MERITORPAN BRUNSSI

Meritorpan suosittu brunssi  katetaan sunnuntaisin kello 12–15 ja toteutetaan 2020-luvun tapaan pöytiin tarjoiltuna. Viihtyisä kokemus Meritorpan merellisissä maisemissa, oman pöytäseurueen kanssa rauhassa ja turvallisesti nautiskellen, on nykyelämän uutta luksusta. Meritorpan brunssi kokoaakin yhteen kaiken ikäisiä herkuttelijoita aina pariskunnista useampaa sukupolvea edustaviin seurueisiin.

Keittiömestarimme ovat luoneet kala- ja kasvispainotteisen kokonaisuuden, jossa pääosaa esittävät kauden parhaat raaka-aineet.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Meritorpan brunssin alkupalat

Alkupalat tarjoillaan pienissä kulhoissa pöytiin

BRUNSSI 49 € / henkilö

 

Brunssimenu 21.11 – 9.1.

Merenelävät
Kylmäsavustettua ja lämminsavustettua lohta
Graavattua siikaa
Savusärkimoussea
Silli sekä silakkavalikoima
Hiillostettua sekä marinoitua muikkua
Skagen Pohjanmeren käsinkuorituista katkaravuista

Lihat
Caesar salaattia, grillattua maalaiskananrintafileetä
Lammasmakkaraa, sinappia

Salaatit, kasvikset & juurekset
Paahdettua perunaa, ruskistettua voita
Vihersalaattia, vinaigrettea
Pikkelöityjä kauden vihanneksia sekä juureksia
Metsäsieni coleslaw

Kylmät kastikkeet
Kananmuna – ravigote
Vegaaninen ruohosipulimajoneesi
Kruunutilli-etikala maustettua jogurttia

Leipä & Voi
Leipävalikoima, kirnuvoita

Brunssin pääruoka tarjotaan lautasannoksina
Brunssin pääruoka tarjotaan lautasannoksina

 

Pääruoka
Haudutettua taimenta ”polonaise”, kukkakaalia, rapu-bearnaise
Glaseerattua vasikanposkea, puikulaperunapyreet’, punajuurta, punaviinikastiketta
Maa-artisokka ”polonaise”, kukkakaalia, tryffeliä, bearnaise kastiketta

 

Jälkiruoat, smoothiet & juustot
Juustovalikoima, hilloa
Hedelmä lassi
Marja tartaletti
Suklaakakkua, vaniljamoussea
Marinoituja kauden marjoja

Kahvia tai teetä

 

Onko teillä juhlapäivä, vai vietättekö syntymäpäiviä ja haluaisitteko tehdä brunssivierailustanne hieman juhlavamman?
Tarjoamme kakkua erikoishintaan brunssivieraillemme.
Kakkuun voi lisätä vieraamme toiveet huomioiden esim nimen, kynttilän, tähtisädetikun.
Kakkutilaus on tehtävä viimeistään 3 arkipäivää ennen tilaisuutta myyntipalvelun kautta.

Vadelmakermakakku (L)
5 – hengen kakku 34 €

Sacherkakku (L)
5 – hengen kakku 34 €

Sitruuna-marenkitartaletti (L)
5 – hengen kakku 34 €
8 – hengen kakku 54 €

Mango-lime (L,G)
8 – hengen kakku 54 €

Vadelma-vanilja (V,G,L,M,K)
5 – hengen kakku 34 €

Kakut myydään vain kokonaisina.

Kakkutilaukset aina myyntipalvelun kautta;

puh. 09 4272 2535 | sales.hiltonhelsinki@hilton.com

 

Mikäli teillä on allergioita, kerrottehan niistä etukäteen henkilökunnalle

 

TERVETULOA!
Ravintola Meritorppa puh. 09 45812240

Pöytävaraukset:

Yli kymmenen hengen ryhmät sekä erikoispäivät myyntipalvelun kautta
puh. 09 4272 2535 | sales.hiltonhelsinki@hilton.com

Alle kymmenen henkilön varaukset voit tehdä varausjärjestelmästämme.

Mahdolliset pöytätoiveet voitte lisätä pöytävarauksen kohtaan Click to add a special request
Aloita valitsemalla henkilömäärä.