KOLMEN RUOKALAJIN MENU
Voimassa 1.5.2021–30.4.2023.
Lohimenu
Parmankinkkua ja parsasalaattia L, G
Miedosti savustettua lohta, kantarelleja ja ruohosipuli-beurre blanc L, G
Juustokakkua ja mansikoita L, G
Pihvimenu
Caesarsalaatti ja katkarapuja L, G
Grillattu härän ulkofileepihvi, papuja ja bearnaisekastiketta L, G
Sitruunaposset, marjoja ja marenkia L, G
Karitsamenu
Savusiikasalaatti, uppomuna ja tilli-sinappidressing L, G
Ylikypsää karitsanniskaa, pinaattia ja piparjuuri-kermakastiketta L, G
Omenapaistos ja vaniljajäätelöä L, G
Kuhamenu
Savustettua ankanrintaa, omenaa ja rucolaa L, G
Paistettua kuhaa, purjoa ja sitruunakastiketta L, G
Vadelma-maitosuklaa Pavlova L, G
Kasvismenu
Parsaa ja tomaattivinaigrettea L, G
Paahdettua kukkakaalia, kantarelleja ja ruohosipuli-voikastiketta
Juustokakkua ja mansikoita L, G
Väliruoka ennen pääruokaa 5 €
Rapukeitto L, G
Parsakeitto L, G
Väliruoka ennen jälkiruokaa 5 €
Sorbet ja kuohuviiniä L, G
Kaksi suomalaista juustoa, marjahilloketta ja keksejä
L – Laktoositon
G – Gluteeniton