona klo 12 mennessä myyntipalvelun kautta.

Vadelmakermakakku (L)
5 – hengen kakku 34 €

Sacherkakku (L)
5 – hengen kakku 34 €

Sitruuna-marenkitartaletti (L)
5 – hengen kakku 34 €
8 – hengen kakku 54 €

Mango-lime (L, G)
8 – hengen kakku 54 €

Vadelma-vanilja (V, G, L, M, K)
5 – hengen kakku 34 €

Kakut myydään vain kokonaisina

 

Pöytävaraukset:

Yli kymmenen hengen ryhmät sekä erikoispäivät myyntipalvelun kautta
puh. 09 42455484 | sales.hiltonhelsinki@hilton.com
Meritorppa puh: 050 5520751

Alle kymmenen henkilön varaukset voit tehdä varausjärjestelmästämme.

Mahdolliset pöytätoiveet voitte lisätä pöytävarauksen kohtaan Click to add a special request
Aloita valitsemalla henkilömäärä.

Tee pöytävaraus tästä »