Sesonkimenut

Hilton Helsinki Kalastajatorppa – Sesonkimenut

Hilton Helsinki Kalastajatorpalla voit valita monista vaihtoehdoista sopivan pöytiintarjoiltavan menun tilaisuuteesi. Menuvaihtoehdoista voi valita kolmen, neljän tai viiden ruokalajin kokonaisuuden tilaisuutesi luonteen tai budjetin mukaan. Viiniasiantuntijamme on valinnut suositusviinit.

Sesonkimenut Kalastajatorpalla

Menut tarjoillaan pöytiin lautasannoksina. Menujen minimihenkilömäärä on 10. Hinnat on ilmoitettu per henkilö.

Jokaiseen menuun olemme suunnitelleet viinipaketit, joissa on tarjolla menuun sopivia kokonaisuuksia erilaisilla sisältövaihtoehdoilla.
Menuiden hinnat per henkilö ja viinien hinnat per pullo.
Menuiden minimihenkilömäärä on 10.

Katso tulevat teemamenut alkaen 1.9.2025 alempaa.

Sesonkimenut 1.9.2024-30.8.2025

MENU KEVÄT

(maaliskuu – toukokuu 2025)

Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 = 66,00 € / 4 = 71,00 € / 5 = 76,00 €

Kampasimpukkahyydykettä, marinoitua parsaa ja sahramilla maustettua fenkolia L, G
Karitsanfileetä ’mie de pain’, savuvoilla glaseerattuja kevätvihanneksia ja Bordelaise-kastiketta L, G
Valkosuklaanamelakaa, haudutettua raparperia ja mansikkasorbettia VL, G

Väliruokaehdotelmamme:
Suomalaisia pientilajuustoja ja pähkinähilloketta L, G
Kermaista korvasienikeittoa ja rapeaa pancettaa L, G

Viinisuositukset:

  • Alkumalja samppanjalla: Gratiot-Pillier Tradition Brut 97,00
  • Alkumalja kuohuviinillä: Le Contesse Prosecco Bio Brut 57,50
  • Alkuruokaviini: Domäne Wachau Gruner Veltliner Smaragd Achleiten 101,50
  • Pääruokaviini: Chateau Tour Prignac 76,00
  • Välikeiton viini: Laroche Chablis Saint Martin 87,00
  • Jälkiruokaviini: Thanisch Bernkasteler Lay Riesling Auslese 128,50
  • Juuston viini: Graham`s Natura Reserve Ruby Port 84,00

Viinipaketit:

  • 70,00 € Samppanja 12 cl, alkuruoka- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 60,00 € Kuohuviini12 cl, alkuruoka- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl                                   
  • 56,30 € Samppanja 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 46,30 € Kuohuviini 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 50,80 € Alku- ja pääruoka viini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 37,10 € Alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 13,90 € Välikeiton viini 12 cl
  •   9,00 € Juuston viini 8 cl

After dinner:

  • 19,30 € Kahvi / tee + avec 4 cl (Larsen V.S.O.P tai Baileys Irish Cream)
  • 6,10 € Kahvi- / teeannos


MENU KESÄ

(kesäkuu – elokuu 2025)

Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 = 68,00 € / 4 = 73,00 € / 5 = 78,00 €

Kalastajatorpan ”Smørrebrød”: graavattua siikaa, savustettuja muikkuja, kirjolohenmätiä, uppomuna ja mallasleipää L, (G)
Grillattua häränsisäfileetä, kevyesti muhennettuja kantarelleja, kesäperunaa ja lipstikkahollandaisea L, G
Vadelma-raparperimoussea, marjoja Romanov ja pistaasijäätelöä L, G

Väliruokaehdotelmamme:
Suomalaisia pientilajuustoja ja aprikoosihilloketta L, G
Sitruunaista simpukkakeittoa ja kesäyrttipistouta L, G

Viinisuositukset:

  • Alkumalja samppanjalla: Gratiot-Pillier Tradition Brut 97,00
  • Alkumalja kuohuviinillä: Le Contesse Prosecco Bio Brut 57,50
  • Alkuruokaviini: Paradies Riesling Feinherb 63,50
  • Pääruokaviini: Chateau Tour Prignac 76,00
  • Välikeiton viini: Clos Des Miran Côtes du Rhône Bio Blanc 65,50
  • Jälkiruokaviini: Dr Thanish Bernkasteler Lay Riesling Auslese 128,50
  • Juuston viini: Graham`s Natura Reserve Ruby Port 84,00

Viinipaketit:

  • 61,80 € Samppanja 12 cl, alkuruoka- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 51,80 € Kuohuviini 12 cl, alkuruoka- ja pääruokaviini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl                                  
  • 48,10 € Samppanja 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 38,10 € Kuohuviini 12 cl, alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 42,60 € Alku- ja pääruoka viini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • 28,90 € Alku- ja pääruokaviini 16 cl
  • 10,50 € Välikeiton viini 12 cl
  •   9,00 € Juuston viini 8 cl

After dinner:

  • 19,30 € Kahvi / tee + avec 4 cl (Larsen V.S.O.P tai Baileys Irish Cream)
  • 6,10 € Kahvi- / teeannos

Teemamenut 1.9.2025 alkaen

MENU SYKSY

Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3–64,00 € / 4–69,00 € / 5–74,00 €

Kylmäsavulohitartar, pikkelöityä fenkolia ja omenaa L, G
Kuha-jokirapuballontine, tryffelillä maustettua perunapyreetä ja metsäsienipaistosta L, G
Shampanjahyytelöityjä syksyn marjoja ja tuorejuusto-pecanpähkinä moussea L, G

Väliruokaehdotelmamme
Suomalaisia pientilajuustoja ja Talon hilloketta L, G
Maa-artisokkakeittoa ja yrttiöljyä L, G

Viinisuositukset:

  • Alkumalja shampanjalla: Gratiot-PIlliere Tradition Brut 15,50 €
  • Alkumalja kuoviinillä: Le Contesse Prosecco Bio Brut 9,20 €
  • Alkuruokaviini: Domäne Wachau Gruner Veltliner Smaragd achleiten 21,70 €
  • Pääruokaviini: Laroche Chablis Saint Martin 18,60 €
  • Välikeiton viini: Roberto Sarotto Gavi Virgilio 10,50 €
  • Jälkiruokaviini: Thanisch Bernkasteler Lay Riesling Auslese 13,70 €
  • Juuston viini: Graham`s Natura Reserve Ruby Port 9,00 €

Viinipaketit:

  • Kuohuviinillä 63,20 € / Shampanjalla 69,50 € (Kuohuviini tai Shampanja 12 cl, alkuruoka- ja pääruoka viini 16 cl, jälkiruokaviini 8 c)
  • Kuohuviinillä 49,50 € / Shampanjalla 55,80€ (Kuohuviini tai shampanja 12 cl, alku-ja pääruoka viini16 cl)
  • Viinit ja jälkiruoka viini 54,00 € (Alku- ja pääruoka viini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • Viinit 40,30 € Alku- ja pääruokaviini 16 cl)
  • Keiton viini 10,50 € 12 cl
  • Juuston viini 9,00 € 8 cl
  • kahvi/tee + avec 19,50 € 4 cl (Larsen V.S.O.P tai Baileys Irish Cream) Laskutus menekin mukaan
  • kahvi / tee annos 6,10 €

MENU TALVI

Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3–71,00 € / 4–76,00 € / 5–81,00 €

Paistetut pienet blinit, siianmätiä, muikunmätimoussea ja punasipulia L, (G)
Paistettua poronulkofileetä, riistarilletteä, myskikurpitsaa ja
Grand veneur- kastiketta L, G
Sahrami-valkosuklaapannacotta ja veriappelsiinisorbetti G

Väliruokaehdotelmamme
Suomalaisia pientilajuustoja ja Talon hilloketta L, G
Tatticappuchino ja sherryvaahtoa L, G

Viinisuositukset

  • Alkumalja shampanjalla: Gratiot-PIlliere Tradition Brut 15,50 €
  • Alkumalja kuohuviinillä: Le Contesse Prosecco Bio Brut 9,20 €
  • Alkuruokaviini: Thanisch Bernkasteler Kabinett Fruchtig 17,10 €
  • Pääruokaviini: Cossetti Barbaresco 18,70 €
  • Välikeiton viini: Laroche Chablis Saint Martin 13,90 €
  • Jälkiruokaviini: Dr. Pauly-Bergweiler Noble Haus Beerenausleese 13,30 €
  • Juuston viini: Graham`s Natura Reserve Ruby Port 9,00 €

Viinipaketit

  • Kuohuviinillä 58,30 € / Shampanjalla 64,60 € (Kuohuviini tai Shampanja 12 cl, alkuruoka- ja pääruoka viini 16 cl, jälkiruokaviini 8 c)
  • Kuohuviinillä 45,00 € / Shampanjalla 51,30€ (Kuohuviini tai shampanja 12 cl, alku-ja pääruoka viini16 cl)
  • Viinit ja jälkiruoka viini 49,10 € (Alku- ja pääruoka viini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • Viinit 35,80 € (Alku- ja pääruokaviini 16 cl)
  • Keiton viini 13,90 € 12 cl
  • Juuston viini 9,00 € 8 cl
  • kahvi/tee + avec 19,50 € 4 cl (Larsen V.S.O.P tai Baileys Irish Cream) Laskutus menekin mukaan
  • kahvi / tee annos 6,10 €

MENU KEVÄT

Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3–65,00 € / 4–70,00 € / 5–75,00 € ok

Karitsapastramia, marinoitua parsaa ja porkkanapyreetä M, G
Loimutettua siikaa, kevät vihanneksia ja shampanjakastiketta L, G
Haudutettua raparperia, mascarponemoussea ja mansikkasorbettia VL, G

Väliruokaehdotelmamme
Suomalaisia pientilajuustoja ja pähkinähilloketta L, G
Kermaista korvasienikeittoa ja rapeaa pancettaa L, G

Viinisuosituokset

  • Alkumalja shampanjalla: Gratiot-PIlliere Tradition Brut 15,50 €
  • Alkumalja kuohuviinillä: Le Contesse Prosecco Bio Brut 9,20 €
  • Alkuruokaviini: Chateau Tour Prignac 16,20 €
  • Pääruokaviini: Domäne Wachau Gruner Veltliner Smaragd Achleiten 21,70 €
  • Välikeiton viini: Laroche Chablis Saint Martin 13,90 €
  • Jälkiruokaviini: Thanisch Bernkasteler Lay Riesling Auslese 13,70 €
  • Juuston viini: Graham`s Natura Reserve Ruby Port 9,00 €

Viinipaketit

  • Kuohuviinillä 60,80 € / Shampanjalla 67,10 € (Kuohuviini tai Shampanja 12 cl, alkuruoka- ja pääruoka viini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • Kuohuviinillä 47,10 € / Shampanjalla 53,40 € (Kuohuviini tai shampanja 12 cl, alku-ja pääruoka viini16 cl)
  • Viinit ja jälkiruoka viini 51,60 € (Alku- ja pääruoka viini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • Viinit 37,90 € Alku- ja pääruokaviini 16 cl)
  • Keiton viini 13,90 € 12 cl
  • Juuston viini 9,00 € 8 cl
  • kahvi/tee + avec 19,50 € 4 cl (Larsen V.S.O.P tai Baileys Irish Cream) Laskutus menekin mukaan
  • kahvi / tee annos 6,10 €

MENU KESÄ

Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3–69,00 € / 4–74,00 € / 5–79,00 €

Kalastajatorpan kalalautanen: graavattua lohta, savustettuja muikkuja, kirjolohenmätiä, katkarapuskagenia, kananmunaa ja tilliperunoita L, G
Grillattua häränsisäfileetä, kanttarellipaistosta ja tummaa lipstikkakastiketta M, G
Vadelma-sitruunamoussea, tummaa suklaaganachea ja pistaasia L, G

Väliruokaehdotelmamme
Suomalaisia pientilajuustoja ja Talon hilloketta L, G
Creme Ninon ja shampagnevaahtoa L, G

Viinisuosituukset

  • Alkumalja shampanjalla: Gratiot-PIlliere Tradition Brut 15,50 €
  • Alkumalja kuohuviinillä: Le Contesse Prosecco Bio Brut 9,20 €
  • Alkuruokaviini: Paradies Riesling Feinherb 13,50 €
  • Pääruokaviini: Chateau Tour Prignac 16,20 €
  • Välikeiton viini: Domaine Rollet Crémant d`Jura Brut 12,70 €
  • Jälkiruokaviini: Dr Thanish Bernkasteler Lay Riesling Auslese 13,70 €
  • Juuston viini: Graham`s Natura Reserve Ruby Port 9,00 €

Viinipaketit

  • Kuohuviinillä 52,60 € / Shampanjalla 58,90 € (Kuohuviini tai Shampanja 12 cl, alkuruoka- ja pääruoka viini 16 cl, jälkiruokaviini 8 c)
  • Kuohuviinillä 38,90 € / Shampanjalla 45,20 € (Kuohuviini tai shampanja 12 cl, alku-ja pääruoka viini16 cl)
  • Viinit ja jälkiruoka viini 43,40 € (Alku- ja pääruoka viini 16 cl, jälkiruokaviini 8 cl
  • Viinit 29,70 € Alku- ja pääruokaviini 16 cl)
  • Keiton viini 12,70€ 12 cl
  • Juuston viini 9,00 € 8 cl
  • kahvi/tee + avec 19,50 € 4 cl (Larsen V.S.O.P tai Baileys Irish Cream) Laskutus menekin mukaan
  • kahvi / tee annos 6,10 €