KOLMEN RUOKALAJIN MENU

Pöytiin tarjoiltavat kolmen ruokalajin puolihoitomenut sisältävät leivän, levitteen ja jääveden.
Voimassa 5/2021 – 4/2022.

Lohimenu

Parmankinkkua ja parsasalaattia L, G

Miedosti savustettua lohta, kantarelleja ja ruohosipuli-beurre blanc L, G

Juustokakkua ja mansikoita L, G

 

Pihvimenu

Caesarsalaatti ja katkarapuja L, G

Grillattu härän ulkofileepihvi, papuja ja bearnaisekastiketta L, G

Sitruunaposset, marjoja ja marenkia L, G

 

Karitsamenu

Savusiikasalaatti, uppomuna ja tilli-sinappidressing L, G

Ylikypsää karitsanniskaa, pinaattia ja piparjuuri-kermakastiketta L, G

Omenapaistos ja vaniljajäätelöä L, G

 

Kuhamenu

Savustettua ankanrintaa, omenaa ja rucolaa L, G

Paistettua kuhaa, purjoa ja sitruunakastiketta L, G

Vadelma-maitosuklaa Pavlova L, G

 

Kasvismenu

Parsaa ja tomaattivinaigrettea L, G

Paahdettua kukkakaalia, kantarelleja ja ruohosipuli-voikastiketta

Juustokakkua ja mansikoita L, G

 

Väliruoka ennen pääruokaa 5 €

Rapukeitto L, G

Parsakeitto L, G

Väliruoka ennen jälkiruokaa 5 €

Sorbet ja kuohuviiniä L, G

Kaksi suomalaista juustoa, marjahilloketta ja keksejä