
Hilton Helsinki Kalastajatorppa – Koko vuoden sesonkibuffetit
Hilton Helsinki Kalastajatorpalla voit valita monista vaihtoehdoista sopivan buffet-tarjoilun tilaisuuteesi. Viiniasiantuntijamme on valinnut suositusviinit.
Buffettarjoilut sesonkien mukaan, jolloin pöydässä on tarjolla kauden parhaista raaka-aineista valmistettuja annoksia. Sesonkibuffetit sisältävät alkuruoka- ja jälkiruokabuffetin. Lisäksi buffetiin voi valita yhden tai kaksi valinnaista pääruokaa. Viiniasiantuntijamme suositteluviinit menuille.
Buffettien hinnat ovat ilmoitettu per henkilö ja viinien hinnat per pullo.
Buffettien minimiveloitus on 20 hengen mukaan.
SESONKIBUFFETIT KALASTAJATORPALLA
Katso tulevat teemamenut alkaen 1.9.2025 alta.
Voimassa 1.9.2024-30.8.2025
Buffettien hinnat per henkilö ja viinien hinnat per pullo.
BUFFET KESÄ
(kesäkuu 2025 – elokuu 2025)
59,00 € (sis. kaikki alkuruoat ja 2 jälkiruokaa)
77,00 € (sis. alku-, 2 valinnaista pääruokaa ja jälkiruoan)
Alkuruokia
Vihersalaattia ja vinegrettiä V, G
Paahdettua perunaa, mintulla maustettuja herneitä ja kananmunaa M, G
Kesävihannessalaattia ja tilli-sinappikastiketta V, G
Vesimeloni-tofusalaattia ja basilikaa V, G
Manchego-juustoa, latva-artisokkaa ja cantaloupea L, G
Grillattua sydänsalaattia, katkarapuja ja caesarkastiketta L, G
Leppäsavustettua lohta ja punasipulitsatsikia L, G
Parmankinkkua, chorizoa ja marinoituja oliiveja L, G
Leipiä, voita ja levitettä
Pääruokia
Metsäsieni-sipuli-kaalipaistosta V, G
Kesäperunaa V, G
Grillattua marmorihäränulkofileetä ja lipstikkahollandaisea L, G
TAI
Hiillostettua lohta ja muhennettuja kantarelleja L, G
TAI
Hernekroketti, mantelia ja yrttipistouta V, G
Jälkiruokia
Limeposset ja kauden marjoja L, G
Suklaakakkua ja kirsikkahilloketta L
Viinisuositukset:
Alkujuoma: Le Contesse Prosecco Bio Brut
Viini 1: Laroche Chablis Saint Martin
Viini 2: Chateau Tour Prignac
Jälkiruokaviini: Dr. Pauly-Bergweiler Noble Haus Beerenauslese
Voimassa alkaen 1.9.2025
BUFFET SYKSY
(syyskuu–lokakuu 2025)
68,00 € sisältäen 2 valinnaista pääruokaa, joista toinen on kasvisruoka sekä makean jälkiruuan. Juustot ovat mahdollista lisätä buffettiin + 6,00 € lisähintaan / hlö ja kolmas lämminruokavaihtoehto on mahdollista lisätä buffettiin +6,00 € lisähintaan
Alkuruokia
Vihersalaattia ja vinaigrettea V, G
Perunasalaattia Caesar ja romainesalaattia L, G
Paahdettua myskikurpitsaa, kurpitsansiemeniä ja linssivinegretteä V, G
Hunaja paahdettua punajuurta, saksanpähkinää ja versosalaattia M, G
Maa-artisokkakeittoa ja yrttiöljyä L, G
Kotijuustoa ja aprikoosi-shalottisipulipikkelssiä L, G
Loimutettua lohta ja tartarkastiketta L, G
Paahtopaistia ja kaprisvinegretteä M, G
Leipävalikoima, voita ja levitettä
Pääruokia
Uunissa paahdettuja syysjuureksia ja sieniä V, G
Puikulaperunapyreetä V, G
Naudan Flank steak, charcutiere kastiketta M, G
TAI
Paahdettua kuhaa, tomaatti-beurre blanc- kastikettaL, G
JA
Kasvis Wallenberginpihvi ja puolukkachutneytä V, G
Jälkiruokia
Kuningatarcobbler ja vaniljakastiketta L, G
TAI
Juustovalikoima ja talon hilloketta L, G
Viinisuositukset:
Alkujuoma: Le Contesse Prosecco Bio Brut
Viini 1: Thanisch GG Riesling Graben
Viini 2: E.Delaunay Bourgogne Pinot Noir
Jälkiruokaviini: Dr. Pauly-Bergweiler Noble Haus Beerenausleese
BUFFET TALVI
(marraskuu 2025–helmikuu 2026)
68,00 € sisältäen 2 valinnaista pääruokaa, joista toinen on kasvisruoka sekä makean jälkiruuan. Juustot ovat mahdollista lisätä buffettiin +6,00 € lisähintaan / hlö ja kolmas lämminruokavaihtoehto on mahdollista lisätä buffettiin +6,00 € lisähintaan
Alkuruokia
Vihersalaattia ja vinaigrettea V, G
Waldorfinsalaattia L, G
Timjamilla maustettua kyssäkaalia ja savustettua tofua V, G
Taateli-couscoussalaattia ja granaattiomenaa V
Tatticappucinoa ja sherryvaahtoa L, G
Hunajapunajuurta ja vuohenjuustomoussea L, G
Graavia lohta ja hovimestarinkastiketta M, G
Grillattua kananrintafileetä ja romescokastiketta M, G, P
Leipävalikoima, voita ja levitettä
Pääruokia
Paahdettua myskikurpistaa ja parsakaalia, kurpitsansiemen vinegretteä V, G
Yrttiöljyssä paistettuja perunoita V, G
Rosepaistettua peuranpaistia, riistakermakastiketta L, G
TAI
Loimutettua nieriää ja sitrus -creme fraischea M, G
JA
Hernekroketti, papu-tomaatticoncasséa V, G
Jälkiruokia
Valkosuklaa-sahramipannacottaa ja mandariinicoulista G
TAI
Juustovalikoima ja Talon hilloketta L
Viinisuositukset:
Alkujuoma: Le Contesse Prosecco Bio Brut
Viini 1: Thanisch GG Riesling Graben
Viini 2: Eduardo Delaunay Septembre Bourgogne Pinot Noir
Jälkiruokaviini: Sauternes Rèseve Mouton Cadet
BUFFET KEVÄT
(maaliskuu 2026–toukokuu 2026)
68,00 € sisältäen 2 valinnaista pääruokaa, joista toinen on kasvisruoka sekä makean jälkiruuan. Juustot ovat mahdollista lisätä buffettiin +6,00 € lisähintaan / hlö ja kolmas lämminruokavaihtoehto on mahdollista lisätä buffettiin +6,00 € lisähintaan
Alkuruokia
Vihersalaattia ja vinaigrettea V, G
Sitruunainen varhaisperuna-parsasalaatti V, G
Sopskasalaattia ja vuohenjuustoa L, G
Varhaiskaali-fenkolicoleslaw’ta V, G
Kermaista korvasienikeittoa L, G
Kukkakaalihyydykettä ja katkarapu cheviceä L, G
Lohipastramia ja avocadokreemiä L, G
Ilmakuivattua kinkkua, salamia, balsamicosipuleita ja artisokkaa M, G
Leipävalikoima, voita ja levitettä
Pääruokia
Kevätvihanneksia ja yrttiöljyä V, G
Perunagnoggheja, herneitä ja kevätsipulia V, G
Paahdettua karitsanpaahtopaistia ja tummaa lipstikkakastiketta M, G
TAI
Paistettua siikaa ja shampanjakastiketta L, G
JA
Munakoisoa, kikherneitä ja tomaattia ”Melanzane” V, G
Jälkiruokia
Suklaamoussea raparperi-mansikkasalaattia V, G
Juustovalikoima talon hilloketta L
Viinisuositukset:
Alkujuoma: Le Contesse Prosecco Bio Brut
Viini 1: Laroche Chablis Saint Martin
Viini 2: Castello Di Radda Chianti Classico
Jälkiruokaviini: Cossetti Moscato d’asti la vita
BUFFET KESÄ
(kesäkuu 2026 – elokuu 2026)
68,00 € sisältäen 2 valinnaista pääruokaa, joista toinen on kasvisruoka sekä makean jälkiruuan. Juustot ovat mahdollista lisätä buffettiin +6,00 € lisähintaan / hlö ja kolmas lämminruokavaihtoehto on mahdollista lisätä buffettiin +6,00 € lisähintaan
Alkuruokia
Vihersalaattia ja vinaigrettea V, G
Paahdettua kesäperunaa, mintulla maustettuja herneitä ja kananmunaa M, G
Kesävihannessalaattia ja tilli-sinappikastiketta V, G
Rosmariinipaahdettuja porkkanoita, savutofua ja pähkinägranolaa V, G, P
Kurkku-avocadogaspachokeittoa V, G
Manchego-juustoa, paholaisenhilloa L, G
Grillattua sydänsalaattia, katkarapuja ja Caesar-kastiketta L, G
Leppäsavustettua lohta ja ruohosipuliremouladekastiketta M, G
Leipävalikoima, voita ja levitettä
Pääruokia
Kauden kasviksia V, G
Paahdettuja kesäperunoita V, G
Grillattua marmorihäränulkofileetä, karamellisoitua shalottisipulia ja punaviinivoita L, G
TAI
Hiillostettua lohta ja muhennettuja kantarelleja L, G
TAI
Kesäkaalikääryyle, kanttarelleja ja sitruuna-aiolia V, G
Jälkiruokia
Limeposset ja mehustettuja mansikoita L, G
TAI
Juustovalikoima ja talonhilloketta L, G
Viinisuositukset:
Alkujuoma: Le Contesse Prosecco Bio Brut
Viini 1: Laroche Chablis Saint Martin
Viini 2: Chateau Tour Prignac
Jälkiruokaviini: Dr. Pauly-Bergweiler Noble Haus Beerenauslese
G = gluteeniton, L = laktoositon, M = maidoton, V = vegaani