SESONKIEN PARHAAT MENUT

Suomessa pääsemme nauttimaan sesonkien parhaista herkuista. Hilton Helsinki Kalastajatorpan sesonkimenut vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Valittavana on neljän ruokalajin kausimenut viinisuosituksineen tai räätälöidä kolmen, neljän tai viiden ruokalajin menukokonaisuudet tilaisuutesi luonteen ja budjetin mukaan. Viiniasiantuntijamme on valinnut menuun sopivat viinit.

Menuiden hinnat per henkilö ja viinien hinnat per pullo.
Menuiden minihenkilömäärä on 10.


TALVI (joulukuu 2020 – helmikuu 2021)

MENU NIERIÄ
Valintasi mukaan: 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 –  59,00 € / 4 – 63,00 € / 5 – 68,00 €

Härkäpastramia, sieni-piparjuurimoussea, pihlajanmarjacumberlandkastiketta L, G
Leonardo da Vinci Chianti 10,90 € | 51,00 €
Cantine Leonardo da Vinci, Chianti, Toscana, Italia

Creme Ninon;
lihalientä, hernepyreetä, samppanjaa, kermaa L, G
Rene Barbier Brut Cava 7,30 € | 45,50 €
Rene Barbier, Penedes, Espanja

Loimutettua nieriää, kurpitsarisottoa, ruohosipuli- voikastiketta L, G
Dreissigacker Organic Riesling 13,90 € | 65,00 €
Dreissigacker, Rheinhessen, Saksa

Suomalaisia pientilajuustoja
Calvet Réserve des Remparts Saint Emilion 72,50 €

Sacherkakkua, aprikoosi creme fraichea, pekaanipähkinää
Graham’s Natura Reserve Ruby Port  7,60 € | 71,00 €
W. & J. Graham’s, Douro, Portugali


MENU PORONFILEE
Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 –  65,00 € / 4 – 70,00 € / 5 – 75,00 €

Pikkublinejä ja muikunmätimoussea L
Sancerre Blanc Les Celliers de la Pauline 67,00 €
Eric Louis, Loire, Ranska

Creme Ninon;
lihalientä, hernepyreetä, samppanjaa, kermaa
Rene Barbier Brut Cava 7,30 € | 45,50 €
Rene Barbier, Penedes, Espanja

Mallasleivällä kuorrutettua poronfileetä, palsternakkapyreetä ja tummaa puolukkakastiketta L
Zenato Ripassa 70,50 €
Zenato, Veneto, Italia

Suomalaisia pientilajuustoja
Calvet Réserve des Remparts Saint Emilion 72,50 €

Sacherkakkua, aprikoosi creme fraiche, pekaanipähkinää
Graham’s Natura Reserve Ruby Port  7,60 € | 71,00 €
W. & J. Graham’s, Douro, Portugali

 

G – Gluteeniton
L – Laktoositon
M – Maidoton
V – Vegaani