TEEMAMENUT

Hilton Helsinki Kalastajatorpalla voit valita monista vaihtoehdoista sopivan pöytiintarjoiltavan menun tilaisuuteesi. Menuvaihtoehdoista voi valita kolmen, neljän tai viiden ruokalajin kokonaisuuden tilaisuutesi luonteen tai budjetin mukaan. Viiniasiantuntijamme on valinnut suositusviinit.

Menuiden hinnat per henkilö ja viinien hinnat per pullo.
Menuiden minimihenkilömäärä on 10.

Kauden 1.9.2023-31.8.2024 tuotteet

Juhlakautena 16.11. –9.12.2023
torstain, perjantain ja lauantain tilaisuuksissa menujen hintalisä +4 €/hlö.

MENU KALASTAJATORPPA

Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 = 70,00 € / 4 = 75,00 € / 5 = 80,00 €
16.11. –9.12.2023 torstain, perjantain ja lauantain tilaisuuksissa menujen hinta
3 = 74,00 € / 4 = 79,00 € / 5 = 84,00 €

Kylmäsavustettua lohta, muikunmätimoussea, skagen Pohjanmeren katkaravuista, sinappisilakkaa, pikkelöityä punasipulia, tilliperunaa L,G
Schloss Johannisberg Gelblack Riesling Trocken, Rheingau Saksa 72,00 plo
DR H. Thanish Graacher GG Himmelreich Riesling 2018, Mosel Saksa 88,00 plo

Crème Ninon ja häränlihaduxelles L,G
Champagne Gratiot-Pilliére Tradition Brut, Ranska  94,50 plo

Yrttileivällä kuorrutettua poronulkofileetä ja tummaa riistakastiketta L
Cossetti Barbaresco, Piemonte Italia 86,00 plo
Aalto 2019, DOCa Ribera del Duero Espanja 128,00 plo

Suomalaisia pientilajuustoja ja tyrnihilloketta L,G
Ramos Pinto 10 Years Old Tawny 11,40 8cl

Tummasuklaakakkua, mansikkaa ja vaniljajäätelöä L,G
Sauternes Réserve Mouton Cadet, Bordeaux Ranska  37,5cl  58,00 plo

 

MENU MODERN

Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 = 63,00 € / 4 = 68,00 € / 5 = 73,00 €
16.11. –9.12.2023 torstain, perjantain ja lauantain tilaisuuksissa menujen hinta
3 = 67,00 € / 4 = 72,00 € / 5 = 77,00 €

Härkätartaria, myskikurpitsaa-babaganoush ja harissamajoneesia L,G
Joseph Faiveley Bourgogne Pinot Noir, Ranska  69,50 €
Domaine Faiveley Nuits St Georges 1er Cru Les Pôretes 2017, Burgundi Ranska 198,00 €

Kookoksella maustettua hummerikeittoa, katkarapu ”hattaraa” L,G
Laroche Chablis Saint Martin, Burgundi Ranska 73,00 €
Laroche 1er Cru Montée Tonnerre 2020, Burgundi Ranska 138,00 €

Paahdettua siikaa, siika-dariole, pinaatilla maustettua perunapyreetä, yuzu beurre blanc L,G
Schloss Johannisberg Gelblack Riesling Trocken, Rheingau Saksa 72,00 €
Trimbach Cuvee Frederick Emile Riesling 2014, Alsace Ranska 148,00 €

Suomalaisia pientilajuustoja ja karviashilloketta L,G
Ramos Pinto 10 Years Old Tawny 11,40 € / 8cl

Passionhedelmä-pannacotta, mansikka sorbettia ja minttugeeliä L,G
Lenz Moser Beerenauslese, Niederosterreich Itävalta  37,5cl 52,00 €

 

MENU VEGAANI

Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 = 54,00 € / 4 = 59,00 € / 5 = 64,00 €
16.11. –9.12.2023 torstain, perjantain ja lauantain tilaisuuksissa menujen hinta
3 = 58,00 € / 4 = 63,00 € / 5 = 68,00 €

Punajuuri ”tartar”, mausteista kaalia, pinjansiementä ja kaprismajoneesia V,G
Schloss Johannisberg Gelblack Riesling Trocken, Rheingau Saksa 72,00 €
Trimbach Cuvee Frederick Emile Riesling 2014, Alsace Ranska 148,00 €

Palsternakkakeittoa, kurpitsaconfit ja kurpitsansiemensalsaa V,G
Chablis Premier cru Grande Cuvee 2017, Burgundi Ranska 88,00 €
Laroche 1er Cru Montée Tonnerre 2020, Burgundi Ranska 138,00 €

Limesorbettia ja timjamigranitaa V,G

Savustettua mukulaselleriä, maa-artisokkaperunaleivos ja
tryffeli-punaviinikastiketta V,G
Joseph Faiveley Bourgogne Pinot Noir, Ranska 69,50 €
Domaine Faiveley Nuits St Georges 1er Cru Les Pôretes 2017, Burgundi Ranska 198,00 €

TAI

Tatti-pinaattikroketti, maa-artisokkaperunaleivos ja tryffeli-punaviinikastiketta V,G
Joseph Faiveley Bourgogne Pinot Noir, Ranska 69,50 €
Domaine Faiveley Nuits St Georges 1er Cru Les Pôretes 2017, Burgundi Ranska 198,00 €

Tummasuklaaleivos ja vadelmaa V,G
Sauternes Réserve Mouton Cadet, Bordeaux Ranska 58,00 €

GGluteeniton
L – Laktoositon
M – Maidoton
V – Vegaaninen

 

Tilaa Hilton-uutiskirje