TIESITKÖ, ETTÄ VOIT SAADA BONUSPISTEITÄ TAPAHTUMISTASI?

Hilton-hotellien Honors-pistejärjestelmästä nyt bonuspisteitä myös tapahtumista. Se tarkoittaa, että Honors-jäsenet voivat saada rahanarvoisia Honors-pisteitä kaikista tapahtumista (tilaisuuden euromääräinen arvo muutetaan USD:ksi OANDA.comin päivän kurssin mukaisesti).

Järjestitpä sitten kokouksia, häitä, konferensseja tai muita erityistilaisuuksia, niiden järjestäminen Hiltonissa on nyt entistäkin kannattavampaa.

Voit ansaita pisteesi Hilton-yöpymisiin oikeuttavina Honors-pisteinä. Jos keräät Honors-pisteitä, saat yhden pisteen jokaista käytettyä USD:a kohden. Pisteitä voi saada enimmillään 100 000 pistettä.

Pisteiden käyttömahdollisuuksia on lähes rajattomasti. Voit myös itse määritellä, kuka saa pisteet. Saajan ei tarvitse olla tilaisuuden varaaja – se voi olla vaikka tilaisuuden isäntä! Pisteiden saajalla tulee olla Honors-jäsenyys.

Esimerkiksi kahdesta vuoden aikana pidetystä 15 000 USD kokouksesta (yhteensä arvoltaan 30 000 USD), saat yhteensä 30 000 Honors-pistettä. Kyseisillä pistemäärillä voit esimerkiksi yöpyä vaikka Keski-Euroopassa.

Liity jäseneksi osoitteessa honors.com ja kerää itsellesi rahanarvoisia pisteitä!

Varaa tilaisuutesi myyntipalvelumme kautta: puh. 0300870882 tai sales.hiltonhelsinki@hilton.com