Hilton Helsinki hotellit – Kolmen ruokalajin menut
KOLMEN RUOKALAJIN MENU
Pöytiin tarjoiltavat kolmen ruokalajin puolihoitomenut sisältävät leivän, levitteen ja jääveden.
Voimassa 5/2023–4/2024.
Puolihoitomenut ajalle 5/2024–4/2025 löydät sivun lopusta
Puolihoitomenut 2023–2024
MENU PIHVI
Silakkacheviche ja mallasleipäkrutonkeja L
Pariloitua naudan ulkofileetä ja karamellisoitua sipulia L, G
Pannacotta, mansikkasalaattia ja basilikaa L, G
MENU LOHI
Maa-artisokka-savuporosalaattia, puolukkavinegrettiä L, G
Savustettua lohta, puikulaperunapyreetä L, G
Omanacrumblea ja kanelista mascarbonevaahtoa L
MENU KARITSA
Toast Skagen L
Pitkään haudutettua karitsan niskaa, karamellisoitua omenaa ja tummaa siiderikastiketta L, G
Karviais-posset, vadelmaa L, G
MENU SIIKA
Leipäjuustosalaattia ja vadelmavinegrettiä L, G
Loimutettua siikaa ja muhennettuja tatteja L, G
Valkosuklaa-vadelma-trifle G
MENU KASVIS
Grillattua bonzu-maustettua varsiparsakaalia, Silken tofumoussea ja wasabia L, G, V
Vihreä Thai curry kasviksista ja linsseistä L, G, V
Key lime pie, marjoja ja kookosta L, V
Väliruoat (alku- ja pääruoan väliin) 5 €
Gazpacho L, G
Rapucappuccino L, G
Väliruoka (pää- ja jälkiruoan väliin)
Mustaherukkasorbet ja kuohuviiniä M, G
Suomalaisia juustoja, marjahillokkeita ja keksejä
Puolihoitomenut 2024–2025
MENU HÄRKÄ
Kalalautanen ja tilliperunoita L, G
Pariloitu härän ulkofileepihvi ja fermentoitua pippurikastiketta L, G
Vaniljapannacotta ja marjasalaattia L, G
MENU KANA
Kylmäsavulohitoast ja tillimoussea L
Pariloitua kananrintaa ja supremekastiketta L, G
Suklaakakkua ja vadelmaa L
MENU LOHI
Kermainen tattikeitto ja mallaskrutonkeja L, G
Grillattua lohta ja lämmintä tomaattivinegrettiä M, G
Marja- kaurapaistosta ja vanilja-cremeä L
MENU SIIKA
Omenainen savuporosalaatti ja puolukkamajoneesia M, G
Hiillostettua siikaa, rapukastiketta ja perunapyreetä M, G
Lakka-leipävanukasta ja kanelikermaa L
MENU KASVIS (saatavissa myös vegaanisena)
Kukkakaalikeittoa ja caviartia sekä saaristolaisleipää L
Uuniselleriä, papupaistosta ja lipstikkahollandaisea L, G
Vadelma-mustikkakakkua ja marjakompottia M, G, V
Väliruoat (alku- ja pääruoan väliin) 5 €
Gaspacho-keittoa L, G, V
Rapucappuccinoa L, G
Väliruoka (pää- ja jälkiruoan väliin)
Mustaherukkasorbettia ja kuohuviiniä M, G, V
Suomalaisia juustoja, marjahillokkeita ja keksejä
Menut sisältävät jääveden, leivän ja levitteen
L – Laktoositon
G – Gluteeniton
M – Maidoton