JOULUN TUOTTEET 2020

Vietä iloiset pikkujoulut tunnelmallisessa Hilton Helsinki Strandissa.
Voit valita herkulliset joulutarjoilut buffettarjoiluina tai kolmen-, neljän- tai viiden ruokalajin illallisina.  Tarjolla on perinteisiä ja klassisia jouluherkkuja tai jouluinen makumatka maailmalle.

Buffetin minimihenkilömäärä 20 henkilöä ja menu vähintään 10 henkilöä.

 

Ginger Blossa 8,90 €
Koskenkorva Gingeriä
Blossa glögiä

Kuohuva Glögi 9,50 €
Bio Bio Spumante kuohuviiniä
Blossa glögiä

Alkoholiton glögi 5,40 €

Juoman seuraksi pipari + 1 €
Juoman seuraksi pipari ja sinihomejuustoa + 3 €

 

PERINTEINEN SUOMALAINEN JOULU 49,00 €

(sisältää alkuruoka- ja jälkiruokabuffetin)

Alkuruokia
Vihersalaattia ja vinaigrettea G,V
Silli- ja silakkavalikoima L, G
Katkarapuröra ja taimenen mätiä L, G
Akvaviittigraavattua lohta ja hunajasinappikastiketta M, G
Pikkublinejä ja mätimoussea L
Sieni-omenasalaattia L, G
Hunajapaahdettua punajuurta, mallasleipää ja paahdettuja kurpitsansiemeniä G, V
Poronfilee-pastramia ja kukkakaalikreemiä L, G
Hanhipateeta ja pihlajanmarja-cumberlandkastiketta L, G

Tilliperunoita L, G
Jouluinen leipälajitelma, voita ja levitettä

Joulukinkkua, luumuja, herneitä ja kinkunkastiketta M, G
Porkkana-, lanttu- ja perunalaatikkoa L, G

Jälkiruokia
Sitruunaruohosiirapilla maustettua hedelmäsalaattia V, G
Ranskalainen jouluhalko L
Joulun juustoja, lakkahilloa ja pähkinäsalsaa L, G

Pääruoat
Yksi pääruoka 11,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi pääruokaa 15,00 € lisää buffetin hintaan
Kolme pääruokaa 18,00 € lisää buffetin hintaan

Roseeksi paahdettua kauriinpaistia ja tummaa puolukka- pippurikastiketta M, G
Miedosti savustettua nieriää ja jokirapukastiketta L, G
Paahdettua myskikurpitsaa, punajuuriquinoa ja maapähkinäkastiketta G, V

Hunajapaahdettuja talvijuureksia L, G

Viinisuositus 1:
Valkoviini
: Dreissigacker Organic Riesling, Rheinhessen, Saksa 66,50
Punaviini: Generacion 76 Organic Tempranillo, Aragon, Espanja 55,50
Jälkiruualle: Heaven on Earth BIO, W.O Western Cape, Etelä-Afrikka 10,90 / 8 cl

Viinisuositus 2:
Valkoviini
: B.IO Catarratto-Chardonnay Bio Vegan, Sicily, Italia 49,50
Punaviini: Coragem Touriga Nacional, Vinho Regional Lisboa, Portugal 54,00
Jälkiruualle: Heaven on Earth BIO, W.O Western Cape, Etelä-Afrikka 10,90 / 8 cl

 

 

JOULUN KLASSISIA MAKUJA

Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 – 59,00 € / 4 – 64,00 € / 5 – 69,00 €

Kalalautanen; L, G
Akvaviittigraavattua lohta ja makeaa sinappikastiketta
Muikunmätimuna
Sillikaviaaritoast
Savumarinoituja muikkuja
Tilliperunaa
Chateau Timberlay Blanc, Robert Giraurd, Bordeaux, France 58,00 €

Tattikeittoa, portviinivaahtoa ja friteerattua palsternakkaa L, G
Louis Jadot Chablis Louis Jadot, AC Chablis, France 68,50 €

Pääruoka

Loimutettua kuhaa, tyrni-voikastiketta ja sahramifenkolia L, G
Zöbinger Heiligenstein Grüner Veltliner Peter Schweiger, Kamptal DAC Reserve, Austria 69,50 €

tai

Pippuroitu häränselys, portviini- salottisipulikastiketta ja tatti-perunapyreetä L, G
Zenato Ripassa Zenato, Veneto, Italy 72,00 €

Jälkiruoka

Joulun juustoja, lakkahilloa ja pähkinäsalsaa L, G
Graham’s Natura Reserve Ruby Port W. & J. Graham’s, Douro, Portugal 7,70 €/ 8 cl

tai

Vaniljapannacotta, talvihedelmäkompottia ja paahdettua valkosuklaata VL, G
Heaven on Earth BIO Stellar Winery, W.O. Western Cape, South Africa 10,90 €/ 8 cl

 

 

G – Gluteeniton
L – Laktoositon
M – Maidoton