RAVINTOLA MERITORPPA

Ravintola Meritorpan à la carte -lista on täynnä laadukkaista raaka-aineista valmistettuja, skandinaavisia ja rakkaudella tehtyjä annoksia.

Alle kymmenen henkilön varaukset voit tehdä varausjärjestelmästä

A LA CARTE 

20.4. – 14.6.2023

maanantai – perjantai klo 17 – 22
lauantai klo 14 – 22

MENU KALASTAJATORPPA 73,50 €
Neljän ruokalajin menu
Menu tarjoillaan koko pöytäseurueelle
Sommelierin viinipaketti 62 €
Viinipaketti 47 €
Neljän ruokalajin menun viinipaketit ovat 12 cl / 12 cl / 16 cl / 8 cl
Viinipaketit on mahdollista saada myös puolikkaina

Marinoitua kevään valkoisa parsaa, graavattua siikaa, avrugaa, hapankermaa
DR H. Thanish Graacher Himmelreich Riesling 2018, Germany /
Schloss Johannisberg Gelblack Riesling Trocken
Pfalz, Germany

***

Karhunlaukkarisottoa, katkarapu-kevätsipulitartar
Chablis Premier cru Grande Cuvee 2017, France /
Laroche Chablis Saint Martin
AOP Chablis, Chardonnay, France

***
Grillattua härkää ”flank steak”, vihreää parsaa, Västerbotten-juustolla maustettua puikulaperunapyreetä, tomaattivaahtoa
Roberto Sarotto Gaia Principe Barbaresco, Italy /
Arancione Originale Ripasso 
Venetto, Corvina, Rondinella, Molinara, Italy

***

Passion-valkosuklaavanukas, haudutettua raparperia, raparperisorbettia
Chateau Mulonniere Coteaux du Layon, France /
Sauternes Réserve Mouton Cadet
AC Sauternes, Muscat d’Alexandria, France

 

MENU MERITORPPA 60,50 €
Viinipaketti 37 €
Alkoholiton viinipaketti 15,50 €
Menujen viinipaketit ovat 16 cl / 16 cl / 8 cl. Viinipaketit on mahdollista saada myös puolikkaina.


Karitsatartar, paahdettua porkkanaa, lipstikkaa, tryffelimajoneesia
Ruffino Chianti Organic 
DOGC Chianti, Sangiovese, Merlot, Italy

***

Paahdettua taimenta, kukkakaalia ”Skåne”, savustettua kirjolohenmätiä
Laroche Chablis Saint Martin
AOP Chablis, Chardonnay, France

***

Karamelisoitu vaniljaparfait, Romanovin marjoja
Cossetti Moscato d’asti la vita
DOCG Moscato d’Asti, Moscato, Italy

 

MENU LAAJALAHTI 68,50 €
Viinipaketti 37 €
Alkoholiton viinipaketti 15,50 €


Marinoitua kevään valkoista parsaa, graavattua siikaa, avrugaa, hapankermaa
Schloss Johannisberg Gelblack Riesling Trocken
Pfalz, Germany

***

Grillattua härkää ”flank steak”, vihreää parsaa, Västerbotten-juustolla maustettua puikulaperunapyreetä, tomaattivaahtoa
Arancione Originale Ripasso
Venetto, Corvina, Rondinella, Molinara, Italy

 ***

Passion-valkosuklaavanukas, haudutettua raparperia, raparperisorbettia
Sauternes Réserve Mouton Cadet
AC Sauternes, Muscat d’Alexandria, France

 

STARTERS

SHRIMP SKAGEN 16,70 € / SKAGEN MAIN 25,00 €
Skagen Pohjanmeren käsinkuorituista katkaravuista, Meritorpan mallasleipää
Leitz 4 Friends Riesling dry 
QbA Rheingau, Riesling, Germany

ASPARAGUS & WHITEFISH 16,70 €
Marinoitua kevään valkoista parsaa, graavattua siikaa, avrugaa, hapankermaa
Schloss Johannisberg Gelblack Riesling Trocken,
Pfalz, Germany

TARTAR 16,70 €
Karitsatartar, paahdettua porkkanaa, lipstikkaa, tryffelimajoneesia
Ruffino Chianti Organic 
DOGC Chianti, Sangiovese, Merlot, Italy

GREEN GAZPACHO 14,50 €
Suolaheinä-kurkku ”gazpacho”, marinoitua kevään valkoista parsaa, pinjansiementä
Cesari Pinot Grigio delle Venezie
Veneto, Pinot Grigio delle Venezie, Italy

 

MAIN

FLANK STEAK 41,90 €
Grillattua härkää ”flank steak”, vihreää parsaa, Västerbotten-juustolla maustettua puikulaperunapyreetä, tomaattivaahtoa
Arancione Originale Ripasso
Venetto, Corvina, Rondinella, Molinara, Italy

TROUT 33,80 €
Paahdettua taimenta, kukkakaalia ”Skåne”, savustettua kirjolohenmätiä
Laroche Chablis Saint Martin
AOP Chablis, Chardonnay, France

FOREST MUHSROOMS & ARCTIC CHAR 30,80 €
Paistettua nieriää, metsäsienimuhennosta, paahdettua perunaa, piparjuurivoita
Laroche Chablis Saint Martin
AOP Chablis, Chardonnay, France

TRADITIONAL CREAMY FISH SOUP 16,80 € / 20,80 €
Meritorpan kalakeittoa, saaristolaisleipää
Coragem Chardonnay
Lisboa, Chardonnay, Portugal

SPRING CABBAGE & WILD OATS 26,80 €
Grillattua varhaiskaalia, villikaura-kevätsipulifricassèe, tomaatticoncassè
Domäne Wachau Grüner Veltliner Federspiel Terrassen
Wachau, Grüner Veltliner, Austria

 

DESSERTS

PARFAIT 15,80 €
Karamelisoitu vaniljaparfait, Romanovin marjoja
Cossetti Moscato d’asti la vita
DOCG Moscato d’Asti, Moscato, Italy

RHUBARB 15,80 €
Passion-valkosuklaavanukas, haudutettua raparperia, raparperisorbettia
Sauternes Réserve Mouton Cadet
AC Sauternes, Muscat d’Alexandria, France

SORBET & SPIRIT 10,90 €
Kauden sorbet, tilkka viinaa

CHEESE SELECTION 14,70 €
Juustovalikoima, kauden hilloketta
Ramos Pinto 10 Years Old Tawny  
Douro, Tinta Cão, Tinta Roriz, Portugal

PETIT FOURS 5,50 €
Kolme petit fouria

 

CASUAL MENU

GREEN SALAD 10,90 €
Vihersalaattia, vihanneksia crudites, kirsikkatomaattia, lipstikkavinaigrettea

CAESAR SALAD 21,90 € / 26,50 €
Romainesalaattia, caesarkastiketta, Grana Padano -juustoa, krutonkeja
Lisäksi:
Grillattua kananrintafileetä /
Lämminsavustettua kirjolohta /
Marinoitua valkoista parsaa

SHRIMP SKAGEN 16,70 € / 25,00 €
Pohjanmeren käsinkuorittuja katkarapuja, Meritorpan mallasleipää

TRADITIONAL CREAMY FISH SOUP 16,80 € / 20,80 €
Meritorpan kalakeittoa, saaristolaisleipää

CHEESE & BACON BURGER 24,70 €
200 g grillattu kotimainen Angus-pihvi, cheddarjuustoa, rapeaa pekonia, suolakurkkua, romainesalaattia, marinoitua punasipulia, tomaattia, aiolia, ranskalaisia perunoita, briossisämpylä

”OPEN FACED” CLUB SANDWICH 23,50 €
Grillattua kananrintafileetä, paistettua kananmunaa, rapeaa pekonia, suolakurkkua, romainesalaattia, marinoitua punasipulia, tomaattia, aiolia, ranskalaisia perunoita, focaccialeipää

VEGGIE BURGER 20,90 €
Friteerattu kesäkurpitsa ”patty”, cheddarjuustoa, suolakurkkua, romainesalaattia, marinoitua punasipulia, tomaattia, aiolia, ranskalaisia perunoita, briossisämpylä

ICE CREAM & BERRIES 13,20 €
Vanilja- tai suklaajäätelöä tai marjasorbettia, mehustettuja marjoja

Jos teillä on allergioita tai erityisruokavalioita, kerrottehan niistä tilausta tehdessänne.

 

Varaukset

Ravintola Meritorppa puh. 050 5520751

Yli kymmenen hengen ryhmät sekä erikoispäivät myyntipalvelun kautta

puh. 09 42455484 | sales.hiltonhelsinki@hilton.comämme.

Mahdolliset pöytätoiveet voitte lisätä pöytävarauksen kohtaan Click to add a special request
Aloita valitsemalla henkilömäärä.

Tee pöytävaraus tästä »