SESONKIEN PARHAAT BUFFETIT

Buffettarjoilut sesonkien mukaan, jolloin pöydässä on tarjolla kauden parhaista raaka-aineista valmistettuja annoksia. Sesonkibuffetit sisältävät alkuruoka- ja jälkiruokabuffetin. Lisäksi buffetiin voi valita yhden tai kaksi valinnaista pääruokaa. Viiniasiantuntijamme suositteluviinit menuille.

Buffettien hinnat ovat ilmoitettu per henkilö ja viinien hinnat per pullo.
Buffettien minimihenkilömäärä on 20.

TALVIBUFFET (joulukuu – helmikuu) 48,00

ALKURUOKIA
Vihersalaattia ja vinaigrettea M, G
Siianmätimunia L, G
Jääkellarin lohta ja Napue-katajanmarjakastiketta L, G
Savusiika-ohrasalaattia ja piparjuuri-tillikastiketta L
Savustettua ankanrintaa ja viikunahilloketta M, G
Grillattua kanaa ja caesarkastiketta L, G
Paahdettuja punajuuria, vuohenjuustoa ja balsamicoa G
Salaatti pikkelöidyistä juureksista ja porkkanahummusta M, G
Salaatti paahdetuista perunoista ja sitrusvinaigrettea M, G

Leipävalikoima, voita ja levitettä

JÄLKIRU0KIA

Vadelmatiramisu
Hedelmäsalaattia ja veriappelsiinisiirappia M, G
Sitruuna-marenkitartaletti L

PÄÄRUOAT
Yksi valinnainen pääruoka 11,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi valinnaista pääruokaa 15,00 € lisää buffetin hintaan

Hiillostettua nieriää ja rapukastiketta L, G
Roseeksi paahdettua poronpaistia ja salottisipulikastiketta L, G

LISÄKKEET
Palsternakka-perunapyree L, G
Kauden parhaita vihanneksia M, G

VIINIT
RANSKA
Deiss Alsace Blanc, Alsace | 64,00€

Guigal Crozes-Hermitage Rouge, Rhône 62,00€

SAKSA
Erdener Treppchen Riesling Auslese, Mosel | 12,40€/8cl

KEVÄTBUFFET (maaliskuu – toukokuu) 48,00

ALKURUOKIA
Vihersalaattia ja vinaigrettea M, G
Kylmäsavulohta ja nokkosaioli M, G
Skagenmoussea ruissipsillä L
Smetanasilliä L, G
Riimisuolattua häränfileetä ja hapankirsikkacumberland M, G
Marinoitua kanaa, tonnikalakastiketta ja kapriksia L, G
Parsa-kevätsipulisalaatti M, G
Pinaattipiirakkaa L
Tilliperunoita L, G

Leipävalikoima, voita ja levitettä

JÄLKIRUOKIA
Raparperi-marenkikakku L, G
Appelsiinipannacotta L, G
Maitosuklaatryffeli G

PÄÄRUOAT
Yksi valinnainen pääruoka 11,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi valinnaista pääruokaa 15,00 € lisää buffetin hintaan

Paahdettua siikaa ja savusimpukkakastiketta L, G
Yön yli haudutettua karitsan entrecotea ja piparjuuriveloute L, G

LISÄKKEET
Parmesan-rucolaperunat L, G
Kauden parhaita vihanneksia M, G

VIINIT
ITÄVALTA
Bründlmayer Grüner Veltliner Kamptaler Terrassen, Kamptal | 63,00€

USA
Ironstone Old Vine Zinfandel, Lodi | 52,00€

SAKSA
Erdener Treppchen Riesling Auslese, Mosel | 12,40€/8cl

KESÄBUFFET ( kesäkuu – elokuu) 48,00

ALKURUOKIA
Vihersalaattia ja vinaigrettea M, G
Graavilohta ja hunajasinappikastiketta M, G
Hiilisiikasalaattia M, G
Katkarapu-melonisalaattia M, G
Bresaolaa ja marinoitua artisokkaa M, G
Salaatti kanasta ja grillatuista vihanneksista M, G
Pinaatti-fenkolisalaattia M, G
Kirsikkatomaattipiirakkaa L
Varhaisperunoita L, G

Leipävalikoima, voita ja levitettä

JÄLKIRUOKIA
Valkosuklaabrownie
Mansikoita ja sabayonia L, G
Sitruunaposset ja raparperihilloa L, G

PÄÄRUOAT
Yksi valinnainen pääruoka 11,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi valinnaista pääruokaa 15,00 € lisää buffetin hintaan

Grillattua häränfileetä ja punaviinikastiketta L, G
Miedosti savustettua lohta ja tillibeurre blanc L, G

LISÄKKEET
Parsarisottoa L, G
Kauden parhaita vihanneksia M, G

VIINIT
ITALIA
Il Sole Organic Bianco, Terre Siciliane | 53,00€/8cl

AUSTRALIA
Peter Lehmann Portrait Cabernet Sauvignon, Barossa | 53,50€

SAKSA
Erdener Treppchen Riesling Auslese, Mosel | 12,40€/8cl

L – Laktoositon
G – Gluteeniton
M – Maidoton