SESONKIEN PARHAAT BUFFETIT

Buffettarjoilut sesonkien mukaan, jolloin pöydässä on tarjolla kauden parhaista raaka-aineista valmistettuja annoksia. Sesonkibuffetit sisältävät alkuruoka- ja jälkiruokabuffetin. Lisäksi buffetiin voi valita yhden tai kaksi valinnaista pääruokaa. Viiniasiantuntijamme suositteluviinit menuille.

Buffettien hinnat ovat ilmoitettu per henkilö ja viinien hinnat per pullo.
Buffettien minimihenkilömäärä on 20.

Voimassa 1.9.2018 alkaen

SYYSBUFFET
(syyskuu – marraskuu)
49,00 €

Alkuruokia
Vihersalaattia ja vinegretteä G, M, V
Lämminsavusiikaa ja tilli-kurkkujogurttia G, L
Mätisilakkaa G, L
Scampi-vuohenjuustosalaattia G, L
Savustettua porsaanfileetä ja omena-coleslaw G, M
Punajuuri-couscous-salaattia ja paahdettuja kurpitsansiemeniä M, V
Hirvenpaistia, karpaloaiolia ja juuressalaattia G, M
Lämmin herkkutatticappuccino G, L
Kantarelli-purjotarteletteja L

Leipävalikoima, voita ja levitettä

Jälkiruokia
Rahkapannacottaa ja punssimarinoituja lakkoja G
Tummasuklaaganache ja vadelmaa G, M, V
Porkkanakakkua ja karamellisoituja pähkinöitä L

Pääruoat
Yksi pääruoka 12,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi pääruokaa 16,00 € lisää buffetin hintaan
Kolme pääruokaa 18,00 € lisää buffetin hintaan

Paahdettua kuhaa ja fenkoli-simpukkakastiketta G, L
Miedosti savustettua metsäkauriin fileetä ja karamellisoitua salottisipulikastiketta G, M
Kikherneillä, omenalla ja soijapavuilla kuorrutettua myskikurpitsaa G, M, V

Pääruokien lisukkeet
Paahdettuja puikulaperunoita, lehtikaalia ja maa-artisokkaa G, M, V
Kauden parhaita vihanneksia G, M, V

Viinit
Hallgarten Hendelberg Riesling trocken, Balthasar Ress, Rheingau,
Saksa / 73,00 €
Guigal Crozes-Hermitage Rouge, Rhône, Ranska / 62,00 €
Calvet Reserve du Ciron Sauternes, AC Sauternes, Bordeaux,
Ranska / 11,20 € 8cl

TALVIBUFFET
(joulukuu – helmikuu)
49,00 €

Alkuruokia
Vihersalaattia ja vinegretteä G, M, V
Graavilohta ja omena-kaprisvinegretteä G, M
Siikaceviche, appelsiinia ja avokadoa G, M
Jokirapuskagen G, M
Grillattua häränfileetä, babygem- salaattia ja barbecue-majoneesia G, M
Dukkahilla maustettua bataattia ja paahdettua pähkinää G, M, V
Myskikurpitsakeittoa G, L
Pikkelöityä juuressalaattia ja porkkanahummusta G, M, V
Pikkublinejä, siianmätimoussea ja punasipulia L

Leipävalikoima, voita ja levitettä

Jälkiruokia
Crème brûlée G, L
Passionmarinoitua hedelmäsalaattia ja kookoskermaa G, M, V
Suklaatarteletteja L

Pääruoat
Yksi pääruoka 12,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi pääruokaa 16,00 € lisää buffetin hintaan
Kolme pääruokaa 18,00 € lisää buffetin hintaan

Paahdettua nieriää ja tähtianis- beurre blanc-kastiketta G, L
Roseepaahdettua poronpaistia ja puolukkakastiketta G, M
Paahdettua munakoisoa, caponata-vihanneksia ja linssejä G, M, V

Pääruokien lisukkeet
Rucola-pinjansiemenperunoita G, M, V
Kauden parhaita vihanneksia G, M, V

Viinit
Deiss Alsace Blanc, Alsace, Ranska / 64,00 €
Ironstone Old Vine Zinfandel, Lodi, USA / 52,00 €
Erdener Treppchen Riesling Auslese, Mosel, Saksa / 12,40 € 8cl

KEVÄTBUFFET
(maaliskuu – toukokuu)
49,00 €

Alkuruokia
Vihersalaattia ja vinaigrettea G, M, V
Kylmäsavulohi-mallasleipäkakkua L
Katkarapu-kevätvihannessalaattia G, M
Sillikaviaarilla täytettyjä kananmunia G, L
Grillattua häränfileepastramia ja salsa verdeä G, M
Varhaisperuna-hernesalaattia ja pestoa G, L, V
Parsa-kevätsipulisalaattia G, M, V
Kylmä kurkku-avokadokeitto G, M, V

Leipävalikoima, voita ja levitettä

Jälkiruokia
Vaniljatarteletti ja cantaloupesalsaa L
Raparperivispipuuroa ja vadelmaa M, V
Kirsikkamoussea ja suklaakastiketta G, L

Pääruoat
Yksi pääruoka 12,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi pääruokaa 16,00 € lisää buffetin hintaan
Kolme pääruokaa 18,00 € lisää buffetin hintaan

Hiillostettua lohta ja korvasienikastiketta G, L
Roseepaahdettua karitsanfileetä ja portviinikastiketta G, M
Uunissa paahdettua kukkakaalia, pinaattia, kirsikkatomaatteja
ja hummusta G, M, V

Pääruokien lisukkeet
Murskattua ruohosipuliperunaa G, M, V
Kauden parhaita vihanneksia G, M

Viinit
Yalumba Organic Viognier, Yalumba Winery, South Australia,
Australia / 56,50€
Portia Roble,Bodegas Portia, Ribera del Duero, Espanja / 54,50 €
Erdener Treppchen Riesling Auslese, Mosel, Saksa / 12,40 € 8cl

KESÄBUFFET
(kesäkuu – elokuu)
49,00 €

Alkuruokia
Vihersalaattia ja vinegretteä G, M, V
Hiillostettua lohta ja kesävihannessalaattia G, M
Graavisiika-saaristolaistoast G, L
Chorizoa ja coleslaw G, L
Parsakaali-pekonisalaattia ja auringonkukansiemeniä G, L
Feta-vesimelonisalaattia G, L
Vihannesantipasti: artisokkaa, grillattua paprikaa ja grillattua sipulia G, M, V
Gazpachoa ja kuivattuja oliiveja G, M, V
Tabboulehia, grillattua porkkanaa ja gremolataa G, M, V

Leipävalikoima, voita ja levitettä

Jälkiruokia
Maitosuklaa- pannacotta G
Hedelmäsalaattia ja lehtikuohuviiniä G, M, V
Ahvenanmaan pannukakkuja, vaniljakermaa ja tuoreita mansikoita L

Pääruoat
Yksi pääruoka 12,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi pääruokaa 16,00 € lisää buffetin hintaan
Kolme pääruokaa 18,00 € lisää buffetin hintaan

Grillattua häränfileetä ja bearnaisekastiketta G, L
Paahdettua siikaa ja kantarellikastiketta G, L
Juuresröstejä, fenkoliconfit ja papusalsaa G, L, V

Pääruokien lisukkeet
Grillattua kesäkaalia- ja perunoita G, M, V
Kauden parhaita vihanneksia G, M

Viinit
Matua Organic Sauvignon Blanc, Uusi-Seelanti / 61,00 €
Ironstone Old Vine Zinfandel, Lodi, USA / 52,00 €
Erdener Treppchen Riesling Auslese, Mosel, Saksa / 12,40 € 8cl

G – Gluteeniton
L – Laktoositon
M – Maidoton
K – Kasvis