À la Carte

Hilton Helsinki Kalastajatorppa – Ravintola Meritorppa À la Carte

Ravintola Meritorpan à la carte -lista on täynnä laadukkaista raaka-aineista valmistettuja, skandinaavisia ja rakkaudella tehtyjä annoksia.

Alle kymmenen henkilön varaukset voit tehdä varausjärjestelmästä.

MERITORPAN À LA CARTE
À LA CARTE 5.9. – 23.10.2024

A la carte lista on saatavilla seuraavasti:

Maanantaista perjantaihin 17.00-22.00
Lauantaisin 13.00-22.00
Sunnuntaisin myymme ainoastaan Brunssia sekä iltaisin Sunday Casual listan tuotteita

MENU LAAJALAHTI 68,50€
Viinipaketti 50,00€

Skagen Pohjanmeren käsinkuorituista katkaravuista sekä jokiravuista, Meritorpan mallasleipää
Bründlmayer Grüner Veltliner Fogelsang, Wachau, Austria

Grillattua härkää ”flank steak”, kauden papuja, luumua, tryffelikermakastiketta
Chateau Charmes de Kirwan, Bordeaux, France

Tyrnimousse, lakritsikakkua, passionhedelmäsherbettiä
Dr.H.Thanisch Bernkasteler Lay Riesling Auslese, Mosel, Germany

MENU KALASTAJATORPPA 57,80€
Viinipaketti 50,00€

Carpaccio saksanhirvenulkofileestä, briossia, paistettuja metsäsieniä, herkkutattipyreetä
E.Delaunay Bourgogne Septembre, Bourgogne, France

Miedosti savustettu taimenta, punajuurta, omenaa, simpukkakastiketta
Laroche 1er Cru Montee Tonnere, Chablis, France

Konjakki-suklaakakkua, marinoitua päärynää, päärynäjäätelöä
Dr.H.Thanisch Bernkasteler Lay Riesling Auslese, Mosel, Germany

Menujen viinipaketit ovat 12 cl / 16 cl / 8 cl. Viinipaketit on mahdollista saada myös puolikkaina.

STARTERS

SHRIMP SKAGEN 15,70 €
Skagen Pohjanmeren käsinkuorituista katkaravuista sekä jokiravuista, Meritorpan mallasleipää

PIKE PERCH & PINK GRAPEFRUIT 15,70 €
Sokerisuolattua kuhaa, retikkaa, avokadoa, verigreippi-sitruunamelissa-consommé

CARPACCIO & FORREST MUSHROOMS 15,70 €
Carpaccio saksanhirvenulkofileestä, briossia, paistettuja metsäsieniä, herkkutattipyreetä

BUTTERNUT SQUASH & PELMENI 14.50 € (Hilton Honors 13,50€)
Myskikurpitsapelmeenejä, hapankermaa, ruusukaalia, sellerilientä

MAIN COURSES

FLANK STEAK & TRUFFLE 37.90 €
Grillattua härkää ”flank steak”, kauden papuja, luumua, tryffelikermakastiketta

SMOKED TROUT & MUSSELS 29,80 €
Miedosti savustettu taimenta, punajuurta, omenaa, simpukkakastiketta

WALLENBERG & FINGERLING POTATO 29,80 € (Hilton Honors 28,80)
Wallenberg kotimaisesta kalasta, piparjuuriperunaleivos, beurre-blanc kastiketta

TRADITIONAL CREAMY FISH SOUP 17,80€ / 21,80€
Meritorpan kalakeittoa, saaristolaisleipää

ARTICHOKE & CHIMICHURRI 26,80 €
Maa-artisokkaa, syysvihannes-ragù, tomaattia, lehtikaali-chimichurria

DESSERTS

PEAR & CHOCOLATE 15,80€
Konjakki-suklaakakkua, marinoitua päärynää, päärynäjäätelöä

SEA BUCKTHORN & LIQUORICE 14,90€
Tyrnimousse, lakritsikakkua, passionhedelmäsherbettiä

CLOUDBERRY & CARAMEL 14,70€
Lakka-frangipane, lakkasherbettiä, kinuskia

SORBET & SPIRIT 10,90€
Kauden sorbettia, tilkka viinaa

CASUAL MENU

GREEN SALAD 10,90 €
Romainesalaattia, vihanneksia crudites, kirsikkatomaattia, pikkelöityä kurkkua, quinoaa, myskikurpitsaa, tillivinegrettiä

CAESAR SALAD 21,90 / 26,50 €
Grillattua kananrintafileetä, romainesalaattia, caesarkastiketta,
Grana Padano juustoa, krutonkeja

TRADITIONAL CREAMY FISH SOUP 17,80 € / 21,80 €
Meritorpan kalakeittoa, saaristolaisleipää

CHEESE & BACON BURGER 24,70 €
200 g grillattu kotimainen Angus-pihvi, cheddarjuustoa, rapeaa pekonia, suolakurkkua, romainesalaattia, suolakurkkua, tomaattia, punasipulia, Dijon-aiolia, ranskalaisia perunoita, briossisämpylä

VEGGIE BURGER 20,90 €
Friteerattu mustapapu-porttobello ”patty”, cheddarjuustoa, suolakurkkua, romainesalaattia, suolakurkkua, tomaattia, punasipulia, Dijon-aiolia,, ranskalaisia perunoita, briossisämpylä

”OPEN FACED” CLUB SANDWICH 23,50 €
Grillattua kananrintafileetä, paistettua kananmunaa, rapeaa pekonia, suolakurkkua,
romainesalaattia, suolakurkkua, tomaattia, punasipulia,
Dijon-aiolia,, ranskalaisia perunoita, focaccialeipää

ICE CREAM & BERRIES 13,20 €
Vanilja- tai suklaajäätelöä tai marjasorbettia, mehustettuja marjoja

Mikäli teillä on allergioita, kerrottehan niistä tilausta tehdessänne henkilökunnalle.

Ehec bakteeririskin välttämiseksi suosimme lihatuotteiden tarjoilua kypsänä.


Varaukset

Ravintola Meritorppa puh. 050 5520751

Yli kymmenen hengen ryhmät sekä erikoispäivät myyntipalvelun kautta

puh. 09 42455484 | sales.hiltonhelsinki@hilton.comämme.

Mahdolliset pöytätoiveet voitte lisätä pöytävarauksen kohtaan Click to add a special request
Aloita valitsemalla henkilömäärä.

Tee pöytävaraus tästä »