Sesonkibuffetit

Hilton Helsinki Kalastajatorppa – Koko vuoden sesonkibuffetit

Hilton Helsinki Kalastajatorpalla voit valita monista vaihtoehdoista sopivan buffet-tarjoilun tilaisuuteesi. Viiniasiantuntijamme on valinnut suositusviinit.

Buffettarjoilut sesonkien mukaan, jolloin pöydässä on tarjolla kauden parhaista raaka-aineista valmistettuja annoksia. Sesonkibuffetit sisältävät alkuruoka- ja jälkiruokabuffetin. Lisäksi buffetiin voi valita yhden tai kaksi valinnaista pääruokaa. Viiniasiantuntijamme suositteluviinit menuille.

Buffettien hinnat ovat ilmoitettu per henkilö ja viinien hinnat per pullo.
Buffettien minimiveloitus on 20 hengen mukaan.

SESONKIBUFFETIT KALASTAJATORPALLA 1.9.2024-30.8.2025

Juhlakautena 14.11.–13.12.2024 torstain sekä perjantain tilaisuuksissa menujen, buffetien ja pikku syötävien hintalisä +5 €/hlö.

Buffettien hinnat per henkilö ja viinien hinnat per pullo.

BUFFET TALVI

(marraskuu 2024 – helmikuu 2025)

59,00 € (sis. kaikki alkuruoat ja 2 jälkiruokaa)
77,00 € (sis. alku-, 2 valinnaista pääruokaa ja 2 x jälkiruoan)

Juhlakautena 14.11.–13.12.2024 torstain sekä perjantain tilaisuuksissa buffetien hinta
64,00 € (sis. kaikki alkuruoat ja 2 jälkiruokaa)
82,00 €
(sis. alku-, 2 valinnaista pääruokaa ja jälkiruoan)

Vihersalaattia ja vinegrettiä V, G
Lehtikaalia ”Caesar” V, G
Piparjuurella maustettua latva-artisokkasalaattia ja herkkusieniä V, G
Helmicouscousia, marinoituja kikherneitä ja mantelia V
Mustajuurikeittoa ja savupaprikaöljyä V, G
Tryffelimozzarellaa ja punajuuribalsamicoa L, G
Kylmäsavustettua lohta ja kapris-tillikastiketta L, G
Grillattua kananrintafileetä ja sitruuna-aiolia M, G
Leipiä, voita ja levitettä

Pääruokia
Glögisiirapilla glaseerattuja talvijuureksia V, G
Myskikurpitsa-perunaa Macaire V, G

Maustepaahdettua ankanrintafileetä, juuripersiljaa ja tummaa herukkakastiketta M, G
TAI
Loimutettua taimenta, paahdettua maa-artisokkaa ja yrttijogurttia M, G
TAI
Savoijinkaali-portobellokääryleitä, papu-tomaatticoncasséa ja yrttijogurttia V, G

Jälkiruokia
Puolukkamoussea ja ruiscrumblea L
Suklaakakkua ja mandariinicoulis’ta V, G

Viinisuositukset:

Alkujuoma: Le Contesse Prosecco Bio Brut 57,50 €/75 cl
Viini 1: Domäne Wachau Gruner Veltliner Smaragd achleiten 101,50 €/75 cl
Viini 2: Eduardo Delaunay Septembre Bourgogne Pinot Noir 87,00 €/75 cl
Jälkiruokaviini: Sauternes Rèseve Mouton Cadet 59,50 €/37,5 cl

BUFFET KEVÄT

(maaliskuu 2025 – toukokuu 2025)

59,00 € (sis. kaikki alkuruoat ja 2 jälkiruokaa)
77,00 € (sis. alku-, 2 valinnaista pääruokaa ja jälkiruoan)

Alkuruokia
Vihersalaattia ja vinegrettiä V, G
Pestolla maustettua perunasalaattia ja aurinkokuivattua tomaattia L, G
Marinoitua parsaa, Beluga-linssejä ja pinjansiemenvinegrettiä V, G
Varhaiskaali-fenkolicoleslaw’ta V, G
Kermaista korvasienikeittoa V, G
Paahdettua vuohenjuustoa ja pikkelöityjä mansikoita L, G
Graavattua lohta ja katkarapu-kevätsipulisalsaa M, G
Pippuroitua marmorihärkää ja suolakurkkusmetanaa L, G
Leipiä, voita ja levitettä

Pääruokia
Kevätvihanneksia ja yrttiöljyä V, G
Herne-perunapyreetä V, G

Haudutettua karitsanniskaa ja Bordelaise-kastiketta M, G
TAI
Paistettua siikaa ja ruohosipuli beurre blanc L, G
TAI
Paahdettua kukkakaalia, kirsikkatomaattia ja romescokastiketta V, G

Jälkiruokia
Sitruunamarenkitartaletti L
Raparperipaistos ja vaniljamoussea L

Viinisuositukset:

Alkujuoma: Le Contesse Prosecco Bio Brut 57,50 €/75 cl
Viini 1: Grand Calcaire Chablis 91,50 €/75 cl
Viini 2: Tenuta Valdifalco Falko Rosso Organic 70,00 €/75 cl
Jälkiruokaviini: Cossetti Moscato d’asti la vita 46,50 €/37,5 cl

BUFFET KESÄ

(kesäkuu 2025 – elokuu 2025)

59,00 € (sis. kaikki alkuruoat ja 2 jälkiruokaa)
77,00 € (sis. alku-, 2 valinnaista pääruokaa ja jälkiruoan)

Alkuruokia
Vihersalaattia ja vinegrettiä V, G
Paahdettua perunaa, mintulla maustettuja herneitä ja kananmunaa M, G
Kesävihannessalaattia ja tilli-sinappikastiketta V, G
Vesimeloni-tofusalaattia ja basilikaa V, G
Manchego-juustoa, latva-artisokkaa ja cantaloupea L, G
Grillattua sydänsalaattia, katkarapuja ja caesarkastiketta L, G
Leppäsavustettua lohta ja punasipulitsatsikia L, G
Parmankinkkua, chorizoa ja marinoituja oliiveja L, G
Leipiä, voita ja levitettä

Pääruokia
Metsäsieni-sipuli-kaalipaistosta V, G
Kesäperunaa V, G

Grillattua marmorihäränulkofileetä ja lipstikkahollandaisea L, G
TAI
Hiillostettua lohta ja muhennettuja kantarelleja L, G
TAI
Hernekroketti, mantelia ja yrttipistouta V, G

Jälkiruokia
Limeposset ja kauden marjoja L, G
Suklaakakkua ja kirsikkahilloketta L

Viinisuositukset:

Alkujuoma: Le Contesse Prosecco Bio Brut 57,50 €/75 cl
Viini 1: Laroche Chablis Saint Martin 87,00 €/75 cl
Viini 2: Chateau Tour Prignac 72,00 €/75 cl
Jälkiruokaviini: Dr. Pauly-Bergweiler Noble Haus Beerenauslese 62,50 €/37,5 cl