TEEMAMENUT

Hilton Helsinki Strandissa voit valita monista vaihtoehdoista sopivan pöytiintarjoiltavan menun tilaisuuteesi. Menuvaihtoehdoista voi valita kolmen, neljän tai viiden ruokalajin kokonaisuuden  tilaisuutesi luonteen tai budjetin mukaan. Viiniasiantuntijamme on valinnut suositusviinit.

Menuiden hinnat per henkilö ja viinien hinnat per pullo.
Menuiden minimihenkilömäärä on 10.

NORDIC
Valintasi mukaan: 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 – 50,00 € / 4 – 55,00 € / 5 – 60,00 €

Akvaviittigraavattua lohta, mallasleipäsalaattia ja
savustettua taimenenmätiä M, G
Deiss Alsace Blanc, Marcel Deiss, AC Alsace, Ranska 63,50 €    

Savusellerikeittoa ja rapeaa porsaankylkeä L, G
Deiss Alsace Blanc, Marcel Deiss, AC Alsace, Ranska 63,50€    

Roseeksi paahdettu häränselys, rosmariini-porkkanapyree ja punaviinikastiketta L, G
Cesari Jèma, IGT Corvina Veronese, Italia 71 €

Vihreäomenagranite, katajanmarjakreemiä ja omenasipsi L, G                

Suklaakakkua ja vadelmaa L
Calvet Reserve du Ciron Sauternes, AC Sauternes, Ranska 11,00 € / 8cl           

 FINNISH TRADITIONS
Valintasi mukaan: 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 – 59,00 € / 4 – 64,00 € / 5 – 69,00 €

Kalalautanen: nieriätartar, piparjuuri-sinappisilakkaa, siianmätiä, savusiikamoussea L
Hallgarten Hendelberg Riesling trocken, Peter Jakob Kühn, Rheingau, Saksa 72,50 €

Myskikurpitsakeittoa ja paahdettuja kurpitsansiemeniä L, G
Hallgarten Hendelberg Riesling trocken, Peter Jakob Kühn, Rheingau, Saksa 72,50 €                                      

Roseepaahdettua poronfileetä, poro-herkkutattiragu ja
karpalokastiketta L, G
Louis Jadot Les Petites Pierres Pinot Noir, AC Bourgogne, Ranska 62 €

Suomalaisia pientilajuustoja, hilloke ja käsintehtyä näkkileipää
Enamore, Bodegas Renacer, Argentiina 65€

 Lakka-kermavanukas, marinoituja lakkoja ja kinuskia L, G 
Calvet Reserve du Ciron Sauternes, AC Sauternes, Ranska 11,10 € / 8 cl

ARCHIPELAGO
Valintasi mukaan: 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 – 54,00 € / 4 – 59,00 € / 5 – 64,00 €

Karitsapastramia, punasipulihilloketta ja rakuunaemulsio M, G 
Portia Roble, Bodegas Portia, DO Ribera del Duero, Espanja 54 €

Rapukeitto ja anisvaahtoa L, G
Muscadet Cotes de Grandlieu sur Lie, Domaine des Hautes-Noelles, Loire, Ranska 54 €

Paahdettua siikaa, ruohosipuli-voikastike ja kukkakaalia L, G
Laroche Chablis, AC Chablis, Ranska 65 €

Mustaherukkasorbet ja lehtikuohuviiniä M, G

Porkkanakakkua, valkosuklaaganache ja tyrnihilloketta        
Calvet Reserve du Ciron Sauternes, AC Sauternes, Ranska 11,00 € / 8 cl          

BARBEQUE MENU
Valintasi mukaan: 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 – 50,00 € / 4 – 55,00 € / 5 – 60,00 €

Kylmäsavulohta, dijonmoussea ja vihannessalaattia L, G
Laroche la Chevaliere Chardonnay Bio, Pays D’Oc, Ranska 46,50 €                  

Tomaattikeitto ja basilikavaahtoa L, G
Laroche la Chevaliere Chardonnay Bio, Pays D’Oc, Ranska 46,50 €                  

Grillattua häränfileetä, cafe de paris voikastiketta ja
parmesaaniperunaa L, G
Ironstone Old Vine Zinfandel, California, USA 51,50 €

Vuohenjuustotarteletti ja pähkinähilloketta
Mamaku Sauvignon Blanc, Marlborough, Uusi-Seelanti 59 €

 Suklaamarkiisi, vadelmakreemiä ja vadelmia G
Burmester Ruby Tawny Port, Douro, Portugal 7,90 € / 8 cl

FISHERMAN
Valintasi mukaan: 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 – 61,00 € / 4 – 66,00 € / 5 – 71,00 €

Sokerisuolattua siikaa, rapu-kurkkutartaria ja tillikreemiä L, G
Bründlmayer Grüner Veltliner Kamptaler Terrassen, Kamptal, Itävalta 62,50 €

Hummerikeittoa ja anisvaahtoa L, G
Muscadet Cotes de Grandlieu Sur Lie, Domaine des Hautes-Noelles, AC Loire, Ranska 54 €

Paahdettua kuhaa ja nieriää, muikunmätivoikastiketta ja
kukkakaalia L, G
Hallgarten Hendelberg Riesling trocken, Peter Jakob Kühn,
Rheingau, Saksa 72,50 €

Kypsytettyä cheddaria, tyrniä ja saaristolaisleipää L
Hallgarten Hendelberg Riesling trocken, Peter Jakob Kühn,
Rheingau, Saksa 72,50 €                

Varlhona manjari ganache, pähkinäfinancier ja
hillottua kirsikkaa L  
Burmester Ruby Tawny Port, Douro, Portugal 7,90 € / 8 cl

VEGETARIAN MENU 1
Valintasi mukaan: 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 – 48,00 € / 4 – 53,00 € / 5 – 58,00 €

Lämmin metsäsienitarteletti ja rosmariinivaahtoa L
Louis Jadot Les Petites Pierres Pinot Noir, AC Bourgogne, Ranska 62 €

Myskikurpitsakeitto ja paahdettuja kurpitsansiemeniä L, G
Hallgarten Hendelberg Riesling trocken, Peter Jakob Kühn, Rheingau, Saksa 72,50 €                                      

Porkkanafalafelpihvi, porkkanahummusta ja kukkakaalipyreetä L, G Yalumba Organic Viognier, South Australia, Australia 56 €

Mustaherukkasorbet ja lehtikuohuviiniä M, G

Vadelmakakkua, vadelmia ja karamellisoitua pähkinää L, G
Erdener Treppchen Riesling Auslese, Andreas Schmitges,
Mosel, Saksa 12,30 € / 8 cl                

VEGETARIAN MENU 2
Valintasi mukaan: 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 – 48,00 € / 4 – 53,00 € / 5 – 58,00 €

Myskikurpitsakeittoa ja poltettua vuohenjuustoa L, G  
Laroche La Chevaliere Chardonnay Bio, Pays D’Oc, Ranska 46,50 €

Punajuurisottoa ja lehtipersiljavaahtoa L, G
Allegrini Palazzo della Torre, IGT Veronese, Italia 74 €

Paahdettua kukkakaalia, papucassoulet ja
savustettua munakoisokaviaaria L, G
Hallgarten Hendelberg Riesling trocken, Peter Jakob Kühn, Rheingau, Saksa 72,50€                

Greippisorbet ja greippisalaattia M, G

Karamellisoitua ananasta, pistaasia ja kookosvaahtoa L, G
Erdener Treppchen Riesling Auslese, Andreas Schmitges, Mosel, Saksa 12,30 € / 8 cl                 

L – Laktoositon
G – Gluteeniton
M – Maidoton