ENNAKKOON TILATTAVAT MENUKOKONAISUUDET

 

YHTENÄINEN MENUKOKONAISUUS ON TILATTAVISSA YLI 9 HENGEN RYHMILLE
MAANANTAI – PERJANTAI KLO 14 – 22, LAUANTAI KLO 13 – 22.
ENNAKKOTILAUS VIIMEISTÄÄN 3 VRK ENNEN

 

MENUT 4.1. – 6.3.2024

 

MENU LAAJALAHTI 68,50  (Hilton Honors 54,80)
Viinipaketti 50,00

Paistetut pienet blinit, siianmätiä, punasipulia, vuolukermaa
Thanisch berncasteler Riesling kabinett fruchtig, Mosel, Germany

Paistettua härän sisäfileetä & ”shepherds pie”, punaviinissä haudutettua härkää, kyssäkaalia, sipulia
Abadia Retuerta Seleccion Especial, Rioja, Spain

Suklaa-ganache, tummasuklaakakkua, hasselpähkinää, mustaherukkasorbettia
Sauternes Réserve Mouton Cadet, Muscat d’Alexandria, Bordeaux, Ranska

 

MENU KALASTAJATORPPA 57,80  (Hilton Honors 46,20)
Viinipaketti 50,00

Pippurilla maustettua ankanrintafileetä, marinoitua kurpitsaa, sienisoijaa, sieni-duxelles
Joseph Faiveley Bourgogne Pinot Noir, Burgundy, France

Paahdettua kuhaa, kuhadariole, salviavoissa paistettuja gnoccheja, hummerilientä
Laroche 1er Cru Montee de Tonnere, Chablis, France

Appelsiinillä ja kanelilla maustettua kermaa, appelsiinisorbettia
Thanish Bernkasteler Lay Riesling Auslese, Mosel, Germany

 

 

Menujen viinipaketit ovat 12 cl / 16 cl / 8 cl. Viinipaketit on mahdollista saada myös puolikkaina

 

Alkoholiton viinipaketti
Espanja /Spain
Freixenet 00 Still Wine White
Penedés
***
Freixenet 00 Still Wine Rosé
Penedés
tai/or
Freixenet 00 Still Wine Red
Penedés
***
Freixnet 0,0% Alcohol free sparkling
Penedés, Airen

 

Varaukset

Myyntipalvelu puh. 09 42722535
Ravintola Meritorppa puh. 050 5520751

Yli kymmenen hengen ryhmät sekä erikoispäivät myyntipalvelun kautta
puh. 09 42722535 | sales.hiltonhelsinki@hilton.com

Alle kymmenen henkilön varaukset voit tehdä varausjärjestelmästämme.

Mahdolliset pöytätoiveet voitte lisätä pöytävarauksen kohtaan Click to add a special request
Aloita valitsemalla henkilömäärä.

Tee pöytävaraus tästä »