RAVINTOLA MERITORPPA

Meritorppa on tunnelmallinen ja viihtyisä merenrantaravintola Hilton Helsinki Kalastajatorpalla Munkkiniemessä.

Keittiömme tarjoaa aitoja makunautintoja puhtaista ja tuoreista raaka-aineista. Sesongit näkyvät vahvasti kuudesti vuodessa vaihtuvalla à la carte -listalla. Meritorpassa vallitsee välitön ja lämmin ilmapiiri lounaalla, sunnuntaibrunssilla ja iltaisin à la carten aikaan.

Kesäaikana ravintolassa on kaksi terassia, joilla voi maittavan ruoan lisäksi nauttia monipuolisen ja kattavan viinilistan antimista tai raikkaista cocktaileista. Juomasekoitusten valmistuksessa käytetään lisäksi tuoreyrttejä, hedelmiä ja marjoja.

Asiakaspalvelu, maistuva ruoka ja onnistunut asiakaskokemus on Ravintola Meritorpalle sydämen asia. Päämääränä on tarjota vieraille miellyttävä kokemus merellisessä ja luonnonkauniissa ympäristössä.

Meritorpan yhteydessä on myös Laajalahti-kabinetti, jota voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin aina 38 hengelle.

Ravintola Meritorppa toivottaa tervetulleeksi hotellivieraat sekä kaikki hyvän ruoan ja tunnelman ystävät!

MERITORPAN AUKIOLOAJAT 

Maanantai-perjantai
klo 11–23
11–14 lounas
14–17 Happy Hour & Casual menu
17–22 A la carte
Keittiö suljetaan 22

Lauantai
klo 13–23
Casual menu klo 13–15
A la Carte 15–22
Keittiö suljetaan klo 22

Sunnuntai
Brunssi klo 12–16
Keittiö suljetaan klo 15
Meritorppa kiinni brunssin jälkeen klo 15-16
Sunday Eve Casual menu 16 – 21
Keittiö suljetaan klo 20

 

Erityisaukioloajat

13.11. Isänpäivä
Meritorpassa kaksi kattausta klo 11.00 & 15.00.
Isänpäiväkattausten jälkeen ravintola menee kiinni

 

Pidätämme oikeuden hinnan ja raaka-aine muutoksiin.

Toivomme pöytävarausta

VARAUKSET

Yli kymmenen hengen ryhmät sekä erikoispäivät myyntipalvelun kautta
puh. 0505520751 | sales.hiltonhelsinki@hilton.com

Alle kymmenen henkilön varaukset voit tehdä varausjärjestelmästämme.

Mahdolliset pöytätoiveet voitte lisätä pöytävarauksen kohtaan ”Click to add a special request”
Terassipöytiä emme voi vahvistaa, mutta toteutamme toiveet mahdollisuuksien mukaan.

Tee pöytävaraus tästä »

Oiva-raportit »