RAVINTOLA MERITORPPA
Ravintola Meritorpan à la carte -lista on täynnä laadukkaista raaka-aineista valmistettuja, skandinaavisia ja rakkaudella tehtyjä annoksia.
Alle kymmenen henkilön varaukset voit tehdä varausjärjestelmästä
MERITORPAN À LA CARTE
À LA CARTE
Voimassa 18.4.–5.6.2024
Hilton Honors jäsenille, uusille sekä vanhoille, menut tarjoushintaan 30.4. saakka.
MENU LAAJALAHTI 68,50 € (Hilton Honors 54,80 €)
Viinipaketti 50,00 €
Marinoitua kevään valkoista parsaa, Pohjanmeren käsinkuorittuja katkarapuja, hummeri-emulsiota
Dr. H.Thanisch Bernkasteler kabinett fruchtig, Mosel, Germany
Paistettua häränsisäfileetä, kevätsipuli-härkäkroketti, grillattua varhaiskaalia, tryffeli-hollandaisea
Chateau Charmes de Kirwan, Bordeaux, France
Valkosuklaakakkua, haudutettua raparperia, vadelmasherbettiä
Sauternes Réserve Mouton Cadet, Muscat d’Alexandria, Bordeaux, France
MENU KALASTAJATORPPA 57,80 € (Hilton Honors 46,20 €)
Viinipaketti 50,00 €
Marinoitua kevään valkoista parsaa, merilevää, karhunlaukkamoussea
Menade Organic Verdejo, Rueda, Spain
Paistettua kuhaa, kuhadariolea, vihreätä parsaa, suolaheinä-veloutéa
Laroche 1er Cru Montee Tonnere, Chablis, France
Vaniljaparfait, karamellisoitua ananasta, passionhedelmämoussea
Thanish Bernkasteler Lay Riesling Auslese, Mosel, Germany
STARTERS
ASPARAGUS & SKAGEN 15,70 €
Marinoitua kevään valkoista parsaa, Pohjanmeren käsinkuorittuja katkarapuja, hummeri-emulsiota
COLD SMOKED SALMON & BASIL 15,70 €
Tartar kylmäsavustetusta lohesta, avokadoa, pikkelöityä retikkaa, basilikapestoa
IBERICO & WALDORF 15,70 €
Savustettua Iberico-porsaanfileetä, kevätvihanneksia ”Waldorf”, rucolaa
ASPARAGUS & RAMSON 13.50 € (Hilton Honors 12,50€)
Marinoitua kevään valkoista parsaa, merilevää, karhunlaukkamoussea
MAIN COURSES
BEEF TENDERLOIN & SPRING CABBAGE 37.90 €
Paistettua häränsisäfileetä, kevätsipuli-härkäkroketti, grillattua varhaiskaalia, tryffeli-hollandaisea
BALLOTINE & SORREL 29,80 €
Paistettua kuhaa, kuhadariolea, vihreätä parsaa, suolaheinä-veloutéa
PIKE PERCH & FALSE MOREL 29,80 € (Hilton Honors 28,80 €)
Paahdettua kuhaa, korvasienimuhennosta, piparjuurta, tilliperunaa
TRADITIONAL CREAMY FISH SOUP 17,80 € / 21,80 €
Meritorpan kalakeittoa, saaristolaisleipää
CHAMPAGNE & PEAS 26,80 €
Herneenversorisottoa, grillattua vihreätä parsaa, Champagne beurre blancia
DESSERTS
WHITE CHOCOLATE & RHUBARB 15,80 €
Valkosuklaakakkua, haudutettua raparperia, vadelmasherbettiä
VANILLA & PINEAPPLE 14,90 €
Vaniljaparfait, karamellisoitua ananasta, passionhedelmämoussea
SORBET & SPIRIT 10,90 €
Kauden sorbettia, tilkka viinaa
CHEESE SELECTION 14,70 €
Juustovalikoima, kauden hilloketta
CASUAL MENU
GREEN SALAD 10,90 €
Romainesalaattia, vihanneksia crudites, kirsikkatomaattia, pikkelöityä kurkkua, kurpitsansiemengranolaa, sherry-sipulivinegrettiä
CAESAR SALAD 21,90 € / 26,50 €
Grillattua kananrintafileetä, romainesalaattia, caesarkastiketta, Grana Padano -juustoa, krutonkeja
TRADITIONAL CREAMY FISH 17,80 € / 21,80 €
Meritorpan kalakeittoa, saaristolaisleipää
CHEESE & BACON BURGER 24,70 €
200 g grillattu kotimainen Angus-pihvi, cheddarjuustoa, rapeaa pekonia, suolakurkkua, romainesalaattia, sipuli-suolakurkku-tomattisalsa, Dijon-aiolia, ranskalaisia perunoita, briossisämpylä
VEGGIE BURGER 20,90 €
Friteerattu kesäkurpitsa-punajuuri ”patty”, cheddarjuustoa, suolakurkkua, romainesalaattia, sipuli-suolakurkku-tomattisalsa, Dijon-aiolia, ranskalaisia perunoita, briossisämpylä
”OPEN FACED” CLUB SANDWICH 23,50 €
Grillattua kananrintafileetä, paistettua kananmunaa, rapeaa pekonia, suolakurkkua, romainesalaattia, sipuli-suolakurkku-tomattisalsa, Dijon-aiolia, ranskalaisia perunoita, focaccialeipää
ICE CREAM & BERRIES 13,20 €
Vanilja- tai suklaajäätelöä tai marjasorbettia, mehustettuja marjoja
Mikäli teillä on allergioita, kerrottehan niistä tilausta tehdessänne henkilökunnalle.
Ehec bakteeririskin välttämiseksi suosimme lihatuotteiden tarjoilua kypsänä.
Varaukset
Ravintola Meritorppa puh. 050 5520751
Yli kymmenen hengen ryhmät sekä erikoispäivät myyntipalvelun kautta
puh. 09 42455484 | sales.hiltonhelsinki@hilton.comämme.
Mahdolliset pöytätoiveet voitte lisätä pöytävarauksen kohtaan Click to add a special request
Aloita valitsemalla henkilömäärä.