TIESITKÖ, ETTÄ VOIT SAADA BONUSPISTEITÄ TAPAHTUMISTASI?

Hilton-hotellien HHonors-pistejärjestelmästä nyt bonuspisteitä myös tapahtumista. Se tarkoittaa, että HHonors-jäsenet voivat saada rahanarvoisia HHonors-pisteitä kaikista tapahtumista, joiden arvo ylittää 1000 USD:ta (tilaisuuden euromääräinen arvo muutetaan USD:ksi OANDA.comin päivän kurssin mukaisesti).

Järjestitpä sitten kokouksia, häitä, konferensseja tai muita erityistilaisuuksia, niiden järjestäminen Hiltonissa on nyt entistäkin kannattavampaa.

Voit ansaita pisteesi joko Hilton-yöpymisiin oikeuttavina HHonors-pisteinä, lentomaileina tai molempina. Jos keräät vain HHonors-pisteitä, saat 1,5 pistettä jokaista käytettyä USD:a kohden. Jos haluat osan pisteistä HHonors-pisteinä ja osan lentomaileina, saat yhden mailin/pisteen jokaista käytettyä USD:a kohden. Pisteitä voi saada enimmillään 100 000 pistettä ja 100 000 lentomailia.

Pisteiden käyttömahdollisuuksia on lähes rajattomasti. Voit myös itse määritellä, kuka saa pisteet. Saajan ei tarvitse olla tilaisuuden varaaja – se voi olla vaikka tilaisuuden isäntä! Pisteiden saajalla tulee olla HHonors-jäsenyys.

Esimerkiksi kahdesta vuoden aikana pidetystä 20 000 USD kokouksesta (yhteensä arvoltaan 40 000 USD), saat yhteensä 40 000 HHonors-pistettä ja 40 000 lentomailia. Kyseisillä pistemäärillä saat esimerkiksi edestakaiset lennot Barcelonaan ja yön Hilton Barcelonassa.

Tai

80 000 USD arvoisesta kokouksesta saat yhteensä 80 000 HHonors-pistettä ja 80 000 lentomailia. Kyseisillä pistemäärillä saat esimerkiksi edestakaiset lennot Dubaihin ja kaksi yötä Hilton Dubai Jumeirah Resortissa.

Liity jäseneksi osoitteessa hhonors.com ja kerää itsellesi rahanarvoisia pisteitä!

Varaa tilaisuutesi myyntipalvelumme kautta: puh. 010 808 003 tai sales.hiltonhelsinki@hilton.com