SESONKIEN PARHAAT MENUT

Suomessa pääsemme nauttimaan sesonkien parhaista herkuista. Hilton Helsinki Strandin sesonkimenut vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Valittavana on neljän ruokalajin sesonkimenu viinisuosituksineen tai kolmen, neljän tai viiden ruokalajin menukokonaisuudet tilaisuutesi luonteen mukaan. Viiniasiantuntijamme on valinnut menuun sopivat viinit.

Menujen hinnat per henkilö ja viinien hinnat per pullo.
Menujen minimihenkilömäärä on 10.

Kauden 1.11.2023-31.8.2024 tuotteet

SESONKIEN PARHAAT MENUT

KEVÄT (maaliskuu – toukokuu 2024)

MENU SIIKA
Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 = 64,00 € / 4 = 69,00 € / 5 = 74,00 €
Parsaa, hollandaisekastiketta ja kylmäsavustettua lohta L, G 
valkoviini: Schloss Johannisberger Bronzelack Riesling trocken 2021 74,00
Rapukeittoa, raputartar L, G
Valkoviini: Laroche Chablis Saint Martin 85,00
Paahdettua siikaa, kevätkasviksia ja ruskistettua voita L, G, 
Valkoviini: Chateau de Fontaine-Audon Sancerre 85,50
Suomalaisia pientilajuustoja ja talonhilloketta L, G
Portviini: Graham’s Natura Reserve Ruby Port 82,50
Raparperi-frangipane, mansikkasorbeeta ja minttua L 
jälkiruokaviini: Cossetti Moscato d’asti la vita 45,00

 

MENU KARITSANFILEE

Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 = 65,00 € / 4 = 70,00 € / 5 = 75,00 €
Parsaa, hollandaisekastiketta ja kylmäsavustettua lohta L, G 
valkoviini: Schloss Johannisberger Bronzelack Riesling trocken 2021 74,00
Rapukeittoa, raputartar L
Valkoviini: Laroche Chablis Saint Martin 85,00
Pitkään haudutettua karitsan entrecôtea, salvialla maustettua perunakakkua ja marsalakastiketta L, G 
Punaviini: Arancione Originale Ripasso 65,00
Suomalaisia pientilajuustoja ja kirsikkahilloketta L, G
portviini: Graham’s Natura Reserve Ruby Port 82,50
Raparperi-frangipane, mansikkasorbeeta ja minttua L 
Jälkiruokaviini: Cossetti Moscato d’asti la vita 45,00

 

KESÄ ( kesäkuu – elokuu 2024)

MENU LOHI
Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 = 56,00 € / 4 = 61,00 € / 5 = 66,00 €
Katkarapuja Skagen L 
valkoviini: Domäne Wachau Grüner Veltliner Federspiel Terrassen 63,00
Mustajuurikeittoa, palsternakkalastuja L, G, V
Valkoviini: Cesari Pinot Grigio Delle Venezie 54,50
Savustettua lohta, kermaan muhennettuja kantarelleja, kesäperunoita ja kesän kasviksia L, G 
Valkoviini: Laroche Chablis Saint Martin 85,00
Suomalaisia pientilajuustoja ja omenahilloketta L, G
portviini: Graham’s Natura Reserve Ruby Port 82,50
Mansikka-britakakkua ja vaniljajäätelöä L 
jälkiruokaviini: Lenz Moser Beerenauslese 56,00

 

MENU HÄRÄNFILEEPIHVI

Valintasi mukaan, 3 ruokalajia / 4 ruokalajia / 5 ruokalajia
3 = 67,00 € / 4 = 72,00 € / 5 = 77,00 €
Katkarapuja Skagen L, G 
valkoviini: Domäne Wachau Grüner Veltliner Federspiel Terrassen 63,00
Mustajuurikeittoa, palsternakkalastuja L, G, V
valkoviini: Cesari Pinot Grigio Delle Venezie 54,50
Grillattu härän sisäfileepihvi, pinaatti-kasvispaistosta ja bearnaisekastiketta L, G 
punaviini: Arancione Originale Amarone della Valpolicella 76,00
Suomalaisia pientilajuustoja ja karviaishilloketta L, G
portviini: Graham’s Natura Reserve Ruby Port 82,50
Mansikka-britakakkua ja vaniljajäätelöä L 
jälkiruokaviini: Lenz Moser Beerenauslese 56,00

 

G – Gluteeniton
L – Laktoositon
M – Maidoton
V – Vegaani