MERITORPAN BRUNSSI

Meritorpan suosittu brunssi  katetaan sunnuntaisin kahdessa kattauksessa kello 11-13.30 ja klo 15-17.30 ja toteutetaan 2020-luvun tapaan pöytiin tarjoiltuna. Viihtyisä kokemus Meritorpan merellisissä maisemissa, oman pöytäseurueen kanssa rauhassa ja turvallisesti nautiskellen, on nykyelämän uutta luksusta. Meritorpan brunssi kokoaakin yhteen kaiken ikäisiä herkuttelijoita aina pariskunnista useampaa sukupolvea edustaviin seurueisiin.

Keittiömestarimme ovat luoneet kala- ja kasvispainotteisen kokonaisuuden, jossa pääosaa esittävät kauden parhaat raaka-aineet.

Lämpimästi tervetuloa!

Meritorpan brunssin alkupalat

 

Brunssimenu 23.4. – 11.6.2023

54,90 € / henkilö

 

Brunssin alkuruokia

Leipä & Voi
Leipävalikoima, kirnuvoita

Merenelävät
Lämminsavustettua kotimaista kirjolohta
Crème fraîchella maustettua siikaa
Savuahvenmoussea
Hiillostettuja sekä marinoituja muikkuja
Skagen Pohjanmeren käsinkuorituista katkaravuista
Silli sekä silakkavalikoima

Lihat
Caesar salaattia, grillattua maalaiskananrintafileetä
Lammasmakkaraa, sinappia

Kasvikset & kylmät kastikkeet
Vegaanista metsäsienisalaattia
Marinoitua punasipulia, tomaattia, vihreää parsaa, mozzarellaa
Tilliperunaa
Vihersalaattia, vinaigrettea
Kananmunakastiketta

 

Brunssin pääruoka tarjotaan lautasannoksina
Brunssin pääruoka tarjotaan lautasannoksina

Pääruokia

Paahdettua nieriää, kevät vihanneksia, karhunlaukkaravigote
tai
Häränposki-rillettes, villikauraa, punaviinikastiketta
tai
Kevään valkoista parsaa ”polonaise”, hollandaisekastiketta

Jälkiruoat, smoothiet & juustot
Pieni pala juustoa, hilloa
Mango smoothie
Raparperipannacotta
Valkosuklaakakkua
Marjoja

Kahvia tai teetä

 

Viinisuositukset
Le Contesse Prosécco Bio Brut 7,60 | 47,50
Doc Veneto, Glera, Italy

Champagne Gratiot-Pilliére Tradition Brut 14,60 | 91,00
AC Champagne, Chardonnay, France

Chablis Premier cru Grande Cuvee 2017 18,50 | 88,00
AC Chablis Grand Cru, Chardonnay, France

Arancione Originale Ripasso 13,90 | 65,00
Doc Venetto, Corvina, Rondinella, Molinara, Italy

 

KAKKUA JUHLAAN JA ILOON MERITORPAN BRUNSSILLE

Tarjoamme kakkua erikoishintaan brunssivieraillemme.
Kakkuun voi lisätä vieraamme toiveet huomioiden esim. nimen ja kynttilän .
Kakkutilaus on tehtävä viimeistään edeltävänä keskiviikkona klo 12 mennessä myyntipalvelun kautta.

Vadelmakermakakku

Vadelmakermakakku (L)
5 – hengen kakku 34 €

Sacher

Sacherkakku (L)
5 – hengen kakku 34 €

Sitruuna-marenkitartaletti

Sitruuna-marenkitartaletti (L)
5 – hengen kakku 34 €
8 – hengen kakku 54 €

Mango-lime

Mango-lime (L, G)
8 – hengen kakku 54 €

Vadelma-vanilja (vegaaninen)

Vadelma-vanilja (V, G, L, M, K)
5 – hengen kakku 34 €

Kakut myydään vain kokonaisina

 

Pöytävaraukset:

Yli kymmenen hengen ryhmät sekä erikoispäivät myyntipalvelun kautta
puh. 09 42455484 | sales.hiltonhelsinki@hilton.com
Meritorppa puh: 050 5520751

Alle kymmenen henkilön varaukset voit tehdä varausjärjestelmästämme.

Mahdolliset pöytätoiveet voitte lisätä pöytävarauksen kohtaan Click to add a special request
Aloita valitsemalla henkilömäärä.

Tee pöytävaraus tästä »