Kolmen ruokalajin menu

Hilton Helsinki hotellit – Kolmen ruokalajin menut

KOLMEN RUOKALAJIN MENU

Pöytiin tarjoiltavat kolmen ruokalajin puolihoitomenut sisältävät leivän, levitteen ja jääveden.
Voimassa 5/2023–4/2024.
Puolihoitomenut ajalle 5/2024–4/2025 löydät sivun lopusta 
Puolihoitomenut 2023–2024

MENU PIHVI

Silakkacheviche ja mallasleipäkrutonkeja L

Pariloitua naudan ulkofileetä ja karamellisoitua sipulia L, G

Pannacotta, mansikkasalaattia ja basilikaa L, G

MENU LOHI

Maa-artisokka-savuporosalaattia, puolukkavinegrettiä L, G

Savustettua lohta, puikulaperunapyreetä L, G

Omanacrumblea ja kanelista mascarbonevaahtoa L

MENU KARITSA

Toast Skagen L

Pitkään haudutettua karitsan niskaa, karamellisoitua omenaa ja tummaa siiderikastiketta L, G

Karviais-posset, vadelmaa L, G

MENU SIIKA

Leipäjuustosalaattia ja vadelmavinegrettiä L, G

Loimutettua siikaa ja muhennettuja tatteja L, G

Valkosuklaa-vadelma-trifle G

MENU KASVIS

Grillattua bonzu-maustettua varsiparsakaalia, Silken tofumoussea ja wasabia L, G, V

Vihreä Thai curry kasviksista ja linsseistä L, G, V

Key lime pie, marjoja ja kookosta L, V

Väliruoat (alku- ja pääruoan väliin) 5 €

Gazpacho L, G

Rapucappuccino L, G

Väliruoka (pää- ja jälkiruoan väliin)

Mustaherukkasorbet ja kuohuviiniä M, G

Suomalaisia juustoja, marjahillokkeita ja keksejä

Puolihoitomenut 2024–2025

MENU HÄRKÄ

Kalalautanen ja tilliperunoita L, G

Pariloitu härän ulkofileepihvi ja fermentoitua pippurikastiketta L, G

Vaniljapannacotta ja marjasalaattia L, G

MENU KANA

Kylmäsavulohitoast ja tillimoussea L

Pariloitua kananrintaa ja supremekastiketta L, G

Suklaakakkua ja vadelmaa L

MENU LOHI

Kermainen tattikeitto ja mallaskrutonkeja L, G

Grillattua lohta ja lämmintä tomaattivinegrettiä M, G

Marja- kaurapaistosta ja vanilja-cremeä L

MENU SIIKA

Omenainen savuporosalaatti ja puolukkamajoneesia M, G

Hiillostettua siikaa, rapukastiketta ja perunapyreetä M, G

Lakka-leipävanukasta ja kanelikermaa L

MENU KASVIS (saatavissa myös vegaanisena)

Kukkakaalikeittoa ja caviartia sekä saaristolaisleipää L

Uuniselleriä, papupaistosta ja lipstikkahollandaisea L, G

Vadelma-mustikkakakkua ja marjakompottia M, G, V

Väliruoat (alku- ja pääruoan väliin) 5 €

Gaspacho-keittoa L, G, V

Rapucappuccinoa L, G

Väliruoka (pää- ja jälkiruoan väliin)

Mustaherukkasorbettia ja kuohuviiniä M, G, V

Suomalaisia juustoja, marjahillokkeita ja keksejä

Menut sisältävät jääveden, leivän ja levitteen

L – Laktoositon
G – Gluteeniton
M – Maidoton