MERITORPAN BRUNSSI

Meritorpan suosittu brunssi  katetaan sunnuntaisin kello 12–15 ja toteutetaan 2020-luvun tapaan pöytiin tarjoiltuna. Viihtyisä kokemus Meritorpan merellisissä maisemissa, oman pöytäseurueen kanssa rauhassa ja turvallisesti nautiskellen, on nykyelämän uutta luksusta. Meritorpan brunssi kokoaakin yhteen kaiken ikäisiä herkuttelijoita aina pariskunnista useampaa sukupolvea edustaviin seurueisiin.

Keittiömestarimme ovat luoneet kala- ja kasvispainotteisen kokonaisuuden, jossa pääosaa esittävät kauden parhaat raaka-aineet.

Lämpimästi tervetuloa!

Meritorpan brunssin alkupalat

 

Brunssimenu 30.10. – 04.01.

54 € / henkilö

 

Brunssin alkuruokia

Merenelävät
Lämminsavustettua kirjolohta
Crème fraichella maustettua siikaa ”tartar”
Hiillostettuja sekä marinoituja muikkuja
Silli sekä silakkavalikoima
Skagen Pohjanmeren käsinkuorituista katkaravuista

Lihat
Caesar salaattia, grillattua maalaiskananrintafileetä
Lammasmakkaraa, sinappia

Kasvikset
Kookos ”pekonia”
Vegaanista metsäsienisalaattia
Paahdettua punajuurta, fenkoli-kumina vinaigrette
Mintulla maustettua kurkkua
Tilli-perunaa
Vihersalaattia

Leipä & Voi
Leipävalikoima, kirnuvoita

Kylmät kastikkeet
Kananmuna-yrtti ravigote
Sitruuna-kruunutilli-jugurttia
Herneenverso vinaigrettea

Brunssin pääruoka tarjotaan lautasannoksina
Brunssin pääruoka tarjotaan lautasannoksina

Pääruokia
Grillattua lohta, maa-artisokkaa, beurre-blanc kastiketta

tai

Häränposki rillettes, gnocchi-lehtikaalipaistosta, hollandaise-kastiketta

tai

Savustettua juuriselleriä, gnocchi-lehtikaalipaistosta, hollandaise-kastiketta

Jälkiruoat, smoothiet & juustot
Juustovalikoima, hilloa
Marja-smoothie
Passion-posset, timjamilla maustettuja hedelmiä
Pieni pala kakkua, vaniljamoussea
Marinoituja kauden marjoja

Kahvia tai teetä

KAKKUA JUHLAAN JA ILOON MERITORPAN BRUNSSILLE

Tarjoamme kakkua erikoishintaan brunssivieraillemme.

Kakkuun voi lisätä vieraamme toiveet huomioiden esim. nimen ja kynttilän .

Kakkutilaus on tehtävä viimeistään edeltävänä keskiviikkona klo 12 mennessä myyntipalvelun kautta.

Vadelmakermakakku

Vadelmakermakakku (L)

5 – hengen kakku 34 €

Sacher

Sacherkakku (L)

5 – hengen kakku 34 €

Sitruuna-marenkitartaletti

Sitruuna-marenkitartaletti (L)

5 – hengen kakku 34 €

8 – hengen kakku 54 €

Mango-lime

Mango-lime (L,G)

8 – hengen kakku 54 €

Vadelma-vanilja (vegaaninen)

Vadelma-vanilja (V,G,L,M,K)

5 – hengen kakku 34 €

Kakut myydään vain kokonaisina.

 

Pöytävaraukset:

Yli kymmenen hengen ryhmät sekä erikoispäivät myyntipalvelun kautta
puh. 09 4272 2535 | sales.hiltonhelsinki@hilton.com

Alle kymmenen henkilön varaukset voit tehdä varausjärjestelmästämme.

Mahdolliset pöytätoiveet voitte lisätä pöytävarauksen kohtaan Click to add a special request
Aloita valitsemalla henkilömäärä.

Tee pöytävaraus tästä »