KOKOUKSET

Aitoja kohtaamisia on odotettu ja vihdoin on aika kokoontua yhteen – ihan kasvotusten! Kokouspäivän päälle vaihdetaan tarinat ja epävirallisemmat kuulumiset – viihdytään yhdessä ja herkutellaan valmiiksi katetun pöydän äärellä.

Hilton Helsinki Strandin kokoustiloista löydät monipuoliset tilat kokouksiin, tapahtumiin ja juhliin. Kaikkiin tiloihin tulvii luonnonvaloa suurista ikkunoista. Tarjoamme muunneltavat tilat isoihin tai pienempiin kokouksiin tai tapahtumiin. Tyylikäs Ballroom kokouksiin, gaalaillallisille ja cocktailtilaisuuksiin aina 280 hengelle. Hotellissa ilmainen WiFi ja moderni kokousteknologia..

  • Erilaisiin tarpeisiin. Meiltä löytyvät toimivat ja sopivat tilat niin pieniin kuin suuriinkin kokouksiin, jopa 280 henkilön tapahtumiin.
    Ja trendikäs hybriditapahtuma voi kasvattaa osallistujamäärää entisestään.
  • Helppoa ja vaivatonta. Ammattitaitoiset kokousasiantuntijamme ovat apunanne ja räätälöivät teille sopivan tilaisuuden kokouspaketteineen, oheisohjelmineen – turvallisuus huomioiden.
  • Inspiroivaa. Monipuoliset kokoustilat ja upeat luovat tarjoilut erikoisruokavalioineen varmistavat tilaisuuden onnistumisen.
  • Digitaalista niin halutessanne. Hotellissamme järjestyvät ratkaisut myös tilaisuutesi digitaalisiin tarpeisiin – pieniin ja suuriin.
    Tapahtuma voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan ja itse toteutus on avullamme helppoa.

Valitse teille sopiva kokouspaketti tai pyydä myyntipalveluamme räätälöimään tarpeisiinne sopiva tilaisuus. Katso yhteystiedot täältä »