Teemabuffetit

Hilton Helsinki Kalastajatorppa – Koko vuoden teemabuffetit

Teemabuffetit – Hilton Helsinki Kalastajatorppa

Koko vuoden buffetit Kalastajatorpalla

Buffetit voimassa 1.9.2024-30.8.2025.

Juhlakautena 14.11.–13.12.2024 torstain sekä perjantain tilaisuuksissa menujen, buffetien ja pikku syötävien hintalisä +5 €/hlö.

Buffettien hinnat per henkilö ja viinien hinnat per pullo.

HOVIMESTARIN BUFFET

62,00 € (sisältäen yhden valinnaisen pääruoan)
14.11.–13.12.2024 67,00 €

Alkuruokia
Vihersalaattia ja vinegrettiä V, G
Marinoitua kaalia, paahdettua porkkanaa, kirsikkatomaattia ja oliiveja V, G
Herkkusieni-perunasalaattia ja punasipulia V, G
Mustajuurikeittoa ja savupaprikaöljyä V, G
Sitrusmarinoitua fetajuustoa ja pikkelöityä chiliä L, G
Loimutettua lohta ja yrttijogurttia L, G
Grillattua kananrintafileetä ja rakuunaemulsiota M, G
Focacciaa ja hernehummusta

Pääruoat

Grillattua häränrintaa, lehtitimjamia ja punaviinikastiketta M, G
TAI
Paistettua siikaa ja beurre-blanc-kastiketta L, G
TAI
Paahdettua mukulaselleriä ja pinaatti-valkopapu cassoulet’ta V, G

Kauden vihanneksia sekä juureksia V, G
Perunapyreetä V, G

Jälkiruoka
Marjatartaletti ja sabayonnea L

Viinisuositukset:

  • Alkujuoma: Le Contesse Prosecco Bio Brut 57,50 €/75 cl
  • Viini 1: Domäne Wachau Gruner Veltliner Federspiel Terrassen 63,50 €/75 cl
  • Viini 2: CVNE Crianza 63,50 €/75 cl
  • Jälkiruokaviini: Cossetti Moscato d`Asti La Vita 46,50 €/37,5 cl

KEITTIÖMESTARIN BUFFET

72,00 € (sisältäen yhden valinnaisen pääruoan)
14.11.–13.12.2024 77,00 €

Alkuruokia
Vihersalaattia ja vinegrettiä V, G
Myskikurpitsaa ”Nicoise” V, G
Kvinoa-punajuurisalaattia ja mantelia V, G
Parsakaalia, kuivattua karpaloa ja pekonia M, G
Mustajuurikeittoa ja savupaprikaöljyä V, G
Vuohenjuustomoussea, tomaattia ja basilikakastiketta L, G
Loimutettua lohta ja sahramijogurttia L, G
Jokirapuja ”skagen” ja siianmätiä M, G
Sillejä ja silakoita L, G
Tilliperunaa V, G
Karitsan paahtopaistia ja lipstikka-aiolia M, G
Leipiä, voita ja levitettä

Pääruoat

Paahdettua häränmarmoriulkofileetä ja saunapalviraguuta M, G
TAI
Paistettua kuhaa, paksoita ja hummerikastiketta L, G
TAI
Hernekroketti, tryffeli-bataattifricasséeta ja salottisipuli-pähkinäsalsaa V, G

Yrteillä maustettuja kauden vihanneksia sekä juureksia V, G
Perunapyreetä V, G

Jälkiruokia
Mustaherukkamoussea ja paahdettua valkosuklaata G
Appelsiini-tummasuklaakakkua L, G
Macaronseja L, G

Viinisuositukset:

  • Alkujuoma: Le Contesse Prosecco Bio Brut 57,50 €/75 cl
  • Viini 1: Domäne Wachau Gruner Veltliner Federspiel Terrassen 63,50 €/75 cl
  • Viini 2: CVNE Crianza 63,50 €/75cl
  • Jälkiruokaviini: Cossetti Moscato d`Asti La Vita 46,50 €/37,5 cl