TEEMAMENUT

Hilton Helsinki Strandissa voit valita monista vaihtoehdoista sopivan pöytiintarjoiltavan menun tilaisuuteesi. Menuvaihtoehdoista voi valita kolmen, neljän tai viiden ruokalajin kokonaisuuden  tilaisuutesi luonteen tai budjetin mukaan. Viiniasiantuntijamme on valinnut suositusviinit.

Menuiden hinnat per henkilö ja viinien hinnat per pullo.
Menuiden minimihenkilömäärä on 10.

Voimassa 1.9.2018 alkaen

HELSINKI-STOCKHOLM MENU
Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 – 52,00 € / 4 – 57,00 € / 5 – 62,00 €

Toast Skagen L
Deiss Alsace Blanc, Marcel Deiss, AC Alsace, Ranska 64,00 €

Purjo-perunakeittoa ja kylmäsavustettua siikaa G, L
Deiss Alsace Blanc, Marcel Deiss, AC Alsace, Ranska 64,00 €

Pippuroitu häränfileepihvi, madeiralientä ja herkkutatteja G, L
Cesari Jèma, IGT Corvina Veronese, Italia 71,50 €

Västerbotten-juustoa ja omenahilloketta L, G

Piimäpannacotta, tyrnikaramellia ja kauracrumblea L, G
Calvet Reserve du Ciron Sauternes, AC Sauternes,
Ranska 11,50 €/8 cl

BEST FROM FINLAND MENU
Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 – 61,00 € / 4 – 66,00 € / 5 – 71,00 €

Kalalautanen: siianmätiä ja smetanaa, kylmäsavustettua nieriää, katkarapuja,
marinoitua silakkaa ja keitettyä perunaa
Hallgarten Hendelberg Riesling trocken, Peter Jakob Kühn, Rheingau,
Saksa 73,00 €

Rapukeittoa ja fenkolivaahtoa G, L
Hallgarten Hendelberg Riesling trocken, Peter Jakob Kühn, Rheingau,
Saksa 73,00 €

Roseepaahdettua poronfileetä, poro-herkkutattiragú ja karpalokastiketta G, L
Louis Jadot Les Petites Pierres Pinot Noir, AC Bourgogne, Ranska 62,50 €

Mustaherukkasorbettia ja lehtikuohuviiniä G, M
Enamore, Bodegas Renacer, Argentiina 65,50 €

Maitosuklaamoussea, lakkoja ja mustikka-ranskankermaa G
Calvet Reserve du Ciron Sauternes, AC Sauternes, Ranska 11,20 €/8 cl

LAPLAND MENU
Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 – 54,00 € / 4 – 59,00 € / 5 – 64,00 €

Riimisuolattua poronfileetä, leipäjuustosalaattia ja karpaloa G, L
Portia Roble, Bodegas Portia, DO Ribera del Duero, Espanja 54,50 €

Korvasienikeittoa G, L
Muscadet Cotes de Grandlieu sur Lie, Domaine des Hautes-Noelles,
Loire, Ranska 54,50 €

Paahdettua nieriää, puikulaperunapyreetä ja timjamivoikastiketta G, L
Laroche Chablis, AC Chablis, Ranska 65,50 €

Pientilajuustoa, rosmariini-puolukkahunajaa ja näkkileipää

Lakkatartaletti, paahdettua valkosuklaata ja marinoituja lakkoja
Calvet Reserve du Ciron Sauternes, AC Sauternes,
Ranska 11,20 €/8 cl

GRILL & SEA MENU
Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 – 50,00 € / 4 – 55,00 € / 5 – 60,00 €

Sokerisuolattua lohta, pikkelöityä kurkkua ja piparjuurismetanaa G, L
Laroche la Chevaliere Chardonnay Bio, Pays D’Oc, Ranska 47,00 €

Paahdettua palsternakkakeittoa ja rapeaa parmankinkkua G, L
Laroche la Chevaliere Chardonnay Bio, Pays D’Oc, Ranska 47,00 €

Grillattu häränfileepihvi, béarnaisekastiketta ja neulapapuja G, L
Ironstone Old Vine Zinfandel, California, USA 52,00 €

Vuohenjuustotartaletti ja pähkinähilloketta
Mamaku Sauvignon Blanc, Marlborough, Uusi-Seelanti 59,50 €

Passion pannacotta, marinoituja hedelmiä ja marenkia G, L
Burmester Ruby Tawny Port, Douro, Portugal 8,00 €/8 cl

SEA MENU
Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 – 58,00 € / 4 – 63,00 € / 5 – 68,00 €

Paistettuja kampasimpukoita, kukkakaalipyreetä ja tomaatticonfit G, L
Bründlmayer Grüner Veltliner Kamptaler Terrassen, Kamptal, Itävalta 63,00 €

Hummerikeittoa ja anisvaahtoa G, L
Muscadet Cotes de Grandlieu Sur Lie, Domaine des Hautes-Noelles, AC Loire, Ranska 54,50 €

Rapuvoissa haudutettua kuhaa, kermapinaattia ja riesling-kastiketta G. L
Hallgarten Hendelberg Riesling trocken, Peter Jakob Kühn, Rheingau,
Saksa 73,00 €

Kypsytettyä cheddaria, tyrniä ja saaristolaisleipää L
Hallgarten Hendelberg Riesling trocken, Peter Jakob Kühn, Rheingau,
Saksa 73,00 €

Suklaafondant, pistaasivaahtoa ja hillottua vadelmaa L
Burmester Ruby Tawny Port, Douro, Portugali 8,00 €/8 cl

VEGETARIAN MENU
Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 – 48,00 € / 4 – 53,00 € / 5 – 58,00 €

Vuohenjuustomoussea, tomaatticocktail ja basilikakastiketta G
Louis Jadot Les Petites Pierres Pinot Noir, AC Bourgogne, Ranska 62,50 €

Paahdettua palsternakkakeittoa ja rapeaa lehtikaalia G, L
Hallgarten Hendelberg Riesling trocken, Peter Jakob Kühn, Rheingau,
Saksa 73,00 €

Herkkutattirisotto ja parmesaanilla gratinoitu portobellosieni G, L
Yalumba Organic Viognier, South Australia, Australia 56,50 €

Mustaherukkasorbet ja lehtikuohuviiniä G, M

Vanilja-vadelma raakakakkua, cashewpähkinää ja vegaanijäätelöä G, L
Erdener Treppchen Riesling Auslese, Andreas Schmitges, Mosel,
Saksa 12,40 €/8 cl

VEGAN MENU
Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 – 48,00 € / 4 – 53,00 € / 5 – 58,00 €

Punajuuricarpaccio, krassisalaattia ja kurpitsansiemeniä G, M
Laroche La Chevaliere Chardonnay Bio, Pays D’Oc, Ranska 47,00 €

Kylmä cantaloupemeloni-keitto G, M
Allegrini Palazzo della Torre, IGT Veronese, Italia 74,50 €

Välimeren vihanneksilla täytetty kokonainen munakoiso,
mehustettuja kirsikkatomaatteja ja hummusta G, L
Hallgarten Hendelberg Riesling trocken, Peter Jakob Kühn, Rheingau,
Saksa 73,00 €

Mustaherukkasorbet ja lehtikuohuviiniä G, M

Vanilja-vadelma raakakakkua, cashewpähkinää ja vegaanijäätelöä G, L
Erdener Treppchen Riesling Auslese, Andreas Schmitges, Mosel,
Saksa 12,40 €/8 cl

G – Gluteeniton
L – Laktoositon
M – Maidoton