SESONKIEN PARHAAT BUFFETIT
Buffettarjoilut sesonkien mukaan, jolloin pöydässä on tarjolla kauden parhaista raaka-aineista valmistettuja annoksia. Sesonkibuffetit sisältävät alkuruoka- ja jälkiruokabuffetin. Lisäksi buffetiin voi valita yhden tai kaksi valinnaista pääruokaa. Viiniasiantuntijamme suositteluviinit menuille.
Buffettien hinnat ovat ilmoitettu per henkilö ja viinien hinnat per pullo.
Buffettien minimihenkilömäärä on 20.
SESONKIEN PARHAAT JUHLABUFFETIT
KEVÄÄN JUHLABUFFET 49,00 €
(maaliskuu – toukokuu 2021)
Alkuruokia
Vihersalaattia ja vinaigrettea M, G, V
Lohitartarkakkua M, G
Katkarapu-parsasalaattia M, G
Silli- ja silakkavalikoima L, G
Grillattua häränfileetä ja nizzalaista vihannessalaattia L, G
Artisokka-melonisalaattia M, G, V
Paahdettua vuohenjuustoa ja kevätsipulipestoa L, G
Hernesosekeittoa L, G
Tilliperunoita L, G
Leipävalikoima, voita ja levitettä
Jälkiruokia
Hedelmäsalaattia ja lehtikuohusabayonia L, G
Valkosuklaa-pannacotta ja raparperia G
Suomalaisia juustoja ja kuusenkerkkäsiirappia L, G
Pääruoat (lisäkkeet kuuluvat pääruokien hintaan)
Yksi valinnainen pääruoka 11,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi valinnaista pääruokaa 15,00 € lisää buffetin hintaan
Kolme valinnaista pääruokaa 18,00 € lisää buffetin hintaan
Hiillostettua lohta ja korvasienikastiketta L, G
Punaviinissä haudutettua karitsan niskaa ja pikkusipuleita M, G
Dukkah-maustettua ja paahdettua kukkakaalia, savupaprikakastiketta L, G
Ohrapilahvia L
Kauden parhaita vihanneksia M, G
Viinisuositus 1:
Valkoviini: Grüner Veltliner Zöbinger Heiligenstein Kamptal Reserve, Itävalta 68,00 €
Punaviini: Leonardo da Vinci Chianti, Toscana, Italia 51,00 €
Jälkiruualle: Nivole Moscato d’Asti,Piemonte, Italia 10,70 €/ 8 cl
Viinisuositus 2:
Valkoviini: Misty Cove Sauvignon Blanc, Marlboroug, Uusi-Seelanti 54,00 €
Punaviini: Generacion 76 Organic Tempranillo, Aragon, Espanja 53,00 €
Jälkiruualle: Nivole Moscato d’Asti,Piemonte, Italia 10,70 €/ 8 cl
KESÄN JUHLABUFFET 49,00 €
(kesäkuu – elokuu 2021)
Alkuruokia
Vihersalaattia ja vinaigrettea M, G, V
Hiillostettua lohta ja kesävihannessalaattia M, G
Graavisiika-ceviche M, G
Chorizoa ja coleslawsalaattia L, G
Parsakaali-gnocchisalaattia ja tomaattipestoa L
Feta-melonisalaattia L, G
Grillattua kanarintaa ja passionhedelmäaiolia M, G
Taboulleh ja paahdettuja juureksia M
Tomaatti-mozzarellasalaattia G
Leipävalikoima, voita ja levitettä
Jälkiruokia
Sitruuna-marenkitartaletteja
Vaniljapannacotta ja Romanovin mansikoita L, G
Suomalaisia juustoja ja mustikkahilloketta L, G
Pääruoat (lisäkkeet kuuluvat pääruokien hintaan)
Yksi valinnainen pääruoka 11,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi valinnaista pääruokaa 15,00 € lisää buffetin hintaan
Kolme valinnaista pääruokaa 18,00 € lisää buffetin hintaan
Grillattua häränfileetä ja bearnaisekastiketta L, G
Lämminsavustettua lohta, paistettuja kantarelleja ja voikastiketta L, G
Parsarisottoa L, G
Paahdettuja varhaisperunoita L, G
Kauden parhaita vihanneksia M, G
Viinisuositus 1:
Valkoviini: Grüner Veltliner Zöbinger Heiligenstein Kamptal Reserve, Itävalta 68,00 €
Punaviini: Generacion 76 Organic Tempranillo, Aragon, Espanja 53,00 €
Jälkiruualle: Nivole Moscato d’Asti, Piemonte, Italia 10,70 €/ 8 cl
Viinisuositus 2:
Roseviini: Calvet Rose d’Anjou, Loire, Ranska 49,00 €
Punaviini: B.IO Nero d’Avola-Cabernet BIO Vegan, Sicily, Italia 48,00 €
Jälkiruualle: Nivole Moscato d’Asti, Piemonte, Italia 10,70 €/ 8 cl
SESONKIEN PARHAAT GET TOGETHER BUFFETIT
KEVÄTBUFFET 36,00 €
(maaliskuu – toukokuu 2021)
Alkuruokia
Vihersalaattia ja vinaigrettea M, G, V
Lohitartarkakkua M, G
Katkarapu-parsasalaattia M, G
Grillattua häränfileetä ja nizzalaista vihannessalaattia L, G
Artisokka-melonisalaattia M, G, V
Paahdettua vuohenjuustoa ja kevätsipulipestoa L, G
Leipävalikoima, voita ja levitettä
Jälkiruokia
Hedelmäsalaattia ja lehtikuohusabayonia L, G
Valkosuklaapannacotta ja raparperia G
Pääruoat (lisäkkeet kuuluvat pääruokien hintaan)
Yksi valinnainen pääruoka 9,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi valinnaista pääruokaa 13,00 € lisää buffetin hintaan
Kolme valinnaista pääruokaa 16,00 € lisää buffetin hintaan
Hiillostettua lohta ja korvasienikastiketta L, G
Punaviinissä haudutettua karitsanniskaa ja pikkusipuleita M, G
Dukkah-maustettua ja paahdettua kukkakaalia, savupaprikakastiketta L, G
Paahdettuja varhaisperunoita L, G
Viinisuositus 1:
Valkoviini: Misty Cove Sauvignon Blanc, Marlborough, Uusi-Seelanti 54,00 €
Punaviini: Smoking Loon Old Vine Zinfandel, Napa Valley, USA 54,50 €
Jälkiruualle: Nivole Moscato d’Asti, Piemonte, Italia 10,70 €/ 8 cl
Viinisuositus 2:
Roseviini: Calvet Rosé d´Anjou, Loire, Ranska 49,00 €
Punaviini: Adobe Cabernet Sauvignon, Central Valley, Chile 50,50 €
Jälkiruualle: Nivole Moscato d’Asti, Piemonte, Italia 10,70 €/ 8 cl
KESÄBUFFET 36,00 €
(kesäkuu – elokuu 2021)
Alkuruokia
Vihersalaattia ja vinaigrettea M, G, V
Graavisiika-ceviche M, G
Chorizoa ja coleslawsalaattia L, G
Feta-melonisalaattia L, G
Grillattua kanarintaa ja passionhedelmäaiolia M, G
Tomaatti-mozzarellasalaattia G
Leipävalikoima, voita ja levitettä
Jälkiruokia
Sitruuna-marenkitartaletteja
Vaniljapannacotta ja Romanovin mansikoita L, G
Pääruoat (lisäkkeet kuuluvat pääruokien hintaan)
Yksi valinnainen pääruoka 9,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi valinnaista pääruokaa 13,00 € lisää buffetin hintaan
Kolme valinnaista pääruokaa 16,00 € lisää buffetin hintaan
Grillattua häränfileetä ja bearnaisekastiketta L, G
Lämminsavustettua lohta, paistettuja kantarelleja ja voikastiketta L, G
Parsarisottoa L, G
Kauden parhaita vihanneksia M, G
Viinisuositus 1:
Valkoviini: Grüner Veltliner Zöbinger Heiligenstein Kamptal Reserve, Itävalta 68,00 €
Punaviini: Coragem Touriga Nacional, Vino Regional Lisboa, Portugal 52,50 €
Jälkiruualle: Nivole Moscato d ‘Asti, Piemonte, Italia 10,70 €/ 8 cl
Viinisuositus 2:
Valkoviini: B.IO Catarratto-Chardonnay BIO Vegan, Sicily, Italia 48,00 €
Punaviini: Penaflor Santa Ana Eco Malbec, Mendoza, Argentiina 47,50 €
Jälkiruualle: Nivole Moscato d ‘Asti, Piemonte, Italia 10,70 €/ 8 cl
L – Laktoositon
G – Gluteeniton
M – Maidoton
V – Vegaani