Travel with Purpose -ohjelma

Travel with Purpose on Hiltonin maailmanlaajuinen kestävän matkailun ohjelma.

Travel with Purpose -ohjelman avulla Hiltonin strategia on edistää ja määritellä uudelleen kestävää matkailua maailmanlaajuisesti. Olemme sitoutuneet kaksinkertaistamaan investoinnit sosiaaliseen vaikutukseen sekä puolittamaan ympäristövaikutuksemme vuoteen 2030 mennessä.

LightStay – palkittu ESG-järjestelmä

Seuraamme, analysoimme ja raportoimme ympäristö- ja sosiaalivaikutuksiamme jokaisessa Hiltonin yli 6 400 hotellissa LightStayn, palkitun ESG-hallintajärjestelmämme kautta (Environmental, Social and Governance).

Travel with Purpose yhdistää organisaatiomme maailmanlaajuisten kysymysten ympärille liittäen liiketoimintamme yhteiskuntaan sekä keskittää ponnistelumme sinne, missä voimme saada suurimmat sosiaaliset ja ympäristövaikutukset. Sen avulla voimme myös osallistua mielekkäällä tavalla auttaaksemme kansainvälistä yhteisöä saavuttamaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteet (SDG).

Ympäristövaikutus

Pyrimme toimimaan ja kasvamaan kestävästi vähentäen luonnonvarojen kulutusta. Ilmastotoimilla ja kohdealueen resurssien vastuullisella suunnittelulla ja hallinnalla aiomme tasoittaa tietä yrityksemme ja maailmanlaajuisen matkailu- ja matkailualan hiilineutraaliin tulevaisuuteen.

Sosiaalinen vaikutus

Pysyvä tehtävämme on edistää ihmisten mahdollisuuksia sekä Hilton tiimimme jäsenille että yhteisöillemme kaikkialla maailmassa. Lisäksi keskitymme ja sitoudumme toimiin monimuotoisuuden, tasa-arvon ja osallisuuden tavoittelemiseen sekä ihmisoikeuksien suojeluun.
Lue lisää Travel with Purpose -ohjelmamme tavoitteista.