SESONKIEN PARHAAT MENUT

Suomessa pääsemme nauttimaan sesonkien parhaista herkuista. Hilton Helsinki Kalastajatorpan sesonkimenut vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Valittavana on neljän ruokalajin kausimenut viinisuosituksineen tai räätälöidä kolmen, neljän tai viiden ruokalajin menukokonaisuudet tilaisuutesi luonteen ja budjetin mukaan. Viiniasiantuntijamme on valinnut menuun sopivat viinit.

Menuiden hinnat per henkilö ja viinien hinnat per pullo.
Menuiden minihenkilömäärä on 10.

 

2020 SYYSTALVI (syyskuu – marraskuu)

MENU KUHA

Valintasi mukaan: 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 –  55,00 € / 4 – 60,00 € / 5 – 65,00 €

Miedosti savustettua poropastramia, tatti-perunasalaattia ja karpaloa L, G
Smoking Loon old Vine Zinfandel, Napa Valley, Usa 54,50 €

Savustettu palsternakkakeitto ja lipstikkaa L, G
Adobe Chardonnay,Casablanca Valley, Chile 51,00 €

Rapumurekkeella täytettyä kuhafileetä ja rapukastiketta  L, G
Chateau Timberlay Blanc, Bordeaux, Ranska 56,50 €

Suomalaisia pientilajuustoja, näkkileipää ja rosmariinihunajaa
Zenato Ripassa, Veneto, Italia 70,50 €

Omena-mantelifrangipane, suolakinuskia ja vaniljamoussea L
Heaven on Earth BIO, Western Cape, Etelä-Afrikka 10,70 € /8 cl

 

2020 SYYSTALVI (syyskuu – marraskuu)

MENU METSÄKAURIS

Valintasi mukaan: 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 –  57,00 € / 4 – 62,00 € / 5 – 67,00 €

Pintapaahdettua graavilohta, savusiikamoussea ja tilliemulsio L, G
Chakana Nuna Estate White, Lujan de Cuyo, Argentiina 57,50 €

Savustettu palsternakkakeitto ja lipstikkaa L, G
Adobe Chardonnay,Casablanca Valley, Chile 51,00 €                

Roseeksi paahdettua metsäkauriin fileetä, portviinikastiketta ja maa-artisokkapyreetä L, G
Calvet Réserve des Remparts Saint Emilion, Bordeaux, Ranska 71 €

Suomalaisia pientilajuustoja, näkkileipää ja rosmariinihunajaa
Capitel de Roari Amarone della Valpolicella, Veneto, Italia 74,50 €

Omena-mantelifrangipane, suolakinuskia ja vaniljamoussea L
Heaven on Earth BIO, Western Cape, Etelä-Afrikka 10,70 € /8 cl

 

KESÄ 2020 ( kesäkuu – elokuu)

MENU SAVUSTETTU LOHI

Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 – 51,00 € / 4 – 56,00 € / 5 – 61,00 €

Parmankinkkua, mozzarellaa ja marinoituja tomaatteja L, G
B. IO Rosato
Terre Cevico, Sicily, Italy 49,00 €

Kurkku-avocadokeittoa L, G
Adobe Chardonnay
Emiliana Organic Vineyards, Casablanca Valley 51,00 €

Miedosti savustettua lohta, korvasienimuhennosta ja kesäperunoita L, G 
Grüner Veltliner Zöbinger Heiligenstein Kamptal Reserve
Peter Schweiger, Kamptal DAC Reserve 68,00 €

Passion-mangosorbettia
Nivole Moscato d’Asti
Michele Chiarlo, Piemonte, Italy 10,70 € / 8cl

Vaniljapannacotta ja Romanovin mansikoita L, G
Heaven on Earth BIO
Stellar Winery, W.O. Western Cape, South Africa 10,70 € / 8cl


MENU HÄRÄNFILEEPIHVI

Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 – 51,00 € / 4 – 56,00 € / 5 – 61,00 €

Sokerisuolattua lohta, pikkelöityä tomaattia ja grillattua gemsalaattia L, G
Louis Jadot Chablis
Louis Jadot, AC Chablis 67,00 €

Kurkku-avocadokeittoa L, G
Adobe Chardonnay
Emiliana Organic Vineyards, Casablanca Valley 51,00 €

Grillattu häränsisäfileepihvi, kantarelleja ja ruohosipulihollandaisea L, G
RedHeads Barrel Monkeys
RedHeads Wine, McLaren Vale 55,00 €

Passion-mangosorbettia
Nivole Moscato d’Asti
Michele Chiarlo, Piemonte, Italy 10,70 € / 8cl

Vaniljapannacotta ja Romanovin mansikoita L, G
Heaven on Earth BIO
Stellar Winery, W.O. Western Cape, South Africa 10,70 € / 8cl

 

G – Gluteeniton
L – Laktoositon
M – Maidoton
V – Vegaani