Hilton Helsinki Kalastajatorppa – Ravintola Meritorppa À la Carte
Ravintola Meritorpan à la carte -lista on täynnä laadukkaista raaka-aineista valmistettuja, skandinaavisia ja rakkaudella tehtyjä annoksia.
Alle kymmenen henkilön varaukset voit tehdä varausjärjestelmästä
MERITORPAN À LA CARTE
À LA CARTE 6.6. – 4.9.2024
A la carte lista on saatavilla seuraavasti:
Maanantaista perjantaihin 12.00-22.00
Lauantaisin 13.00-22.00
Sunnuntaisin myymme ainoastaan Brunssia sekä iltaisin Sunday Casual listan tuotteita
MENUT
MENU LAAJALAHTI 68,50 €
Viinipaketti 50,00 €
Savustettua kuhaa, fenkolia, kurkkua, tilli-kananmunakastiketta
Bründlmayer Grüner Veltliner Fogelsang, Wachau, Austria
Grillattua härkää ”flank steak”, kevätsipulilla maustettua perunaa, viherpippuria, lipstikka-pistou
Abadia Retuerta Selection Especial, DOP Ribera Del Douro, Spain
Jogurttipannacotta, limellä maustettuja mansikoita, basilikagranita
Dr.H.Thanisch Bernkasteler Lay Riesling Auslese, Mosel, Germany
MENU KALASTAJATORPPA 57,80 €
Viinipaketti 50,00 €
Skagen Pohjanmeren käsinkuorituista katkaravuista, Meritorpan mallasleipää
Chateau de Fontaine-Audon Sancerre. Loire, France
Hiillostettu ahventa, porkkanapyreetä, quinoaa, sitruunatimjamivaahtoa
Bründlmayer Grüner Veltliner Fogelsang, Wachau, Austria
Valkosuklaakakkua, marinoitua lakkaa, lakkasherbettiä
Dr.H.Thanisch Bernkasteler Lay Riesling Auslese, Mosel, Germany
Menujen viinipaketit ovat 12 cl / 16 cl / 8 cl. Viinipaketit on mahdollista saada myös puolikkaina.
STARTERS
SHRIMP SKAGEN 15,70 €
Skagen Pohjanmeren käsinkuorituista katkaravuista, Meritorpan mallasleipää
PIKE PERCH & EGG 15,70 €
Savustettua kuhaa, fenkolia, kurkkua, tilli-kananmunakastiketta
CROQUETTE & TOMATO 15,70 €
Härkäkroketti, tomaatti-ragù, Mustaleima emmentaljuustoa
GOLDEN BEET & TRUFFLE 14.50 € (Hilton Honors 13,50 €)
Keltajuuri ”tartar”, pikkelöityjä metsäsieniä, tryffelikreemiä
MAIN COURSES
FLANK STEAK & LOVAGE 37.90 €
Grillattua härkää ”flank steak”, kevätsipulilla maustettua perunaa, viherpippuria, lipstikka-pistou
PERCH & LEMON THYME 29,80 €
Hiillostettu ahventa, porkkanapyreetä, quinoaa, sitruunatimjamivaahtoa
PIKE PERCH & FOREST MUSHROOMS 29,80 € (Hilton Honors 28,80 €)
Paahdettua kuhaa, kauden sienimuhennosta, piparjuurta, tilliperunaa
TRADITIONAL CREAMY FISH SOUP 17,80 € / 21,80 €
Meritorpan kalakeittoa, saaristolaisleipää
CHAMPAGNE & PEAS 26,80 €
Herneenversorisottoa, herne-kesäkurpitsasalaattia, Champagne beurre blancia
DESSERTS
WHITE CHOCOLATE & CLOUDBERRY 15,80 €
Valkosuklaakakkua, marinoitua lakkaa, lakkasherbettiä
STRAWBERRY & BASIL 14,90 €
Jogurttipannacotta, limellä maustettuja mansikoita, basilikagranita
SORBET & SPIRIT 10,90 €
Kauden sorbettia, tilkka viinaa
CHEESE SELECTION 14,70 €
Juustovalikoima, kauden hilloketta
CASUAL MENU
GREEN SALAD 10,90 €
Romainesalaattia, vihanneksia crudites, kirsikkatomaattia, pikkelöityä kurkkua, quinoaa, tillivinegrettiä
Lisävalinnat:
+++ Grillattu kananfilee 10,00 € / Savustettua lohta 10,00 € / Sitrusmarinoitu feta 5,00 €
CAESAR SALAD 21,90 / 26,50 €
Grillattua kananrintafileetä, romainesalaattia, caesarkastiketta,
Grana Padano juustoa, krutonkeja
TRADITIONAL CREAMY FISH SOUP 17,80 € / 21,80 €
Meritorpan kalakeittoa, saaristolaisleipää
CHEESE & BACON BURGER 24,70 €
200 g grillattu kotimainen Angus-pihvi, cheddarjuustoa, rapeaa pekonia, suolakurkkua, romainesalaattia, suolakurkkua, tomaattia, punasipulia, Dijon-aiolia, ranskalaisia perunoita, briossisämpylä
VEGGIE BURGER 20,90 €
Friteerattu mustapapu-porttobello ”patty”, cheddarjuustoa, suolakurkkua, romainesalaattia, suolakurkkua, tomaattia, punasipulia, Dijon-aiolia,, ranskalaisia perunoita, briossisämpylä
”OPEN FACED” CLUB SANDWICH 23,50 €
Grillattua kananrintafileetä, paistettua kananmunaa, rapeaa pekonia, suolakurkkua,
romainesalaattia, suolakurkkua, tomaattia, punasipulia,
Dijon-aiolia,, ranskalaisia perunoita, focaccialeipää
ICE CREAM & BERRIES 13,20 €
Vanilja- tai suklaajäätelöä tai marjasorbettia, mehustettuja marjoja
Mikäli teillä on allergioita, kerrottehan niistä tilausta tehdessänne henkilökunnalle.
Ehec bakteeririskin välttämiseksi suosimme lihatuotteiden tarjoilua kypsänä.
Varaukset
Ravintola Meritorppa puh. 050 5520751
Yli kymmenen hengen ryhmät sekä erikoispäivät myyntipalvelun kautta
puh. 09 42455484 | sales.hiltonhelsinki@hilton.comämme.
Mahdolliset pöytätoiveet voitte lisätä pöytävarauksen kohtaan Click to add a special request
Aloita valitsemalla henkilömäärä.