SESONKIEN PARHAAT MENUT

Suomessa pääsemme nauttimaan sesonkien parhaista herkuista. Hilton Helsinki Strandin sesonkimenut vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Valittavana on neljän ruokalajin sesonkimenu viinisuosituksineen tai kolmen, neljän tai viiden ruokalajin menukokonaisuudet tilaisuutesi luonteen mukaan. Viiniasiantuntijamme on valinnut menuun sopivat viinit.

Menuiden hinnat per henkilö ja viinien hinnat per pullo.
Menuiden minihenkilömäärä on 10.

 

MENUPAKETTI KEVÄT 97 €
MAALISKUU-TOUKOKUU

Alkumalja
Besserat de Bellefon Grande Tradition Brut
Besserat de Bellefon, AC Champagne, Ranska / 12 cl

Alkuruoka
Siikaceviche, kirsikkatomaattisalaattia ja gremolataa M, G
Mamaku Sauvignon Blanc, Marlborough, Uusi-Seelanti / 16 cl

Väliruoka
Parsakeittoa ja Västerbottenjuustoa L, G

Pääruoka
Grillattua karitsanfileetä, kevätkaalia ja tummaa valkoviinikastiketta L, G
Anima de Raimat Cabernet Sauvignon Tempranillo Syrah,
Do Costers del Segre, Espanja / 16 cl

Jälkiruoka
Kirsikkatartaletti ja suklaaganache L, G

KEVÄT
(maaliskuu – toukokuu)

MENU SIIKA
Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 – 59,00 € / 4 – 64,00 € / 5 – 69,00 €

Parsaa, hollandaisea ja rapeaa serranokinkkua L, G
Mamaku Sauvignon Blanc, Marlborough, Uusi-Seelanti 59,50 €

Häränfileetartar, kevätsipuliaiolia ja grillattua kurkkua M, G
Marqués de Cáceres Excellens Cuvée Especial, DOCa Rioja, Espanja 52,50 €

Sokerisuolattua ja paahdettua siikaa, pinaatti-hernevaahtoa ja varhaisperunaa L, G
Chablis, Laroche, AC Chablis, Ranska 65,50 €

Suomalaisia pientilajuustoja ja käsintehtyä näkkileipää
Ca’la Bionda Amarone della Valpolicella Classico, Veneto, Italia 85,50 €

Pavlova, raparperi-sauterneshilloketta ja marjoja G
Erdener Treppchen Riesling Auslese, Mosel, Saksa 12,40 € / 8 cl

MENU KARITSANFILEE
Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 – 54,00 € / 4 – 59,00 € / 5 – 64,00 €

Siikaceviche, kirsikkatomaattisalaattia ja gremolataa M, G
Hallgarten Hendelberg Riesling trocken, Peter Jakob Kühn, Rheingau, Saksa 73,00 €

Parsakeittoa ja Västerbottenjuustoa L, G
Mamaku Sauvignon Blanc, Marlborough, Uusi-Seelanti 59,50 €

Grillattua karitsanfileetä, kevätkaalia ja tummaa valkoviinikastiketta L, G Anima de Raimat Cabernet Sauvignon Tempranillo Syrah, Do Costers del Segre, Espanja 51,50 €

Suomalaisia pientilajuustoja ja käsintehtyä näkkileipää
Ca’la Bionda Amarone della Valpolicella Classico, Veneto, Italia 85,50 €

Kirsikkatartaletti ja suklaaganache L, G
Burmester Tawny Port, Douro, Portugal 8,00 € / 8 cl


MENUPAKETTI KESÃ  102 €
KESÃKUU-ELOKUU

Alkumalja
Pares Balta Cava Brut B Organic
Pares Balta, DO Cava, Espanja / 12cl

Alkuruoka
Häränfileetataki ja ponzumarinoituja kesävihanneksia M, G
Louis Jadot Les Petites Pierres Pinot Noir, AC Bourgogne, Ranska / 16 cl

Väliruoka
Kylmä kurkku-jogurttikeitto ja käsinkuorittuja katkarapuja L, G

Pääruoka
Miedosti savustettua lohta, siikliä ja fenkolivoikastiketta L, G
Bründlmayer Grüner Veltliner Kamptaler Terrassen, Kamptal, Itävalta / 16 cl

Jälkiruoka
Mehustettuja mansikoita, mascarponevaahtoa ja marenkia G

 KESÄ
(kesäkuu – elokuu)

MENU SAVUSTETTU LOHI
Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 – 50,00 € / 4 – 55,00 € / 5 – 60,00 €

Häränfileetataki ja ponzumarinoituja kesävihanneksia M, G
Louis Jadot Les Petites Pierres Pinot Noir, AC Bourgogne, Ranska 62,50 €

Kylmä kurkku-jogurttikeitto ja käsinkuorittuja katkarapuja L, G
Bründlmayer Grüner Veltliner Kamptaler Terrassen, Kamptal, Itävalta 63,00 €

Miedosti savustettua lohta, siikliä ja fenkolivoikastiketta L, G
Bründlmayer Grüner Veltliner Kamptaler Terrassen, Kamptal, Itävalta 63,00 €

Suomalaisia pientilajuustoja ja käsintehtyä näkkileipää
Ca’la Bionda Amarone della Valpolicella Classico, Veneto, Italia 85,50 €

Mehustettuja mansikoita, mascarponevaahtoa ja marenkia G
Erdener Treppchen Riesling Auslese, Mosel, Saksa 12,40 € / 8 cl

MENU HÄRÄNFILEEPIHVI
Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 – 50,00 € / 4 – 55,00 € / 5 – 60,00 €

Lohicarpaccio, krassisalaattia ja tillijogurttia L, G
Laroche La Chevaliere Chardonnay Bio, Pays D’Oc, Ranska 47,00 €

Korvasienicappuccino L, G
Muscadet Cotes de Grandlieu sur Lie, Loire, Ranska 54,50 €

Grillattu häränfileepihvi, grillattuja kesän vihanneksia ja bearnaisekastiketta L, G
Peter Lehmann Potrait Cabernet Sauvignon, Barossa, Australia 53,50 €

Suomalaisia pientilajuustoja ja käsintehtyä näkkileipää
Ca’la Bionda Amarone della Valpolicella Classico, Veneto, Italia 85,50 €

Sitruunakakkua, vaniljajäätelöä ja mustikkaa L
Erdener Treppchen Riesling Auslese, Mosel, Saksa 12,40 € / 8 cl

L – Laktoositon
G – Gluteeniton
M- Maidoton