Tervetuloa kilistelemään sunnuntaille!
MERITORPAN SUNNUNTAIBRUNSSI
Hilton Kalastajatorpan ravintola Meritorpassa nautit ehkä Helsingin parhaan brunssin klassisessa merellisessä miljöössä. Menu sisältää runsaan alkuruokapöydän, pöytiin tarjoiltavan lämpimän annoksen sekä valikoiman herkullisia jälkiruokia. Alkuun tarjoamme lasillisen kuohuvaa!
HINNAT JA AJANKOHTA
- Aikuiset: 54,90 €/hlö
- Lapset 5–12 vuotta: 27,45 € (alle 5-vuotiaat maksutta aikuisen seurassa)
- Klo 12.00–15.00 (pöytävaraukset 12.00–13.30)
- Saatavilla sunnuntaisin 24.11. ja taas 29.12. alkaen
Erikoispäivät: 1.12., 8.12. ja 15.12. on tarjolla perinteinen joulupöytä Kalastajatorpan Pyöreässä Salissa
Pöytävaraukset
Alle 10 hengen varaukset onnistuvat netissä, suuremmat ryhmät myyntipalvelun kautta +358 9 42455484 tai sales.hiltonhelsinki@hilton.com. Meritorppa +358 50 5520751.
Mahdolliset pöytätoiveet voitte lisätä pöytävarauksen yhteydessä ”special request” kohtaan.
Brunssimenu
Alkumalja
Lasillinen kuohuviiniä tai alkoholiton vaihtoehto
Green market
Vihersalaattia, vihanneksia crudités, tillivinaigretteä
Piparjuurella maustettua latva-artisokkasalaattia, herkkusieniä
Paahdettua sekä marinoitua porkkanaa, Aurajuustoa
Balsamicolla maustettua punajuurta
Tryffelimozzarellaa
Savustettuja oliiveja
Romaine salaattia, grana padanoa, krutonkeja, caesarkastiketta
Paahdettua yrttiperunaa
Merenelävät
Loimutettua lohta, herne-kananmunakastiketta
Savusiikamousse, kaprisvinegretteä
Skagen Pohjanmeren käsinkuorituista katkaravuista
Friteerattuja neulamuikkuja, kermaviiliä
Mätimoussea, tilliä, mallasleipää
Lasimestarinlohta
Lihat
Lammas-parmesanmakkaraa, dijon-sinappia
Grillattua kananrintafileetä, korianteri-avokaadokreemiä
Savustettua saksanhirvenpaistia, rosépippurimajoneesia
Leipä & Levite
Foccaccia leipää ja vaahdotettua voita
Pöytiin tarjoiltava lämmin annos
Ahven Wallenberg, jokirapu-ravigote
Bouillabaisse
Chorizo ”cocotte”
Jälkiruoat
Frangipanea, Romanovin puolukoita, lämmintä kinuskia
Uuniomena-Pavlova, vadelmaa
Tuorejuustomoussea, lakkahilloketta
Mangosmoothie
Hedelmävati
Kahvi tai tee
Viinisuositukset
Champagne Gratiot-Pilliére Tradition Brut 15,30 | 95,50
AC Champagne, Chardonnay, France
Chablis Grand Calcaire 14,40 | 90,00
AC Chablis, Chardonnay, France
Arancione Originale Ripasso 10,40 | 65,00
Doc Venetto, Corvina, Rondinella, Molinara, Italy
Tilaa kakku ja yllätä juhlijat tai päivänsankari!
Kakkutilaus on tehtävä viimeistään edeltävänä keskiviikkona klo 12 mennessä myyntipalvelumme kautta +358 9 42455484 tai sales.hiltonhelsinki@hilton.com. Halutessa kakkuun on mahdollista saada mm. nimi ja kynttilä.
Vadelmakermakakku (L)
5 – hengen kakku 34 €
Sacherkakku (L)
5 – hengen kakku 34 €
Sitruuna-marenkitartaletti (L)
5 – hengen kakku 34 €
8 – hengen kakku 54 €
Mango-lime (L, G)
8 – hengen kakku 54 €
Vadelma-vanilja (V, G, L, M, K)
5 – hengen kakku 34 €
Kakut myydään vain kokonaisina.