LOUNAS

LOUNAS
21. – 26.10.

STARTER L
Mallasleipää, pikkelöityä sipulia, savusiika-crème fraîche
13,20 €

SALAD L
Paahdettua punajuurta, helmiohraa, persiljapistou
14,90 € / 21,90 €

CHEESEBURGER
200 g täyslihapihvi,
cheddarjuustoa, salaattia, marinoitua punasipulia,
tomaattia, savupaprika-majoneesia ja
ranskalaisia perunoita
22,90 €

CHEF’S CUT L
Lihamureketta Merilapin karitsasta, piparjuuriperunoita, suppilovahveromuhennosta
Meatloaf from Lappish lamb, horseradish potatoes, funnel chantarelle
22,90 €

FISH L
Haudutettua turskaa ”bouillabaisse”, krutonkeja, valkosipulikermaviiliä
24,90 €

PASTA L
Tilliä, Västerbottenjuustoa, fenkoli-rucola salaattia
19,90 €

DESSERT L
Passionhedelmä pannacotta, rapeeta kauraa, vadelmagranite
12,90 €

LUNCH MENU 3 COURSES

STARTER

***

CHEF’S CUT

TAI

FISH

***

DESSERT

44,50 €

 

LOUNAS
28.10. – 2.11.

STARTER L
Skagen Pohjanmeren käsin kuorituista katkaravuista, talon omaa mallasleipää
13,20 €

SALAD G
Paahdettua kurpitsaa, marinoituja papuja, fetajuustoa, timjamivinaigrettea
14,90 € / 21,90 €

CHEESEBURGER
200 g täyslihapihvi,
cheddarjuustoa, salaattia, marinoitua punasipulia,
tomaattia, savupaprika-majoneesia ja
ranskalaisia perunoita
22,90 €

CHEF’S CUT L,G
Grillattua karitsan niskaa, fermentoidulla valkosipulilla maustettua palsternakkaa, saunapalvikastiketta
22,90 €


FISH L
Meritorpan silakkapihvit, pikkelöityä kurkkua, skånen perunaa
24,90 €

PASTA L
Chorizo-makkaraa, tomaattia, basilikaa
19,90 €

DESSERT L
Suklaakakkua, mehustettuja mustikoita
12,90 €