Teema menut ja buffetit -30.8.2024

Teemamenut ja buffetit – Hilton Helsinki Strand

Teemamenut ja -buffetit Hilton Helsinki Strand

Hilton Helsinki Strandissa voit valita monista vaihtoehdoista sopivan pöytiintarjoiltavan menun tilaisuuteesi. Menuvaihtoehdoista voi valita kolmen, neljän tai viiden ruokalajin kokonaisuuden tilaisuutesi luonteen tai budjetin mukaan. Viiniasiantuntijamme on valinnut suositusviinit.

Menuiden hinnat per henkilö ja viinien hinnat per pullo.
Menuiden minimihenkilömäärä on 10.

Kauden 1.9.2023-31.8.2024 tuotteet

Teemabuffetit löydät tästä

Teemamenut

Kauden 1.9.2023-31.8.2024 tuotteet

MENU VÄLIMERI
Valintasi mukaan: 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 = 58,00 € / 4 = 63,00 € / 5 = 68,00 €

Suositusviinit ruoan alapuolella

Grillattua häränfileetä, baby gem -salaattia ja harissamajoneesia M, G
punaviini: Arancione Originale Ripasso 65,00

Mustajuurikeittoa ja grillattua kampasimpukkaa L, G
Valkoviini: Cesari Pinot Grigio Delle Venezie 54,50

Paistettua kuhaa, chorizolla maustettua perunapyreetä ja tomaatti-kaprispaistosta L, G
Valkoviini: Chateau de Fontaine-Audon Sancerre 85,50

Sitruunasorbeeta M, G
kuohuviini: Le Contesse Prosecco Bio Brut 54,00

Limeposset ja vadelmaa L, G
Jälkiruokaviini: Sauternes Réserve Mouton Cadet 58,00


BISTRO MENU
Valintasi mukaan: 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 = 68,00 € / 4 = 73,00 € / 5 = 78,00 €

Lohipastramia, pikkelöityä kurkkua ja briossi-leipää L
Valkoviini: Laroche Chablis Saint Martin 85,00

Paahdettua tomaattikeittoa, vuohenjuustomoussea ja pinjansiemeniä L, G
Valkoviini: Cesari Pinot Grigio Delle Venezie 54,50

Pippuroitu härän sisäfileepihvi, viherpippurikastiketta ja ranskalaisia papuja L, G
Punaviini: Arancione Originale Amarone della Valpolicella 76,00

Briejuustoa ja omenahilloketta G
Jälkiruokaviini: Sauternes Réserve Mouton Cadet 58,00

Suklaafondantia, vanilijajäätelöä ja mansikkakastiketta L, G
Portviini: Ramos Pinto 10 Years Old Tawny 56,50


VÄLIMEREN VEGAANIMENU
Valintasi mukaan: 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3–52,00 € / 4 – 57,00 € / 5 – 62,00 €

Kasvis-linssikroketti, harissamajoneesia ja rapeaa lehtikaalia M, G, V
viini: Cortese Vanedda Bianco 66,00

Paahdettua tomaattikeittoa M, G, V
viini: Cesari Pinot Grigio Delle Venezie 54,50

Grillattu portobello-sieni, belugalinssipaistosta ja chimichurrykastiketta M, G, V
viini: Ruffino Chianti Organic 57,00

Sitruunasorbeeta ja appelsiinisalaatti M, G, V
viini: Sauternes Réserve Mouton Cadet 58,00

Suklaaleivos, vadelmaa ja pähkinäkrokanttia M, G, V
viini: Ramos Pinto 10 Years Old Tawny 56,50


POHJOISMAINEN VEGAANI MENU
Valintasi mukaan: 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3–52,00 € / 4 – 57,00 € / 5 – 62,00 €

Punajuuricarpaccio, peruna-tattisalaattia ja aiolia M, G, V
viini: Ruffino Chianti Organic 57,00

Vaniljalla maustettu palsternakkakeitto ja sipulirösti M, G, V
viini: Cesari Pinot Grigio Delle Venezie 54,50

Tofu-kasvistäytteiset savoijinkaalikääryleet ja romescokastiketta M, G, V
viini: : Cortese Vanedda Bianco 66,00

Mustaherukkasorbeeta ja lehtikuohuviiniä M, G, V
viini: Lehtikuohu 44,00

Omenafrangipane, kaurajäätelöä ja pistaasipähkinää M, G, V
viini: Cossetti Moscato d’Asti La Vita 45,00


MAAILMAN KEITTIÖ VEGAANIMENU
Valintasi mukaan: 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 = 52,00 € / 4 = 57,00 € / 5 = 62,00 €

Linssi-yrttitartaletti, cashew-chilivinaigrettea ja versosalaattia M, V
viini: Cortese Vanedda Bianco 66,00

Kukkakaali-valkopapukeittoa, tryffelivaahtoa M, G, V
viini: Cesari Pinot Grigio Delle Venezie 54,50

Lehtikaali-kikhernepihvit, caponata-vihanneshöystöä ja basilikapistouta M, G
viini: : Ruffino Chianti Organic 57,00

Sinihomejuustoa, päärynä-inkiväärihilloketta M, G, V
viini: Graham’s Natura Reserve Ruby Port 85,50

Suklaamoussea, marinoitua mangoa ja paahdettua kookosta M, G, V
viini: Sauternes Réserve Mouton Cadet 58,00

TEEMABUFFET

Teemabuffetit sisältävät alkuruoka- ja jälkiruokabuffetit sekä yhden valinnaisen pääruoan. Lisämaksusta voit myös valita kaksi tai kolme pääruokavaihtoehtoa. Viiniasiantuntijamme ovat valinneet menuihin sopivat viinit.

Buffettien hinnat ovat ilmoitettu per henkilö ja viinien hinta per pullo.
Buffettien minimihenkilömäärä on 20.

TEEMA-JUHLABUFFETIT

Kauden 1.9.2023-31.8.2024 tuotteet

(sisältää alkuruoka- ja jälkiruokabuffetin sekä yhden valinnaisen pääruuan)

AUSTRALIAN FIESTA BUFFET 62,00 €

Alkuruokia
Vihersalaattia ja vinaigrettea M, G, V
Mango-mustapapusalaattia, lime-chilikastiketta M, G, V
Nuudelikasvisalaattia, inkivääri-sesamkastiketta M, G, V
Chilillä ja limellä maustettua coleslaw’ta M, G, V
Hiillostettua lohta ja papaijasalaattia M, G
Katkarapusalaattia ja passionvinaigrettea L, G
Ponzu-marinoitua kanaa, maapähkinävoikastiketta M, G
Pippuroitua härkää, paksoisalaattia ja wasabikastiketta M, G

Naanleipää

Jälkiruokia
Hedelmäpavlovaa L, G
Tähtianiksella maustettua ananasta ja kookosvaahtoa M, G, V

Suositusviinit:
Valkoviini: Domäne Wachau Grüner Veltliner Federspiel Terrassen 63,00
Punaviini: Leitz 4 Friends Pinot Noir Rose 61,50
Jälkiruokaviini: Sauternes Réserve Mouton Cadet 58,00

Pääruoat

Yksi valinnainen pääruoka sisältyy buffetin hintaan
Kaksi valinnaista pääruokaa 10,00 € lisää buffetin hintaan
Kolme valinnaista pääruokaa 15,00 € lisää buffetin hintaan

Stir fry munakoisosta, edamamepavuista ja paksoista sekä fermentoitua chilikastiketta M, G, V
Suositus valkoviini Cesari Pinot Grigio Delle Venezie 54,50

Grillattu jättikatkarapuvarras, vihreää currykastiketta L, M, G
Suositus valkoviini Domäne Wachau Grüner Veltliner Federspiel Terrassen 63,00

Paahdettua naudan entrecôtea, mango-chilisalsaa L, G
Suositus punaviini Arancione Originale Ripasso 65,00

Lisukkeet:
Kaffir-limellä maustettua paistettua riisiä M, G, V
Seesam maustettuja bataattilohkoja M, G, V

BELLA ITALIA JUHLABUFFET 62,00 €

Alkuruokia
Vihersalaattia ja vinaigrettea M, G, V
Caponatakasviksia ja paahdettua bruschettaa M, V
Sitruunaista artisokka-kikhernesalaattia, sitruunaoliiviöljyä M, G,
Grillattua fenkolia, balsamicotomaatteja ja oliiveja M, G, V
Parmankinkkua, Milanon salamia ja cantaloupemelonia M, G
Kylmäsavulohta, parmesanjuustoa, rucolaa ja sitruuna-aiolia L, G
Sitruunamarinoitua kanaa ja romescokastiketta M, G
Tomaatti-mozzarellasalaatti, basilikaöljyä G

Focacciaa ja oliivitapenadea

Jälkiruokia
Limoncellosorbee, marinoituja hedelmiä M, G, V
Tiramisu L, G

Pääruoat
Yksi valinnainen pääruoka sisältyy buffetin hintaan
Kaksi valinnaista pääruokaa 10,00 € lisää buffetin hintaan
Kolme valinnaista pääruokaa 15,00 € lisää buffetin hintaan

Munakoiso-involtini Silken tofua, sitruunaa, basilikaa ja kurpitsahummusta M, G, V
Suositus valkoviini Cesari Pinot Grigio Delle Venezie 54,50

Paahdettua puna-ahventa Cacciatore M, G
Suositus valkoviini Cortese Vanedda Bianco 66,00

Grillattua häränfileetä Tagliata L, G
Suositus punaviini Arancione Originale Ripasso 65,00

Lisukkeet:
Sitruunarisottoa L, G
Paahdettuja perunoita, parmesanjuustoa ja rucolaa L, G

Suositusviinit:
Cesari Pinot Grigio Delle Venezie 54,50
Cossetti Moscato d’Asti La Vita 45,00

G – Gluteeniton
L – Laktoositon
M – Maidoton
V – Vegaaninen