Pyöreän Salin perinteinen joulupöytä 2019

Legendaarisen Pyöreän Salin keittiö nostaa buffetpöytään perinteiset jouluruoat, mutta elää myös ajan hengessä tarjoamalla jo käsitteeksi muodostuneet jouluiset vegaaniherkut. Tänä vuonna joulupöydässä korostuvat kotimaiset raaka-aineet sekä lähiruoka.

10. – 21.12.2019 arkisin klo 11.30–16.00
14. ja 21.12.2019 klo 12.00–16.00

Joululounaan hinta on arkisin 69 €/henkilö ja lauantaina 59 €/henkilö, hinta sisältää eteispalvelun. Lapset 5–12-vuotiaat 29 € ja lapset 0–4-vuotiaat veloituksetta.
Lauantaisin piparkakkupaja viihdyttää pienempiä vieraitamme.

Pöytävaraukset 1–16 henkilölle voi tehdä tästä 

Yli 16 hengen varaukset suoraan myyntipalvelusta
sales.hiltonhelsinki@hilton.com tai 09 4272 2535

GlÖgi 8,90 €
Ö rommia
Blossa punaviiniglögi

Kuohuva Glögi 9,50 €
Alkoholitonta Blossa glögiä
Bio Bio Spumante kuohuviiniä

Alkoholiton glögi
5,40 €

Juoman seuraksi pipari + 1 €
Juoman seuraksi pipari ja sinihomejuustoa + 3 €


JOULULOUNAS 2019

Suomalainen kalapöytä:
Silliä à la Russe L,G
Silli- ja silakkavalikoima L,G
Savumuikkuja ja tartarkastiketta M,G
Siian- ja kirjolohenmätiä, punasipulia ja smetanaa L,G
Katkarapuskagen -saaristolaisleipäkakkua M,G
Helsinki Gin graavattua lohta ja hunaja-sinappikastiketta M,G
Lämminsavustettua siikaa ja tilli-kurkkujogurttia L,G
Tilliperunoita L,G

Alkuruokia
Palvattua ankanrintaa ja karpalo-Cumberlandkastiketta M,G
Metsäkaurishyytelöä ja piparjuuri-omena-créme fraiche L,G
Haaparouskusalaattia L,G
Paahdettua vuohenjuustoa, granaattiomenaa ja pinjansiemeniä G
Rosollia, punajuurikermaa L,G
Sinappikuorrutettua joulukinkkua, lanttu-, porkkana- ja perunalaatikkoa L
Vasikkabratwursteja, poromakkaraa, kuminalla maustettua hapankaalia ja Kalastajatorpan sinappia L,G
Jouluinen leipävalikoima, voita ja tuorejuustoa

Carving
Pippuroitua poronpaahtopaistia M,G
Omenalla ja hunajalla glaseerattua hanhenrintaa M,G
Tummaa puolukkakastiketta M,G
Neilikkakermakastiketta L,G

Lämmin buffet
Päivän pyyntituoretta kalaa ja Riesling-voikastiketta  L,G
Uunissa paahdettua bataattia M,G
Myskikurpitsaconfit, linssejä ja paahdettua suippokaalia M,G

Joulun jälkiruokia
Tummasuklaa-passionkakkua VL
Bûche du Noël – ranskalaista joulukakkua L
Suomalaisia juustoja, lakka- ja viikunahilloketta L,G
Rosmariinisiirapilla maustettua talvihedelmäsalaattia M,G
Sitruunalla maustettu rahkapannacotta ja appelsiinikastiketta L,G
Konjakkimarinoituja luumuja ja kanelikermaa L,G
Joulun leivonnaisia ja makeisia

Vegaaninen joulupöytä

Alkuruokia
Hedelmäinen couscous-salaatti ja paahdettua mantelia V
Paahdettua kukkakaalia ja linssi-juuresvinaigrette V,G
Punajuuri-omenasalaattia ja paahdettuja kurpitsansiemeniä V,G
´Munakoisosilliä´ ja chilijogurttia V,G
Savupaprika-timjamimarinoituja tomaatteja V,G
Paahdettua myskikurpitsaa ja granaattiomenaa V,G
Porkkanahummusta V,G
Savustettua tofua ja lämmin punakaali-coleslaw V,G

Pääruoka
Punajuurifalafel, juuresquinoa ja tahinijogurttia V,G

Joulun jälkiruokia
Mango-sitruunakakkua V,G
Konjakkimarinoituja luumuja ja kanelikermaa V,G
Rosmariinisiirapilla maustettua talvihedelmäsalaattia V,G
Juustoja, vadelma- ja viikunahilloketta V,G
Marmeladeja V,G

L- laktoositon, M- maidoton, G- gluteeniton, V- vegaani

Juomasuosituksia:
Jouluolut: Lahden Erikois Jouluolut 4,7% 8,20 €
Valkoviini: Dreissigacker Organic Riesling,Rheinhessen, Saksa 65,00 €
Punaviini: Coragem Touriga Nacional, Vinho Regional Lisboa, Portugal 52,50 €