SESONKIEN PARHAAT BUFFETIT

Buffettarjoilut sesonkien mukaan, jolloin pöydässä on tarjolla kauden parhaista raaka-aineista valmistettuja annoksia. Sesonkibuffetit sisältävät alkuruoka- ja jälkiruokabuffetin. Lisäksi buffetiin voi valita yhden tai kaksi valinnaista pääruokaa. Viiniasiantuntijamme suositteluviinit menuille.

Buffettien hinnat ovat ilmoitettu per henkilö ja viinien hinnat per pullo.
Buffettien minimihenkilömäärä on 20.

 

SESONKIEN PARHAAT JUHLABUFFETIT 1.9.2019 – 31.8.2020

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

2020 KEVÄÄN JUHLABUFFET (maaliskuu – toukokuu) 49,00 € 
(sisältää alkuruoka- ja jälkiruokabuffetin)

Alkuruokia
Vihersalaatti ja vinaigrettea M, G, V
Lohitartarkakkua M, G
Katkarapu-parsasalaattia M, G
Silli- ja silakkavalikoima L, G
Grillattua häränfileetä ja nizzalaista vihannessalaattia L, G
Artisokka-melonisalaattia M, G, V
Paahdettua vuohenjuustoa ja kevätsipulipestoa L, G
Creme ninon L, G
Tilliperunoita L, G
Leipävalikoima, voita ja levitettä L

Jälkiruokia
Hedelmäsalaattia ja lehtikuohusabayonia L, G
Valkosuklaa pannacotta ja raparperia G
Suomalaisia juustoja ja kuusenkerkkäsiirappia L, G

Pääruoat (lisukkeet kuuluvat pääruokien hintaan)
Yksi valinnainen pääruoka 11,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi valinnaista pääruokaa 15,00 € lisää buffetin hintaan
Kolme valinnaista pääruokaa 18,00 € lisää buffetin hintaan

Hiillostettua lohta ja korvasienikastiketta L, G
Punaviinissä haudutettua karitsan niskaa ja pikkusipuleita M, G
Dukkah-maustettua ja paahdettua kukkakaalia, savupaprikakastiketta L, G

Pääruokien lisukkeet
Ohrapilahvia L
Kauden parhaita vihanneksia M, G

Suositusviinit:
Valkoviini: Grüner Veltliner Zöbinger Heiligenstein Kamptal Reserve, Itävalta 68,00 €
Punaviini: Leonardo da Vinci Chianti, Toscana, Italia 51,00 €
Jälkiruualle: Nivole Moscato d’Asti,Piemonte, Italia 10,70 € / 8cl

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

2020 KESÄN JUHLABUFFET ( kesäkuu – elokuu) 49,00 €
(sisältää alkuruoka- ja jälkiruokabuffetin)

Alkuruokia
Vihersalaatti ja vinaigrettea M, G, V
Hiillostettua lohta ja kesävihannessalaattia M, G
Graavisiika ceviche M, G
Chorizoa ja cole slawsalaattia L, G
Parsakaali-gnocchisalaatti ja tomaattipestoa L
Feta-melonisalaattia L, G
Grillattua kanarintaa ja passionhedelmäaiolia M, G
Taboulleh ja paahdettuja juureksia M
Tomaatti-mozzarellasalaatti G
Leipävalikoima, voita ja levitettä L

Jälkiruokia
Sitruuna-marenkitartaletteja
Vanilja pannacotta ja Romanovin mansikoita L, G
Suomalaisia juustoja ja mustikkahilloketta L, G

Pääruoat (lisukkeet kuuluvat pääruokien hintaan)

Yksi valinnainen pääruoka 11,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi valinnaista pääruokaa 15,00 € lisää buffetin hintaan
Kolme valinnaista pääruokaa 18,00 € lisää buffetin hintaan

Grillattua häränfileetä ja bearnaisekastiketta L, G
Lämminsavustettua lohta, paistettuja kantarelleja ja voikastiketta L, G
Parsarisottoa L, G

Pääruokien lisukkeet
paahdettuja varhaisperunoita L, G
kauden parhaita vihanneksia M, G

Suositusviinit:
Valkoviini: Grüner Veltliner Zöbinger Heiligenstein Kamptal Reserve, Itävalta 68,00 €
Punaviini: Generacion 76 Organic Tempranillo, Aragon, Espanja 53,00 €
Jälkiruualle: Nivole Moscato d’Asti, Piemonte, Italia 10,70 € / 8cl

 

SESONKIEN PARHAAT GET TOGETHER BUFFETIT 1.9.2019 – 31.8.2020
(sisältää alkuruoka- ja jälkiruokabuffetin)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

KEVÄTBUFFET (maaliskuu – toukokuu 2020) 36,00

Alkuruokia
Vihersalaatti ja vinaigrettea M, G, V
Lohitartarkakkua M, G
Katkarapu-parsasalaattia M, G
Grillattua häränfileetä ja nizzalaista vihannessalaattia L, G
Artisokka-melonisalaattia M, G, V
Paahdettua vuohenjuustoa ja kevätsipulipestoa L, G

Leipävalikoima, voita ja levitettä L

Jälkiruokia
Hedelmäsalaattia ja lehtikuohusabayonia L, G
Valkosuklaa pannacotta ja raparperia G

Pääruoat (lisukkeet kuuluvat pääruokien hintaan)
Yksi valinnainen pääruoka 9,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi valinnaista pääruokaa 13,00 € lisää buffetin hintaan
Kolme valinnaista pääruokaa 16,00 € lisää buffetin hintaan

Hiillostettua lohta ja korvasienikastiketta L, G
Punaviinissä haudutettua karitsanniskaa ja pikkusipuleita M, G
Dukkah-maustettua ja paahdettua kukkakaalia, savupaprikakastiketta L, G

Paahdettuja varhaisperunoita L, G 

Suositusviinit:
Valkoviini: Misty Cove Sauvignon Blanc, Marlborough, Uusi-Seelanti 54,00 €
Punaviini: Smoking Loon Old Vine Zinfandel, Napa Valley, USA 54,50 €
Jälkiruualle: Nivole Moscato d’Asti, Piemonte, Italia 10,70 € / 8cl

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

KESÄBUFFET ( kesäkuu – elokuu 2020) 36,00 €

Alkuruokia
Vihersalaatti ja vinaigrettea M, G, V
Graavisiika ceviche M, G
Chorizoa ja coleslaw L, G
Feta-melonisalaattia L, G
Grillattua kanarintaa ja passionhedelmäaiolia M, G
Tomaatti-mozzarellasalaatti G

Leipävalikoima, voita ja levitettä L

Jälkiruokia
Sitruuna-marenkitartaletteja
Vanilja pannacotta ja Romanovin mansikoita L, G

Pääruoat (lisukkeet kuuluvat pääruokien hintaan)
Yksi valinnainen pääruoka 9,00 € lisää buffetin hintaan
Kaksi valinnaista pääruokaa 13,00 € lisää buffetin hintaan
Kolme valinnaista pääruokaa 16,00 € lisää buffetin hintaan

Grillattua häränfileetä ja bearnaisekastiketta L, G
Lämminsavustettua lohta, paistettuja kantarelleja ja voikastiketta L, G
Parsarisottoa L, G

Kauden parhaita vihanneksia M, G

Suositusviinit:
Valkoviini: Grüner Veltliner Zöbinger Heiligenstein Kamptal Reserve, Itävalta 68,00 €
Punaviini: Coragem Touriga Nacional, Vino Regional Lisboa, Portugal 52,50 €
Jälkiruualle: Nivole Moscato d ‘Asti, Piemonte, Italia 10,70 € / 8cl

Lisätietoja viineistämme »

L – Laktoositon
G – Gluteeniton
M – Maidoton
K – Kasvis